Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

İnşallah hamilesindir kuzum. Olmasada takma bir sonraki aylar denemeye devam

Kozlar iğnemin üstünden 12. Gün, testimi yaptım yine. Hala silik bir çizgi çıkıyor, gözle daha net görülüyor fotoda çok belli olmuyor. Bence bu hala iğne etkisi ama ne kadar çok sürdü bende ki ben çok su içerim. Çoğu kişide 8-10 günlerde bitmiş. Böyle uzun sürmeside sinir bozucu oluyor. Ama bebek olsaydı artık 12. Günde tekrar koyulaşmaya başlaması gerekmez miydi?

Eklentiler

• IMG_2943.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 16
Bak benim tarihimi hiç etkilemedi iğne tam vaktinde oldum ama sanki çok kanamam var diğer aylara nazaran. Nasılsın bu gün

Bak benim tarihimi hiç etkilemedi iğne tam vaktinde oldum ama sanki çok kanamam var diğer aylara nazaran. Nasılsın bu gün
Valla canım tam alt karnımda ani hareketlerde bıçak keser gibi birşey oluyor, çok keskin bir acı ama anlık. Regl olmadım ama reglimin bütün belirtilerini yaşıyorum. Test yine çok silik çizgi çıktı, hala iğne etkisi devam ediyor herhalde 12. Günde de.
Acaba fazla mı kanama yapıyor iğne genel olarak. Bakalım regl olduğumda yazarım bende

Bu iğne etkisi insanı çok yanıltıyor inşallah regl olmazsın 13 de olacaksın dimi

Bak bu kız kardeşimin testi ben ona atınca oda bana atmıştı adetinin 2 gün gecikmesi sonucu yapmıştı testi test sonucu bu şekildeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…