Ayyyy sen hamilesin galibaaaaa baya var görüyorum
Çok çok çok az bir siliklik var gözle görülür gibi
Şuan benim de öyle, kasıklarım davul gibi şiş ve sağlı sollu batıyor ara ara. Bugün de uyuyakaldım koltukta, hiç adetim değildir. sersem gibiyim. Bunlar hep hamileliktit inşallah regl öncesi belirtisi değildirKasıklarım olduğu yet böyle şiş adette oluyormuydu bukadar ya bilemedim
İyi yapmışsın canım artimed berbat bir test. Herkesi üzüyor yalancı çizgiyleNöbetçi eczaneye denk geldim artımed vardı almadım canım artık yarına beklıyım
Kuşum senin iğnenin kaçıncı günüydü bugün
Çok çok çok az bir siliklik var gözle görülür gibi
Ayyyy deme öyle ya çok heyecanlandım şimdi bu gün 12. GünümAyyyy sen hamilesin galibaaaaa baya var görüyorumçok heyecanlndım şuan
Aynı benımde öyle kendımı dinler oldum töybe estağfrullahŞuan benim de öyle, kasıklarım davul gibi şiş ve sağlı sollu batıyor ara ara. Bugün de uyuyakaldım koltukta, hiç adetim değildir. sersem gibiyim. Bunlar hep hamileliktit inşallah regl öncesi belirtisi değildir
Evet ondan almadım bedava verseler yapmam o testiİyi yapmışsın canım artimed berbat bir test. Herkesi üzüyor yalancı çizgiyle
Bende gördüm 12. Güne göre bence cizgi iyi yarına da yap inşallah var sendeAyyyy deme öyle ya çok heyecanlandım şimdi bu gün 12. Günüm
Valla bende çok heyecanlandım senin içinAyyyy deme öyle ya çok heyecanlandım şimdi bu gün 12. Günüm
Kendimi dinlemek gidi de değil, kasıklarımda çok şişkinlik var ve aancı giriyor tatlı tatlı. Reglime 5 gün var, ondan mıdır bilemedim. Benim 5 gün önce başlar belirtiler ama böyle karnım şişmezdi. İğne mi yapıyor hala bilemiyorumAynı benımde öyle kendımı dinler oldum töybe estağfrullah
O kadar içten mutlu oldum kiM miss17seniseviyorum- ay kızlar demeyin öyle çok heyecanlandım ya inşallah inşallah inşallah olur yarın yine yapicam hiçe yakın kasık ağrım var pazartesi olmazsam hastaneye gidicem
Akintim çok değil ama yokta değil var ama az bazen iğne batar gibi oluyor ama inşallah ya iğnenin etkisinin ne kadar olduğunu bilsek en azından ona göre umutlanirimO kadar içten mutlu oldum kiinşallah sevincimiz devam eder güzel haberlerinle akıntı durumun nasıl? Başka değişiklik var mı vücudunda?
Evettt keşke bu kadar sürmese etkisi, şu günlerde ikisi birbirine giriyor resmen hangisi belli değil. Umarım hamileliktirAkintim çok değil ama yokta değil var ama az bazen iğne batar gibi oluyor ama inşallah ya iğnenin etkisinin ne kadar olduğunu bilsek en azından ona göre umutlanirim
Bende bu şişkinliğimi önceden fark etmedim amaaa hayır olsun artıkKendimi dinlemek gidi de değil, kasıklarımda çok şişkinlik var ve aancı giriyor tatlı tatlı. Reglime 5 gün var, ondan mıdır bilemedim. Benim 5 gün önce başlar belirtiler ama böyle karnım şişmezdi. İğne mi yapıyor hala bilemiyorum
Yarın akşama kadar bende olmazsam artık test yaparım iftarda olcaz Dışarda ev de artık yaparım hehrlde eve dayanamayabilirimM miss17seniseviyorum- ay kızlar demeyin öyle çok heyecanlandım ya inşallah inşallah inşallah olur yarın yine yapicam hiçe yakın kasık ağrım var pazartesi olmazsam hastaneye gidicem
Senin iğnenin kaçıncı günü ki
Doktorunuza sordunuz muİğnemin bugün tam 8 mart üstünden hesaplarsak 10. Günü olacak. 26 şubatta oldum çatlatma iğnesi ovitrelleyi. Kanamayıda 4 martta gördüm sildikçe geliyor ped koydum onada yani leke olarak değiyor. Bu şekilde
Adet oldum ben kızlar ben elendim nasıl oldu anlamadım hayatımda ilker böyle adet oldumEvettt keşke bu kadar sürmese etkisi, şu günlerde ikisi birbirine giriyor resmen hangisi belli değil. Umarım hamileliktir
HaydaaaaaAdet oldum ben kızlar ben elendim nasıl oldu anlamadım hayatımda ilker böyle adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?