• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

Ay insaAllah ya ama kan o kadar az ki kan dmedk bile fazka kalıyor. Ve çamasırfa bısdy yoktu. Akıntııbın kendisinde vardı. Peçeteye geldi. Yani benım ne âdet nede hamılelok belirttim hayatta olmaz. Bekarken en azından csnım tatlı cekerdi. Şimdi oda yok. Ara sıra tutar. Adet olurum sonra. Hele hamılleık ıcın asla olmaz. 3 ayına giricem de anca baslıcak bende. Yarın test yapıcam bugun adet olmazsam. Umarım 16 günde müjdeyi alırım.

Yerleşme kanaması olabilir

Yok çatlatma iğnemin dün 6. Günüydü afedersiniz peçeteye geliyordu sadece. Bugunde kırmızılık gördüm yani dünden beridir ped takılı sadece bir kaç leke şeklinde duruyor. Sildikçede peçeteye kırmızılık geliyor (efedersiniz). Doktoruma mesaj attım bugun cevap vermiş normalmiş olabilirmiş ama ben ilk defa böyle bir şey duydum. İğnemi geçen hafta salı günü 26 şubatta yaptım işte daha nir haftası doldu. İğnenin bile etkisi vucutta en az 10 gün kalır

Kızlar peçeteme cok az leke geldi acık kahve böyle sanırım adet oluyorum 😑😑😑😑 bu ay 2 seneden beridir en cok yıkıldıgım aydı😑😑 çok inanıyodum bu sefer olcagına 😑😑 doktor ilknden tutar senin dıyodu😑🥴

Kızlar anlık bildiriyorum maalesef reglli oldum.😑😑😑 İğnemin 15. Günü regli olmuş oldum. Cuma günü yeniden doktora gidicem. Elimde hap var. Oma devam edicem

Hamile kalanlar gene buraya yazalım bidaki ay. Ne. Sımdi internetten ovulasyon testi sipariş verdim 20 adet. 3 tanede ıcınde gebelik testi var. Bu ay sıkı bir çalışma ile inş mutlu haberi alıcam

Hamile kalanlar gene buraya yazalım bidaki ay. Ne. Sımdi internetten ovulasyon testi sipariş verdim 20 adet. 3 tanede ıcınde gebelik testi var. Bu ay sıkı bir çalışma ile inş mutlu haberi alıcam
Merhaba hamileliği kolaylaştırmak için jeller oluyot doktorunuza sorunnmutlaka

Akıntımda gelmeye baskadı dünden beridir. Şeffaf olarak. Sanki yumurtluyormusum gibi. Aynı yogun ve kıvamlı
Vallahi aşkım ben de de olmuştu demiştim hatta size de beyaz krem şeklinde bayağı yoğun bir kıvamıydı 3 gün 4 gün sürdü sonra adet oldum İnşallah sen adet olmazsın ya

Kızlar regl oldunuz mu konu açalım da beraber Mart ayının planını yapalım Nisan bebekleri için ne dersiniz

Yok çatlatma iğnemin dün 6. Günüydü afedersiniz peçeteye geliyordu sadece. Bugunde kırmızılık gördüm yani dünden beridir ped takılı sadece bir kaç leke şeklinde duruyor. Sildikçede peçeteye kırmızılık geliyor (efedersiniz). Doktoruma mesaj attım bugun cevap vermiş normalmiş olabilirmiş ama ben ilk defa böyle bir şey duydum. İğnemi geçen hafta salı günü 26 şubatta yaptım işte daha nir haftası doldu. İğnenin bile etkisi vucutta en az 10 gün kalır
Bende yaptım aynı iğneyi bende birsey yok .yerleşme gibi geldi bana test yap dicem oda yalancı pozitif verir iğneden dolayı bekle bkalım sonucu merakla bekliyorum

Ben oldum regl bugun 15. Günümde. Evst açalım cok iyi olur:))
Yaa walla mi olsun hayırlısı olsun ya hayırlı değilmiş hiç üzülme canını sıkma demek ki doğru zaman bu zaman değilmiş umudumuzu kaybetmiyoruz bekleyeceğiz belki inşallah umutlarımız önümüzdeki aya bu ay sıkı bir tempo ile kalırız sakın üzülme

Ben oldum regl bugun 15. Günümde. Evst açalım cok iyi olur:))
Ya aşkım sende de oluyor mu benim de var ya bugün adetimin 3 günü ya öyle böyle bir kanama geçiriyorum affedersin de çamaşırım kaldı ne ped dayandı iğneden mi oldu Ne oldu anlamadım ya hamile kalayım derken hormonlarımi mahvediyoruz

Bu ay hepsinden cok yıkıldım. Ama olsun. Bıdakı aya sıkı giriyorum ben valla
Vallahi ben de yıkıldım ama üzülmek ya da ağlamak İnan Bir çare değil geçen ay ağlamıştım bu ay ağlamadım üzüldüm ama olsun hala bir umudumuz var demek ki nasip değilmiş her zaman söylüyorum eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun da varsın biraz daha bekleyelim

Vallahi ben de yıkıldım ama üzülmek ya da ağlamak İnan Bir çare değil geçen ay ağlamıştım bu ay ağlamadım üzüldüm ama olsun hala bir umudumuz var demek ki nasip değilmiş her zaman söylüyorum eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun da varsın biraz daha bekleyelim
Sen konu acıcan ya biz nasıl gelicez ben yeniyim ya bilmiyorum:)

Back