Bendede bugün yapabilirsin iğnenin etkisi geçmiştir çoktanValla az daha bekleyım bı kez kan testı verıcem artık pek umudum yok ıgnedense yenı yenı gecıyosa dıyede dusunuyorum etkısı bugun 12.gün
naptın cnn çok merak ettimBende bılemedım kı
Canım bende yarın 10 günüm dün test yapmıştım gine çok hafif silik çıkmıştı bende hafta sonuna kan vermeyi dusunuyrm bende umudum yok adet sandım bsaldı bileHıc bısey yapmadım heyecanım kalmadı acıkcası yarın sadece bı kan testı verıcem o da meraktan oldugunu dusunmuyorumda
Inşallah canım ya buraya olumlu sonuçlarınızı yazarız canım:)Benım gogus ucum bıraz hassaslastı ama ıgnedendır dıye dusunuyorum gerısınde bı agrı falan yok sadece ucları. Insallah olumlu sonuc alırsın belkıde adet sancısı degıldır
Bence daha erken sakin kötü düşünme iyi düşünki iyi olsun daha belli olmaz daha 12. Gün kan bktir bncekızlar günaydın
benımde bugün 9.günüm
sırf meraktan ovulasyon yaptım ama çizgi neredeyse silik bile değildi..iğne etkisini kaybetmeye başlamış artık ve gebede değilim.eğer olsaydım çift çizgi belirgin olurdu ovulasyonda da diye düşünüyorum
pazar 12.günüm canım bakıcam kısmetse.Ama bu ay cok istedim gerçekten rabbim biliyorr yaa.Bence daha erken sakin kötü düşünme iyi düşünki iyi olsun daha belli olmaz daha 12. Gün kan bktir bnce
benimkiler çatlamıştı ama adet günümü bekliyorum ama hastalanacakmışım gibi karnım belim filan ağrıyor,hamile değil miyim acaba?Canım aynen karnım ağrıyor aynı adet ağrısı gibi şu anda bile devam ediyor acayip şekilde akintim oluyo ama afedersin losyon gibi şeklinde
sorun yok canım zamanı net olarak ayarlamak içinCanım merhb. Çatlatma iğnesini neden vurdurdun senin sorunun neydi tam olarak bende pazartesi iğne yaptırcamda
Bende de aynı.sorun yok. Sadece tüp tıkalıydı 3 ay önce açtırdm Bakalım rabbim hayırlısını versin hepimize canım benim.sorun yok canım zamanı net olarak ayarlamak için
Canım çatlatma iğnesinin5 gün famera kullanıp 10. Gün mü yaptırdın kaç tlye aldın çatlatm iğnesinisorun yok canım zamanı net olarak ayarlamak için
çatlatma iğnesi 57tlCanım çatlatma iğnesinin5 gün famera kullanıp 10. Gün mü yaptırdın kaç tlye aldın çatlatm iğnesini
Hangi marka çatlatma iğnesi kusura bkma çok soru sordumçatlatma iğnesi 57tl
ben famera değilde klomen kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?