Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Bu arada kasıkladinizda agri var mı benim adetim duzenli olduğu için ovalasyon testleriyle yumurtlama günlerimi anlayabiliyorum ve yumurtami çatladıgi zamanlarda oluşan kasık ağrısı var çok heyecanlı ve korkulu tedirginli bir süreç Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Bu arada kasıkladinizda agri var mı benim adetim duzenli olduğu için ovalasyon testleriyle yumurtlama günlerimi anlayabiliyorum ve yumurtami çatladıgi zamanlarda oluşan kasık ağrısı var çok heyecanlı ve korkulu tedirginli bir süreç Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Bu arada doktorum bana bir takviye aldırdı yumurtalık kalitesi arttıran ve tutunmayı da kolaylaştıran, reglimin 3. Gününden beri günde 1 şase de onu kullanıyorum. Araştırın isterseniz resmini ekliyorum

Eklentiler

• IMG_2727.webp
    IMG_2727.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 10
Femara kullandım 5 gün sabah akşam şeklinde ama benim baya geç büyüdü yumurtam
Bu arada doktorum bana bir takviye aldırdı yumurtalık kalitesi arttıran ve tutunmayı da kolaylaştıran, reglimin 3. Gününden beri günde 1 şase de onu kullanıyorum. Araştırın isterseniz Fotoğrafını ekledim

Eklentiler

• IMG_2727.webp
    IMG_2727.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 11
Bu arada doktorum bana bir takviye aldırdı yumurtalık kalitesi arttıran ve tutunmayı da kolaylaştıran, reglimin 3. Gününden beri günde 1 şase de onu kullanıyorum. Araştırın isterseniz Fotoğrafını ekledim
Teşekkür ederim canm benim. Doktorum banna hiç bisey vermedi sadece folik asit verdi eğer tutmazsa ramazanda ara verip nisanda doktor değişikliği yapicam.

Teşekkür ederim canm benim. Doktorum banna hiç bisey vermedi sadece folik asit verdi eğer tutmazsa ramazanda ara verip nisanda doktor değişikliği yapicam.
Umarım tutar ve hiç gerek kalmaz ama bu takviyeyi alacaksanız eğer zaten 2-3 ay kullanmak gerekiyormuş en etkili hali için

Umarım gerek kalmaz. Siz ne kadar sure kullandınız yeni mi verdi doktor
Ben 7 aydır evliyim ve korunmuyoruz. Ama doktorum evlilik öncesi muayeneye gittiğimde 6 ay çocuk olmazsa gel dedi yaşım 36 diye. Bu ay ilk defa tedaviye başladık, klomen+iğne. 3 ay böyle bakacağız dedi, bir sorun da görmedi şükür. Bu takviyeye de başlamamı istedi daha 2 hafta kadar oldu bende başlayalı

İğnenin etkisine 3 gündür ovü testi ile bakıyorum , hep böyle çıkıyor

Eklentiler

• IMG_2725.webp
    IMG_2725.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar ben bugün spora başladım. Biraz kilo vermeye ve ekmegi bir süre azaltmaya karar verdim. Zaten çok yemiyorum ama kahvaltıda yediriyor onları da azaltmaya karar verdim belki etki eder

Canım bende kullanıyorum bu tarz bir takviye gynopol adı teşekkür ederim ben bir de bu ay jel kullandım

Testlerle de takip edeceğim bakalım nasıl olacak. Zaten çok su içerim ben en kolayı o kısım🥰
Doktorunuz ne zaman gebelik testi yapmanız gerektiğini söyledi mi bana adetim beklememi söyledi ancak bu hormon ilaci adeti geciktiriyor

Kızlar ben bugün spora başladım. Biraz kilo vermeye ve ekmegi bir süre azaltmaya karar verdim. Zaten çok yemiyorum ama kahvaltıda yediriyor onları da azaltmaya karar verdim belki etki eder
Bugün ben de bu kararı aldım🫣 pazartesi başlamayı düşünüyorum. Hem kafamız hem vücudumuz rahatlar. Ama iğneden sonra 4-5 gün yasak bilginiz olsun özellikle sordum çünkü ben

Ya inşallah olur ancak olmazsa adetin 2. Gününden itibaren 10 gün her akşam soğan Kürü yapmayi düşünüyorum yumurtaların canlandirip rahimde bulunan iltihabı atıyormuş aklınızda bulunsun bu arada folik asit alamaya devam edin sabah akşam şekilde onunda çok etkisi var
Soğan suyunu çok duydum ama herkeste aynı etkiyi yaratmayabiliyormuş maalesef:( böyle şeyleri kullanmaya biraz korkuyorum inşallah bu ay bebiş haberi alırızda hiçbirine gerek kalmaz 🙏

Doktorunuz ne zaman gebelik testi yapmanız gerektiğini söyledi mi bana adetim beklememi söyledi ancak bu hormon ilaci adeti geciktiriyor
Evet 14. Gün kan testi yaptır dedi. Sonra da regl olursam 3. Gün çağırdı, eğer olmazsam da 14. Günün üstüne bir 14 gün sonra tekrar kan testi dedi

Bugün ben de bu kararı aldım🫣 pazartesi başlamayı düşünüyorum. Hem kafamız hem vücudumuz rahatlar. Ama iğneden sonra 4-5 gün yasak bilginiz olsun özellikle sordum çünkü ben
Aa gerçekten mi ben gittim ya :( cuma iğne oldum Salı pilatese gittim hiç düşünemedim problem olucağını

Back