Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Dün test aldım ama aşırı kas ağrım ve göğüs ağrım var diye yapmıyorum hani o kadar olumsuzluğa alışmışız ki buradaki insanlar şey söylüyor hani adette regl belirtileri tamamen aynı ama ben o kadar adet olacağımı inanıyorum ki yani o kadar inanıyorum ki testi bile yapamıyorum gerçekten neyse yapmayacağım bir kere pazartesiye kadar kesinlikle test yapmayı düşünmüyorum en azından boşa gitmesin diyorum ben bir de kasabada yaşıyorum bir gün gerçekten gecikirim gerçekten olur test bulamam bu kez de diye düşünüyorum

Ben bugün test alıcm 3 gün gecikme var akşama yapsam çıkar mı orucum yada sabaha mı yapsam hala olmazsam nasıl beklerım artık bilemiyorum
Bence test yapmalısın ama erken gebelik testi yapıyorum benim gibi gidip kaset alma ben bilemedim hem 3 gün iyi bir süre

Senin adetin ne zaman iğneyi vuruldun mu yoksa sadece ilaç mı kullandın. Ayrıca kocalar çok utangaç bu konuda eşini çok sıkmadan yaptır testini ben öyle yaptım hatta elinde imkan olanak varsa bulunduğun yerde testi esin özelde yaptırsın daha rahat olur onun için sonuçta hemen çıkar ama kendini kasma hepimiz senin gibiyiz çok istiyoruz.

Benim doktorum da size dediği gibi önerdi anestezili çektiği için. Her doktorun uyguladığı farklı bir yol var bizimki biraz benziyor sanırım :)

İğne bulamadım diye vurunamadum doktorda hemen saati yakın verince bulamadım 22mm vardı yani adetlerim düzenli olur hep acaba çatlamadımı çatladımı gitmedim doktora adet olursan gel dedi ama bi başka doktora gidip raporlarımı onada yorumlatıcam tedavi almayacam kurbana sonuna kadar kısa sürede yarından sonra bat tarihim kaşık ve bel ve göğüs hassasiyetim var herzamanda olur göğüs hassasiyetim geçer regl gelir Ama test yapmak istemiyorum pazartesiye kadar

O zaman bekle garanti olsun öyle yap testini bulunduğun ilçede ha diyince bulamıyorsan birde benim bi arkadaşım dedi ki idrarini karbonata yap kabarirsa hamilesin aklında bulunsun

O zaman bekle garanti olsun öyle yap testini bulunduğun ilçede ha diyince bulamıyorsan birde benim bi arkadaşım dedi ki idrarini karbonata yap kabarirsa hamilesin aklında bulunsun
Bende tam tersi çamaşır suyuna yapmıştım köpürdü ama ya böyle şeyler doğrumu bilmiyorum elimde test var niye çamaşır suyu derseniz ya herzaman alamıyorum eşim yanıma oluyor onada süpriz olsun istiyorum ozaman olmaz diye bunu saklayacam baya bi emin olmadan yapmam

Canım ben testlerimi toplu olarak internetten alıyorum 10lu 15 li. Hem daha uyguna geliyor hem eczane ile uğraşmamış oluyorum

Benim doktorum da size dediği gibi önerdi anestezili çektiği için. Her doktorun uyguladığı farklı bir yol var bizimki biraz benziyor sanırım :)
Bende doktoruma çok güveniyorum. Bir yandan da 3 ay denemek işime geldi hag hemen istemezdim bende

Ben innovita ile takip ettim hep, ondan da çıkıyor gebelik testi
Bakayım ozaman ben bi ama kızlar ya aklıma takılan şey şu iki güne en geç ilişki olur ki genelde gün aşırı olur şimdi ben kaçırmış olurmuyum bunun anlamı ne birisi beni aydınlatabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…