Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Soğan suyunu çok duydum ama herkeste aynı etkiyi yaratmayabiliyormuş maalesef böyle şeyleri kullanmaya biraz korkuyorum inşallah bu ay bebiş haberi alırızda hiçbirine gerek kalmaz
Biliyorum bi çok yorumda yan etkilerin olduğu belirtilmiş ancak bi denemek istiyorum dışarıdan aldığımız hormon ilaçları kadar zarar vermez herhalde
İnşallah gerek kalmaz tabi
Aslında burda doktorlarımızin neler onerdiklerini yazsak hangi ilaçları çok faydalı olur her doktorun kendine göre bi tedavi şekli var

Bugün ben de bu kararı aldım pazartesi başlamayı düşünüyorum. Hem kafamız hem vücudumuz rahatlar. Ama iğneden sonra 4-5 gün yasak bilginiz olsun özellikle sordum çünkü ben
Teşekkürler bilgi için 10. Gundeyim. Bugün yaptım 1 saat zaman ayırmak bile çok iyi geldi. Keşke devamı gelebilse çabuk sıkılmasam ama evlendiğimde 59 kiloydum 5 yılda 72 kiloya çıktım. Bununda etkisi olabilir kilo vermeye karar verdim o yüzden

Yine 5 sene iyiymiş, ben 1.5 senede 14 kilo aldım , dün hayatımda ilk defa 73 kg gördüm allahtan botum 1.70 o kurtarıyor beni biraz. Ama bu klomen ve iğne beni şişirdi ödem tutuyor vücudum şuan, daha da kilo aldırırsa diye çok korkuyorum

Benim göbeğim çok şişti iğneden sonra hala daha şiş, bir de sürekli evde olunca hareketsiz kalıyor vücut. Ye iç yat ye iç yat başka bir şey yok. Bugün çok iyi geldi spor yapmak

Ama internette bazı siteler resmi satıcılar degil. O yüzden internette fiyatlar uygun. Eczaneden alınması tavsiye ediliyor eczanede 2500 civarı fiyatı
Tamam canım, zaten bu bana verdiği de 1800 tl gibi birşeydi çok da fark yok araşarında. Birde bunda erkek için de çıkıyor olması da güzelmiş

Benim göbeğim çok şişti iğneden sonra hala daha şiş, bir de sürekli evde olunca hareketsiz kalıyor vücut. Ye iç yat ye iç yat başka bir şey yok. Bugün çok iyi geldi spor yapmak
Evet benimde göbeğim çok şiş iğneden beri bende pazartesi başlayacağım inşallah kardiyoya ama 3 ay ödeyeceğim o sırada hamile kalırsam nasıl olacak

Tamam canım, zaten bu bana verdiği de 1800 tl gibi birşeydi çok da fark yok araşarında. Birde bunda erkek için de çıkıyor olması da güzelmiş
Evet mor renkli kapsül erkeklerin pembe renkli olan kadınların. Tüm vitaminler bir arada başka bir şey kullanımıyorum

Bügun koşu bandı fiyatlarına baktım biliyor mısın spora 3 aylık 15 bin yerine eve bant mı alsam diye. Ama eve alınca yapar mıyım emin olamadım
Haha ne çok benziyoruz birbirimize eve alınca göz önünde oluyor işte bugün başladım her gün yarım saat koşup yarım saatte hareket yaparsam yeter herhalde bence bütçeniz yetiyorsa koşu bandını alın hem daha hijyenik

Ben dediğim gibi şase olan gynapolü kullanıyorum inositol içeriyor bu da daha kaliteli yumurta olmasını sağlıyormuş pcos falan varsa da kesin kullan bence çoğu kişi memnun omega3 magnezyum bir de rahim duvarım inceydi gebelik olursa tutunması için estrofem verdi bugün son o da ayrıca hem eşime hem bana Co Fertil diye takviye verdi

Benimde rahim duvarım ince nar suyu önerileri okudum kullandınız mi

Yeni kullanmaya başladınız sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…