Kacıncı gün iğnenin canım ben göremedim çizgiyi ama sıfırlanmış gibi 14 günde sen tekrar bi test yapKızlar ben dayanamadım yüne test yaptımilk idrar olmasa da akşamda çıkar belki diye düşündüm. Yine çok silik çizgi çıktı, görebiliyor musunuz bilmiyorum. Gözle görülüyor ama fotoda pek çıkmıyor
11. Gün, sabahki daha belliydi. Bakalım yarın sabah tekrar yaparım.Kacıncı gün iğnenin canım ben göremedim çizgiyi ama sıfırlanmış gibi 14 günde sen tekrar bi test yap
Olsun canım sıkma canını, bir dahaki ay daha çok çalışırız dersimizeGeldi geldi canım ne yazıkkı bu ay stres oruç büyük ıntımalle bukadar attı
Bende birkaç ay kullandım ama strese soktu beni. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Ben genelde iki çizgide çok koyu olunca ilişki yapıyor sonra bırakıyordum doğrusu bu sekilde miEvet canım kullandım, 3 ay kadar takibimi yaptım. Ne istersen sorabilirsin
Hayır canım öyle değil aslında, çatlatma iğnesi gibi düşün. İki çizgi eşit koyulukta olduğunda , yumurtan ortalama 24 saat içinde çatlayacak demek oluyor. O günü değerlendir ve sonraki 4-5 günü daha öyle. İğnede nasıl bize yapıyor ve 36 saat içinde çatlama bekliyor, sonrasında da sık ilişki veriyor aynı mantık bu daBende birkaç ay kullandım ama strese soktu beni. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Ben genelde iki çizgide çok koyu olunca ilişki yapıyor sonra bırakıyordum doğrusu bu sekilde mi
Himm ben hep çift koyu çizgi olunca yapıp siliklesince bırakıyordum kuzum yanlış yapıyormuşum demek ki. Bu ay da o şekilde deneyeyim. Teşekkürler kuzumHayır canım öyle değil aslında, çatlatma iğnesi gibi düşün. İki çizgi eşit koyulukta olduğunda , yumurtan ortalama 24 saat içinde çatlayacak demek oluyor. O günü değerlendir ve sonraki 4-5 günü daha öyle. İğnede nasıl bize yapıyor ve 36 saat içinde çatlama bekliyor, sonrasında da sık ilişki veriyor aynı mantık bu da
Hatta öncesinde de bir gün dolu bir gün boş ilişki olarak ilerlerseniz çok iyi olur. Çatlamayı görünce de 4-5 gün sık ilişki garanti olur biraz daha. Takviyelerini de ihmal etmeHimm ben hep çift koyu çizgi olunca yapıp siliklesince bırakıyordum kuzum yanlış yapıyormuşum demek ki. Bu ay da o şekilde deneyeyim. Teşekkürler kuzum
Doktorunuza sordunuz mu
Çoook net 2. Çizgi varKızlarrrr bugün 14. Gün. Ve test bu şekildeSiz de 2. Çizgiyi görebiliyo musunuz yoksa ben öyle mi görmek istiyorum testi yaptıktan 2 dakika sonra 2. Çizgi belirdi. Ay heycanlandım
Biraz önce yaptım. Yarın tahlil vereceğim inşallahÇoook net 2. Çizgi varhayırlı olsun diyelim miiiii gidebiliyorsan yarın, gidemiyorsan pazartesi mutlaka kan ver canım artışı takip et. Sabah ilk idrarla mı bu test yeni mi yaptın? Sabah çok daha koyu çıkacaktır
İnşallah olur kuzum, senin nasıl gidiyor regl oldun mu ?Hatta öncesinde de bir gün dolu bir gün boş ilişki olarak ilerlerseniz çok iyi olur. Çatlamayı görünce de 4-5 gün sık ilişki garanti olur biraz daha. Takviyelerini de ihmal etme
Bizi de haberdar et mutlaka, çok çok sevindim şimdiden senin adınaBiraz önce yaptım. Yarın tahlil vereceğim inşallah
Yok kuşum iğnenin 11. Günü, olmadı . Ama bugün bütün regl belirtilerini yaşıyorum resmen. Meme hassasiyeti kasık ağrısı sinir stres bel ağrısı baş ağrısı… ama bu sabah erken gebelik yine silik çıktı, hatta hızımı alamadom az önce yine test yaptım çok çok ailik çıktı. Abah regl olmazsam tekrarlayacağım bakalım testiİnşallah olur kuzum, senin nasıl gidiyor regl oldun mu ?
Tmm beklemeden başka çare yok sağolDöllenme için en az 10-12 gün gerekiyor
Rica ederim. İyi haberler olsun inşallahTmm beklemeden başka çare yok sağol
İnşallah Rabb'im olmayan herekse Bebek nasip etsin hafta bugün beli olur benimkiRica ederim. İyi haberler olsun inşallah
Amin canım, hiçbirimizi çok bekletmeden en hayırlısını versin inşallahİnşallah Rabb'im olmayan herekse Bebek nasip etsin hafta bugün beli olur benimki
İnşallahAmin canım, hiçbirimizi çok bekletmeden en hayırlısını versin inşallahbakalım haftaya bugün güzel haberini alırız belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?