Benim de ilk, letu ve iğne kullandım olmadı canım tekrar gideceğim doktora. Sen ne durumdasın?Amin canım inşallah. Bu benim ilk klomen+iğnem. Senin sürecin nasıl?
Zaten gün aşırı olduğunda mutlaka denk geliyor canımBakayım ozaman ben bi ama kızlar ya aklıma takılan şey şu iki güne en geç ilişki olur ki genelde gün aşırı olur şimdi ben kaçırmış olurmuyum bunun anlamı ne birisi beni aydınlatabilir mi
Ozaman ovulasyona gerek yoktur demi hep ona para vermek yerine vitamin alayım benZaten gün aşırı olduğunda mutlaka denk geliyor canım
Biz 7 ay korunmadık bu tedavimin ilk ayı ve ilk iğnem. İğnenin üstünden 10. Gündeyim, sabah yine erken gebelik ile test yaptım ve hala çok silik bir çizgi var. İğnenin etkisi tamamen bitmemiş demekki. Bakalım hergün test yapıyorum ne zaman sıfırlanacak merak ediyorum. Regl olduğumda yine çağırdı doktor 3. Günü. Kan testi içinde , iğnenin ertesi gününden 14 gün sonra kan testi istedi, önümüzdeki salı kan vereceğim regl olmazsamBenim de ilk, letu ve iğne kullandım olmadı canım tekrar gideceğim doktora. Sen ne durumdasın?
Eğer ki her zaman düzeniniz gün aşırı ilişkiyse gerek yok ovülasyonu takip etmenize bence. Ama takviye alın, vücudunuza iyi bakın bunlar önemliOzaman ovulasyona gerek yoktur demi hep ona para vermek yerine vitamin alayım ben
Zaten çok iyi bakıyorum 15 kilo kadar verdim ramazansa ara verdim ama. Yine tatlı ekmek yemiyorum yemeklerden yiyorum mecbur ramazan bitince yine sebze ve et balık beslenmeme geçerim karbonhidratı kesmiştim 15 kilo verdiğim süreçte ramazanın bitmesini bekliyorum kilo verme etkili olur yumurta büyümesinee demişti doktorumEğer ki her zaman düzeniniz gün aşırı ilişkiyse gerek yok ovülasyonu takip etmenize bence. Ama takviye alın, vücudunuza iyi bakın bunlar önemli
Evet kilo istemiyor hiç doktorlar, pko olanlar bile kilo verdiğinde adetleri düzene gitiyor, bebek sahibi oluyorlar. Çok iyi yapmışsın sevindim senin adınaZaten çok iyi bakıyorum 15 kilo kadar verdim ramazansa ara verdim ama. Yine tatlı ekmek yemiyorum yemeklerden yiyorum mecbur ramazan bitince yine sebze ve et balık beslenmeme geçerim karbonhidratı kesmiştim 15 kilo verdiğim süreçte ramazanın bitmesini bekliyorum kilo verme etkili olur yumurta büyümesinee demişti doktorum
Valla yeterki yarasın bende bi başka doktora gidip ondan takviye istiyceğim en azından hgs ve sperm testi halledesiye iyi gelsin diyeEvet kilo istemiyor hiç doktorlar, pko olanlar bile kilo verdiğinde adetleri düzene gitiyor, bebek sahibi oluyorlar. Çok iyi yapmışsın sevindim senin adınaama şöyle birşey var, örneğin doktorun bana verdiği vitamin takviyesi yumurtalıklara yönelik bir takviye. Hem kaliteli yumurta için, hem de tutunabilmesi için. Evet pahalılar ama dediği gibi işe yarıyorsa da gözüm görmedi hiç parasını
İnşallah gerçek pozitifi görürsün canım hiç gerek kalmazBiz 7 ay korunmadık bu tedavimin ilk ayı ve ilk iğnem. İğnenin üstünden 10. Gündeyim, sabah yine erken gebelik ile test yaptım ve hala çok silik bir çizgi var. İğnenin etkisi tamamen bitmemiş demekki. Bakalım hergün test yapıyorum ne zaman sıfırlanacak merak ediyorum. Regl olduğumda yine çağırdı doktor 3. Günü. Kan testi içinde , iğnenin ertesi gününden 14 gün sonra kan testi istedi, önümüzdeki salı kan vereceğim regl olmazsam
Bana doktor laydyfert yazdı ama almadıydım ben nidaya danışayım dedim bide başka doktora en azından aklımda fikir olur çünkü bana Ocak demiyorlar ama yumurta büyümeyince görünümü oluyormuş laydfert de pcoslulara verilmiş bende bi emin olayım dedim bi başka doktora sorayım alayım en iyisiValla yeterki yarasın bende bi başka doktora gidip ondan takviye istiyceğim en azından hgs ve sperm testi halledesiye iyi gelsin diye
Pcos olacaktı Ocak yazmışımBana doktor laydyfert yazdı ama almadıydım ben nidaya danışayım dedim bide başka doktora en azından aklımda fikir olur çünkü bana Ocak demiyorlar ama yumurta büyümeyince görünümü oluyormuş laydfert de pcoslulara verilmiş bende bi emin olayım dedim bi başka doktora sorayım alayım en iyisi
Canım inşallah hepimiz görelimİnşallah gerçek pozitifi görürsün canım hiç gerek kalmaz
Hahahhah çok doğru test aldım yeniden erken gebelik testi yapsam miO agresiflik bende de var 1 haftadır. Hem çok agresifleşiyorum birden, hem de her şeye gözüm doluyor duygusalım bir yandan. Garip bir ruh halitahammülsüzüm. Demekki hamile olunca hiç çekilmeyeceğiz biz. Azıcık hcg bile bunu yaptıysa
Yap canım aklında kalacağına yap gitsin. Sabah için de alsaydınHahahhah çok doğru test aldım yeniden erken gebelik testi yapsam mi
Nöbetçi eczaneye denk geldim artımed vardı almadım canım artık yarına beklıyım3 gün gecikmede sabah yapmana da gerek yok artık. Varsa silik de olsa çıkacaktır. Oruç olduğun için sıvı da almıyorsun ya , 2-3 saat birikmiş idrarınla yapabilirsin testi
3 gün varken erkende çıkmadı kasette gölge gibi vardı ama emin değilim Beklıcem biraz dahaBence test yapmalısın ama erken gebelik testi yapıyorum benim gibi gidip kaset alma ben bilemedim hem 3 gün iyi bir süre
Yap canım aklında kalacağına yap gitsin. Sabah için de alsaydın
Yap canım aklında kalacağına yap gitsin. Sabah için de alsaydın
Çok çok çok az bir siliklik var gözle görülür gibiYap canım aklında kalacağına yap gitsin. Sabah için de alsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?