Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Merhaba canım , bizimde aynı 2.5 yıllık evliyiz 1 yılı geçiyor deniyoruz. Bizimde temiz testler sadece bende 3 cm civarında çikolata kisti var. Ama 6 cm kist olan arkadaşlarım bile ilk ayda hamile kaldı şans Benimde iğneli ilk tedavimdi tutmadı, inşallah sizlerin tutar. Ramazan olduğu için ve stres yaşadığımızdan bu ay bende ara verdim. Bi dahaki ay başka doktordan görüş almayı düşünüyorum bende. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında gerçekten stres yapmıyorum takmıyorum diyen yalan söyler zorlu bir süreç umarım bebişler bizi fazla bekletmez

Evet gerçekten baya benziyoruzz koşu bandı çok daha uyguna geliyor spor salonundan . Ev tipi portatifler 7-8 bin tl civarında

Evet gerçekten baya benziyoruzz koşu bandı çok daha uyguna geliyor spor salonundan . Ev tipi portatifler 7-8 bin tl civarında
Evet bende o civarda aldim gayet uygun en azından hep senin olacak istediğin zaman binebilirsin zaten spor salonunda da en çok bisiklet ve koşu bandı kullanılıyor. Ben 3 km yürüyüş yapıp sonra chole ting açıp hareket yapıyorum yetti yani bugün şu an her yerim ağrıyor vücudum hamlasmis

Hahahah hiç özlemediğim ağrılar hangi markayı aldın memnunsan ona bakayım?

Kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor sanki adet olucam gibi sizinde öylemi 4. Gün iğneden sonra

Insallah bekletmezler kasiklarim agriyor hayırlısı bakalim

Kızlar belirti olarak adet olacak gibi kasık ağrım var göğüslerime zor dokunuyorum ve resmen yanıyor akıntım var baş dönmem ve yemek yedikten sonra gelen mide bulantım var çatlatma iğnesinin 14.günü bugün erken olabilir belirtiler ama göğüslerim çok kötü çok belirgin bir belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…