Amin canım benim ne gibi belirtilerin varRabbım hepımıze yasatsın o mutlulugu bunları duymak bıle benım ıcın mutluluk ne dıyelım kısmetımızde ne varsa artıkİğne den sonra 14.günüm canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benim ne gibi belirtilerin varRabbım hepımıze yasatsın o mutlulugu bunları duymak bıle benım ıcın mutluluk ne dıyelım kısmetımızde ne varsa artıkİğne den sonra 14.günüm canım
Haha Canım valla bende . Ama şu an adet olacakmışım gib agrım var aman hayırlısı taka taka ne hale geldim :))Ben ıgneden sonra hemen hemen butun belırtılerı yasadım ama suan şunlar şunlar var dıyemem göğüs uclarımda bıraz hassasıyet var bıde asırı uykum gelıyo ekstra bısey yok o yuzden umudumda yok zaten belkı bu belırtılerde soguktan falandır![]()
Cnm olsunmu kesin bende olcamSanırım hasta oldum suan ya daha 5 gunum vardı![]()
Belkide yerleşme kanamSidirBılmıyorum kı kahverengi akıntı gibi geldi olacam sanırım neyse kısmetDaha kan sonucunu gormemıstım
Valla adet günü bile olan oluyo diye okumustumSanmam o sımdı mı olur kı
Inşallah hamilesindir elimden bisi gelse keskeAma böyle akıntı gibi geldi leke gibi değil bilen hiç kimse yok mu acaba konulara goz atıyorum suan
Canım benim inşallah kurban olduğum Rabbim perşembe nin güzel hurmetine bize hayırlı bebisler versin canım benim Allah razı olsun sanada eşinle beraber mutlu huzurlu bereketli yillariniz olsun birde bol bebisli:)Dua et olur mu ne olursa olsun en hayırlısı olsun. Rabbım ınsallah sanada ıyı haberler almayı nasip eder yuvanıza mutluluk verir saglıklı sıhhatlı bebısler nasip eder guzel kalpli arkadasım❤
hiç bilmiyorum cnm yaahayır yapmadım canım. pazar günü yapacagım. 12.gün pazar
ama yapmamak için içim içimi yiyo
beyaz beyaz akıntım var. iğnedenmi sence?9.gün bugün
Sonucuna baktın mı canım güzel haberler almışsındır inşallahKızlar biraz önce kan testi yaptırdım bugün 13 . Günümdü hadi hyirlisi
Yok canım benim hicbir zaman olmucak artık anladım ben çok yoruldum biktim artık adetine 2 gün var 1.20 cıktıSonucuna baktın mı canım güzel haberler almışsındır inşallah
Öyle deme canım hepimiz çok yorulduk ama napalim hayırlısı bu aya nasip değilmiş demek ki Rabbimden umut kesilmez ne kadar zamandır istiyorsunuzYok canım benim hicbir zaman olmucak artık anladım ben çok yoruldum biktim artık adetine 2 gün var 1.20 cıktı
Canım 3 yıl olacak senin durumlar neÖyle deme canım hepimiz çok yorulduk ama napalim hayırlısı bu aya nasip değilmiş demek ki Rabbimden umut kesilmez ne kadar zamandır istiyorsunuz