- 19 Kasım 2016
- 5.449
- 4.092
- 173
Şuan buna kaptırma kendını canım ben ilk gebeliğimde 14 günde test yaptım kaset negatif dşye bıraktım çok gölge gibi olunca gece tekrar yapmıştım 0 lanada bilir böyle devamda edebilir inşallah böyle devam etsınBenimde bugün 11. Gün. Çizgi silikleşir hatta bugün hiç çıkmaz artık diye düşünüyordum ama silik çizgi yine pembe olarak çıktı bugün de. Kendimi kaptırmak istemiyorum ama acaba hamilelik oluşuyorda o yüzden mi çizgi devam ediyor diye düşünmekten de alamıyorum kendimi.
Evet aslında umutlu falan değildim ama bugün de devam edince bir acaba mı oldum tabi. Yine de olmazsa da üzülmek yok, en doğru zamanda olacak inanıyorum bunaŞuan buna kaptırma kendını canım ben ilk gebeliğimde 14 günde test yaptım kaset negatif dşye bıraktım çok gölge gibi olunca gece tekrar yapmıştım 0 lanada bilir böyle devamda edebilir inşallah böyle devam etsın
Kaç yaşındasın canım sen bari güzel haberler ile gel inşalllah kimisi şak diye hamile kalabiliyor nasıl oluyor ben anlamıyorumEvet aslında umutlu falan değildim ama bugün de devam edince bir acaba mı oldum tabi. Yine de olmazsa da üzülmek yok, en doğru zamanda olacak inanıyorum bunakızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun, hiç solmayalım
Canım ben 36 yaşındayım. 7 aydır korunmuyoruz olmadı, doktor bu ay tedavime başlattıKaç yaşındasın canım sen bari güzel haberler ile gel inşalllah kimisi şak diye hamile kalabiliyor nasıl oluyor ben anlamıyorum
Regl mi oldun?Kadınlar günümüz kutlu olsun beklenen bat geldi benım sanırım orucum gitmemiştir umarım
Döllenme için çok erken, ipne etkilerini yaşıyorsunuz.Arkadaşlar 2 Mart çatlama iğnesi oldum bugün 6 günüm ilk 2 gün baya çok sancım oldu sonra geçti dünden beri kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor haksızlık var akıntı ara ara bez krem gibi arada sağ sol kasığımda grap girip çıkıyor sizce iğnenim etkisi mi yoksa döllenmi oluyor
iğne den kaç gün sonra döllenme olur benim rel günüm 14 Mart 16 Mart arası beli olmuyor bazen 24 günde bazende 25 26 27 günde oluyorum âdet günüm 8 gün kaldıDöllenme için çok erken, ipne etkilerini yaşıyorsunuz.
29 canm 2 yıldır evliyiz 1 senedir korunmayı biraktikGit baktır canım yaş kaç bu arada
Döllenme için en az 10-12 gün gerekiyoriğne den kaç gün sonra döllenme olur benim rel günüm 14 Mart 16 Mart arası beli olmuyor bazen 24 günde bazende 25 26 27 günde oluyorum âdet günüm 8 gün kaldı
Deme öyle belki olmicaksin Allah büyüktür canm sen gebelikteki tüm belirtileri yaşıyorsun anlamıyorum yumurtayı büyüttük catlattik zamanında spermde verdik neden döllenme olmuyor acabaKızlar belim kopmak üzere ağrıdan, acayip ağrıyor bugün. Memeler şişti hassaslaştı. Karnım davul gibi. Sinirden ejderha gibi ateş saçtım tüm gün. Galiba yarın yada pazartesi regl olucam ben, karnıma ara ara da regl sancısı giriyor
Canım selam nasılsınKızlar selam, yine döndüm aranızaReglim bitti sayılır artık bu ay doktor kontrolüne gitmeyeceğim. Ovulasyon testi ile takip edecegim. Bir sorum olacak size Reglim 4 gün sürüyor sizce çok mu kısa yoksa normal mi
aslında benim regl tarihim 13 mart olmalı, acaba bu ipne erken regl olmama mı sebep olacak kafam karışıkDeme öyle belki olmicaksin Allah büyüktür canm sen gebelikteki tüm belirtileri yaşıyorsun anlamıyorum yumurtayı büyüttük catlattik zamanında spermde verdik neden döllenme olmuyor acaba
İyiyim kuzum, yoğundum birkaç gün iftara misafirler falan geldi. Ay iyi bari sevindim çok kısa geldi acaba sorun mu var diye düşündüm bende. Ovulasyon testi kullanıcam bu ay sen kullandın mi daha önce kuzumCanım selam nasılsınbenim de her zaman 3-4 gün sürer, bu normal. 2 ile 8 gün arası süreyi normal olarak tanımlıyorlar.
Hemencık olsun inşalllah canımCanım ben 36 yaşındayım. 7 aydır korunmuyoruz olmadı, doktor bu ay tedavime başlattı
Geldi geldi canım ne yazıkkı bu ay stres oruç büyük ıntımalle bukadar attıRegl mi oldun?
Evet canım kullandım, 3 ay kadar takibimi yaptım. Ne istersen sorabilirsinİyiyim kuzum, yoğundum birkaç gün iftara misafirler falan geldi. Ay iyi bari sevindim çok kısa geldi acaba sorun mu var diye düşündüm bende. Ovulasyon testi kullanıcam bu ay sen kullandın mi daha önce kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?