• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Yok kuşum iğnenin 11. Günü, olmadı . Ama bugün bütün regl belirtilerini yaşıyorum resmen. Meme hassasiyeti kasık ağrısı sinir stres bel ağrısı baş ağrısı… ama bu sabah erken gebelik yine silik çıktı, hatta hızımı alamadom az önce yine test yaptım çok çok ailik çıktı. Abah regl olmazsam tekrarlayacağım bakalım testi
İnşallah hamilesindir kuzum. Olmasada takma bir sonraki aylar denemeye devam🤗

Kozlar iğnemin üstünden 12. Gün, testimi yaptım yine. Hala silik bir çizgi çıkıyor, gözle daha net görülüyor fotoda çok belli olmuyor. Bence bu hala iğne etkisi ama ne kadar çok sürdü bende ki ben çok su içerim. Çoğu kişide 8-10 günlerde bitmiş. Böyle uzun sürmeside sinir bozucu oluyor. Ama bebek olsaydı artık 12. Günde tekrar koyulaşmaya başlaması gerekmez miydi?

Eklentiler

• IMG_2943.webp
    IMG_2943.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 12
aslında benim regl tarihim 13 mart olmalı, acaba bu ipne erken regl olmama mı sebep olacak kafam karışık🥹 çünkü bugün reglin 1 gün öncesi yaşadığım herşeyi yaşıyorum. Belim batıyor, kasıklarda bıçak saplanması. Ama bende şunu anlayamıyorum, daha sabah çok silik çizgi çıktı, iğne erkisi bile bitmedi tam olarak, nasıl regl olacabilirim yarın kafam karışık.
Bak benim tarihimi hiç etkilemedi iğne tam vaktinde oldum ama sanki çok kanamam var diğer aylara nazaran. Nasılsın bu gün

Bak benim tarihimi hiç etkilemedi iğne tam vaktinde oldum ama sanki çok kanamam var diğer aylara nazaran. Nasılsın bu gün
Valla canım tam alt karnımda ani hareketlerde bıçak keser gibi birşey oluyor, çok keskin bir acı ama anlık. Regl olmadım ama reglimin bütün belirtilerini yaşıyorum. Test yine çok silik çizgi çıktı, hala iğne etkisi devam ediyor herhalde 12. Günde de.
Acaba fazla mı kanama yapıyor iğne genel olarak. Bakalım regl olduğumda yazarım bende

Valla canım tam alt karnımda ani hareketlerde bıçak keser gibi birşey oluyor, çok keskin bir acı ama anlık. Regl olmadım ama reglimin bütün belirtilerini yaşıyorum. Test yine çok silik çizgi çıktı, hala iğne etkisi devam ediyor herhalde 12. Günde de.
Acaba fazla mı kanama yapıyor iğne genel olarak. Bakalım regl olduğumda yazarım bende
Bu iğne etkisi insanı çok yanıltıyor inşallah regl olmazsın 13 de olacaksın dimi

Bak bu kız kardeşimin testi ben ona atınca oda bana atmıştı adetinin 2 gün gecikmesi sonucu yapmıştı testi test sonucu bu şekildeydi

Back