Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Bakayım ozaman ben bi ama kızlar ya aklıma takılan şey şu iki güne en geç ilişki olur ki genelde gün aşırı olur şimdi ben kaçırmış olurmuyum bunun anlamı ne birisi beni aydınlatabilir mi
Zaten gün aşırı olduğunda mutlaka denk geliyor canım

Benim de ilk, letu ve iğne kullandım olmadı canım tekrar gideceğim doktora. Sen ne durumdasın?
Biz 7 ay korunmadık bu tedavimin ilk ayı ve ilk iğnem. İğnenin üstünden 10. Gündeyim, sabah yine erken gebelik ile test yaptım ve hala çok silik bir çizgi var. İğnenin etkisi tamamen bitmemiş demekki. Bakalım hergün test yapıyorum ne zaman sıfırlanacak merak ediyorum. Regl olduğumda yine çağırdı doktor 3. Günü. Kan testi içinde , iğnenin ertesi gününden 14 gün sonra kan testi istedi, önümüzdeki salı kan vereceğim regl olmazsam

Ozaman ovulasyona gerek yoktur demi hep ona para vermek yerine vitamin alayım ben
Eğer ki her zaman düzeniniz gün aşırı ilişkiyse gerek yok ovülasyonu takip etmenize bence. Ama takviye alın, vücudunuza iyi bakın bunlar önemli

Eğer ki her zaman düzeniniz gün aşırı ilişkiyse gerek yok ovülasyonu takip etmenize bence. Ama takviye alın, vücudunuza iyi bakın bunlar önemli
Zaten çok iyi bakıyorum 15 kilo kadar verdim ramazansa ara verdim ama. Yine tatlı ekmek yemiyorum yemeklerden yiyorum mecbur ramazan bitince yine sebze ve et balık beslenmeme geçerim karbonhidratı kesmiştim 15 kilo verdiğim süreçte ramazanın bitmesini bekliyorum kilo verme etkili olur yumurta büyümesinee demişti doktorum

Evet kilo istemiyor hiç doktorlar, pko olanlar bile kilo verdiğinde adetleri düzene gitiyor, bebek sahibi oluyorlar. Çok iyi yapmışsın sevindim senin adına ama şöyle birşey var, örneğin doktorun bana verdiği vitamin takviyesi yumurtalıklara yönelik bir takviye. Hem kaliteli yumurta için, hem de tutunabilmesi için. Evet pahalılar ama dediği gibi işe yarıyorsa da gözüm görmedi hiç parasını

Valla yeterki yarasın bende bi başka doktora gidip ondan takviye istiyceğim en azından hgs ve sperm testi halledesiye iyi gelsin diye

İnşallah gerçek pozitifi görürsün canım hiç gerek kalmaz

Valla yeterki yarasın bende bi başka doktora gidip ondan takviye istiyceğim en azından hgs ve sperm testi halledesiye iyi gelsin diye
Bana doktor laydyfert yazdı ama almadıydım ben nidaya danışayım dedim bide başka doktora en azından aklımda fikir olur çünkü bana Ocak demiyorlar ama yumurta büyümeyince görünümü oluyormuş laydfert de pcoslulara verilmiş bende bi emin olayım dedim bi başka doktora sorayım alayım en iyisi

Pcos olacaktı Ocak yazmışım

Hahahhah çok doğru test aldım yeniden erken gebelik testi yapsam mi

3 gün gecikmede sabah yapmana da gerek yok artık. Varsa silik de olsa çıkacaktır. Oruç olduğun için sıvı da almıyorsun ya , 2-3 saat birikmiş idrarınla yapabilirsin testi
Nöbetçi eczaneye denk geldim artımed vardı almadım canım artık yarına beklıyım

Bence test yapmalısın ama erken gebelik testi yapıyorum benim gibi gidip kaset alma ben bilemedim hem 3 gün iyi bir süre
3 gün varken erkende çıkmadı kasette gölge gibi vardı ama emin değilim Beklıcem biraz daha

Kasıklarım olduğu yet böyle şiş adette oluyormuydu bukadar ya bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…