Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Benim 12.günden sonra başladı belki yumurtlama belirtisidir ben şeffaf akıntı görmüştüm takip edin yumurtladığımı o zaman anlamıştım
İğneyi vurduktan 36 saat sonra yumurtlama oluyor die biliyorum kaç gün daha yumurtlama olacak ki bir kere yumurtlamiyor muyuz yani yaptığım araştırmalarda iğnenin sonrasi en az 24 en fazla 48 saat içinde yumurtlama oluyor akintim hiç olmadı göğüslerine hiç sismedi sadece kasik agrisi

İğneyi vurduktan 36 saat sonra yumurtlama oluyor die biliyorum kaç gün daha yumurtlama olacak ki bir kere yumurtlamiyor muyuz yani yaptığım araştırmalarda iğnenin sonrasi en az 24 en fazla 48 saat içinde yumurtlama oluyor akintim hiç olmadı göğüslerine hiç sismedi sadece kasik agrisi
14ünde iğneyi yaptım 15inde saat14-16 arası şeffaf sünen akıntı oldu o gece 00:30da ilişki oldu belirtiler herkeste aynı olmaz

Gebelik belirtisi olarak ne yaşadınız
Kızlar belirti olarak adet olacak gibi kasık ağrım var göğüslerime zor dokunuyorum ve resmen yanıyor akıntım var baş dönmem ve yemek yedikten sonra gelen mide bulantım var çatlatma iğnesinin 14.günü bugün erken olabilir belirtiler ama göğüslerim çok kötü çok belirgin bir belirti

Kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor sanki adet olucam gibi sizinde öylemi 4. Gün iğneden sonra
Canım bende de oluyor kasık ağrısı ara ara ama bu hamilelik belirtisi diyemeyiz. Çok çok erken belirtiler için. Sperm dölleniyorsa bile henüz hala rahime gitmiş durumda değil, döllenme aşamasında. Bence iğnenin etkisi bu ağrılar

Kızlar belirti olarak adet olacak gibi kasık ağrım var göğüslerime zor dokunuyorum ve resmen yanıyor akıntım var baş dönmem ve yemek yedikten sonra gelen mide bulantım var çatlatma iğnesinin 14.günü bugün erken olabilir belirtiler ama göğüslerim çok kötü çok belirgin bir belirti
Canım test yaptın mı?

Back