- 23 Şubat 2025
- 149
- 18
- 13
İnşallah hamilesindir kuzum. Olmasada takma bir sonraki aylar denemeye devamYok kuşum iğnenin 11. Günü, olmadı . Ama bugün bütün regl belirtilerini yaşıyorum resmen. Meme hassasiyeti kasık ağrısı sinir stres bel ağrısı baş ağrısı… ama bu sabah erken gebelik yine silik çıktı, hatta hızımı alamadom az önce yine test yaptım çok çok ailik çıktı. Abah regl olmazsam tekrarlayacağım bakalım testi
Öyle tabi canım , devamİnşallah hamilesindir kuzum. Olmasada takma bir sonraki aylar denemeye devam
Bak benim tarihimi hiç etkilemedi iğne tam vaktinde oldum ama sanki çok kanamam var diğer aylara nazaran. Nasılsın bu günaslında benim regl tarihim 13 mart olmalı, acaba bu ipne erken regl olmama mı sebep olacak kafam karışıkçünkü bugün reglin 1 gün öncesi yaşadığım herşeyi yaşıyorum. Belim batıyor, kasıklarda bıçak saplanması. Ama bende şunu anlayamıyorum, daha sabah çok silik çizgi çıktı, iğne erkisi bile bitmedi tam olarak, nasıl regl olacabilirim yarın kafam karışık.
Valla canım tam alt karnımda ani hareketlerde bıçak keser gibi birşey oluyor, çok keskin bir acı ama anlık. Regl olmadım ama reglimin bütün belirtilerini yaşıyorum. Test yine çok silik çizgi çıktı, hala iğne etkisi devam ediyor herhalde 12. Günde de.Bak benim tarihimi hiç etkilemedi iğne tam vaktinde oldum ama sanki çok kanamam var diğer aylara nazaran. Nasılsın bu gün
Bu iğne etkisi insanı çok yanıltıyor inşallah regl olmazsın 13 de olacaksın dimiValla canım tam alt karnımda ani hareketlerde bıçak keser gibi birşey oluyor, çok keskin bir acı ama anlık. Regl olmadım ama reglimin bütün belirtilerini yaşıyorum. Test yine çok silik çizgi çıktı, hala iğne etkisi devam ediyor herhalde 12. Günde de.
Acaba fazla mı kanama yapıyor iğne genel olarak. Bakalım regl olduğumda yazarım bende
Bak bu kız kardeşimin testi ben ona atınca oda bana atmıştı adetinin 2 gün gecikmesi sonucu yapmıştı testi test sonucu bu şekildeydiValla canım tam alt karnımda ani hareketlerde bıçak keser gibi birşey oluyor, çok keskin bir acı ama anlık. Regl olmadım ama reglimin bütün belirtilerini yaşıyorum. Test yine çok silik çizgi çıktı, hala iğne etkisi devam ediyor herhalde 12. Günde de.
Acaba fazla mı kanama yapıyor iğne genel olarak. Bakalım regl olduğumda yazarım bende
Evet 13 regl tarihim.regl olmazsam o zamana kadar eğer , salı kan testi vereceğim iğnenin 14. Günü oluyorBu iğne etkisi insanı çok yanıltıyor inşallah regl olmazsın 13 de olacaksın dimi
Ayy inşallah inşallah olmazsın 2 gün kaldı güzel haberlerini alırızEvet 13 regl tarihim.regl olmazsam o zamana kadar eğer , salı kan testi vereceğim iğnenin 14. Günü oluyor
Kuzum regl olacak gibiyim ama bakalım hayırlısı olsun diyelimAyy inşallah inşallah olmazsın 2 gün kaldı güzel haberlerini alırız
İnşallah olmazsinKuzum regl olacak gibiyim ama bakalım hayırlısı olsun diyelim
Canım aen iğnenin kaçıncı gününde regl olmuştun?İnşallah olmazsin
Kan verdin mi?Kızlarrrr bugün 14. Gün. Ve test bu şekildeSiz de 2. Çizgiyi görebiliyo musunuz yoksa ben öyle mi görmek istiyorum testi yaptıktan 2 dakika sonra 2. Çizgi belirdi. Ay heycanlandım
Evet. 33,60 çıktı Beta Hcg. Ama düşük mü nasıl değer onu pek anlayamadım.Kan verdin mi?
Ayyy hamilesinnn çok mutlu oldummmEvet. 33,60 çıktı Beta Hcg. Ama düşük mü nasıl değer onu pek anlayamadım.
Kanka ben tam günümde oldum 7 mart geceydi lavaboya uyandım saat 3 falandı galiba bi baktım olmuşumCanım aen iğnenin kaçıncı gününde regl olmuştun?
Peki iğnede kaçıncı gündü?Kanka ben tam günümde oldum 7 mart geceydi lavaboya uyandım saat 3 falandı galiba bi baktım olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?