Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Kızlar ben dayanamadım yüne test yaptım ilk idrar olmasa da akşamda çıkar belki diye düşündüm. Yine çok silik çizgi çıktı, görebiliyor musunuz bilmiyorum. Gözle görülüyor ama fotoda pek çıkmıyor

Eklentiler

• IMG_2916.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 29
Kacıncı gün iğnenin canım ben göremedim çizgiyi ama sıfırlanmış gibi 14 günde sen tekrar bi test yap

Evet canım kullandım, 3 ay kadar takibimi yaptım. Ne istersen sorabilirsin
Bende birkaç ay kullandım ama strese soktu beni. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Ben genelde iki çizgide çok koyu olunca ilişki yapıyor sonra bırakıyordum doğrusu bu sekilde mi

Bende birkaç ay kullandım ama strese soktu beni. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Ben genelde iki çizgide çok koyu olunca ilişki yapıyor sonra bırakıyordum doğrusu bu sekilde mi
Hayır canım öyle değil aslında, çatlatma iğnesi gibi düşün. İki çizgi eşit koyulukta olduğunda , yumurtan ortalama 24 saat içinde çatlayacak demek oluyor. O günü değerlendir ve sonraki 4-5 günü daha öyle. İğnede nasıl bize yapıyor ve 36 saat içinde çatlama bekliyor, sonrasında da sık ilişki veriyor aynı mantık bu da

Himm ben hep çift koyu çizgi olunca yapıp siliklesince bırakıyordum kuzum yanlış yapıyormuşum demek ki. Bu ay da o şekilde deneyeyim. Teşekkürler kuzum

Himm ben hep çift koyu çizgi olunca yapıp siliklesince bırakıyordum kuzum yanlış yapıyormuşum demek ki. Bu ay da o şekilde deneyeyim. Teşekkürler kuzum
Hatta öncesinde de bir gün dolu bir gün boş ilişki olarak ilerlerseniz çok iyi olur. Çatlamayı görünce de 4-5 gün sık ilişki garanti olur biraz daha. Takviyelerini de ihmal etme

Doktorunuza sordunuz mu

Sordum olabilirmiş böyle şeyler dedi sekreteri aracılığıyla iletişim kurdum. Ayın 4 ünde sordum o gün verilen cevap pazartesi ve sonradı için kontrol önerdi. Acil olarak görseydi hemen çağırırdı herhalde. Benimde hala aynı çok çok ayakta kaldıkça çok fazla yürüdükçe geliyor… düşünün yani 4 martta ilk gördüm adet oldum dedim ped koydum dolmadı orta kısımda kaldı. Sonra kağıt havlu yada günlük ped koyuyorum hafifçe değiyor işte dün gece kesilmişti bugun oruç tutucaktım pazara gittim geldim yine değmişti mukuslu şekilde. Kusura bakmayın açıkça yazdım.

Kızlarrrr bugün 14. Gün. Ve test bu şekilde Siz de 2. Çizgiyi görebiliyo musunuz yoksa ben öyle mi görmek istiyorum testi yaptıktan 2 dakika sonra 2. Çizgi belirdi. Ay heycanlandım

Eklentiler

• IMG_3477.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_3476.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_3475.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 26
Kızlarrrr bugün 14. Gün. Ve test bu şekilde Siz de 2. Çizgiyi görebiliyo musunuz yoksa ben öyle mi görmek istiyorum testi yaptıktan 2 dakika sonra 2. Çizgi belirdi. Ay heycanlandım
Çoook net 2. Çizgi var hayırlı olsun diyelim miiiii gidebiliyorsan yarın, gidemiyorsan pazartesi mutlaka kan ver canım artışı takip et. Sabah ilk idrarla mı bu test yeni mi yaptın? Sabah çok daha koyu çıkacaktır

Biraz önce yaptım. Yarın tahlil vereceğim inşallah

Hatta öncesinde de bir gün dolu bir gün boş ilişki olarak ilerlerseniz çok iyi olur. Çatlamayı görünce de 4-5 gün sık ilişki garanti olur biraz daha. Takviyelerini de ihmal etme
İnşallah olur kuzum, senin nasıl gidiyor regl oldun mu ?

İnşallah olur kuzum, senin nasıl gidiyor regl oldun mu ?
Yok kuşum iğnenin 11. Günü, olmadı . Ama bugün bütün regl belirtilerini yaşıyorum resmen. Meme hassasiyeti kasık ağrısı sinir stres bel ağrısı baş ağrısı… ama bu sabah erken gebelik yine silik çıktı, hatta hızımı alamadom az önce yine test yaptım çok çok ailik çıktı. Abah regl olmazsam tekrarlayacağım bakalım testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…