Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Benimde sabah sağ kaşığımda Ağrı ve yoğun akıntıyla devam ediyorum inşallah olcak bu sefer inanıyorum kızlar bir de ben 21 şubatta iğne oldum eğer regl olmazsam 14. gün kan vereceğim iğne günüyle mi saymaya başlamam gerek yoksa bir gün sonradan mı

İğneden 1 gün sonrası 1. Gün oluyor benimde bugün 3. Günüm iğneden sonra ama bende hiç akıntı yok ki normalde ovulasyon dönemimde çatlama günü olan akıntırla mutlaka anlarsım. İğne oldum hiç akıntı yok, sadece kasıkta yoğunluk, gaz, ve ani oturmada kasıklarıma ağrı giriyor. Çarlamıştır artık dümi, 72 saat oldu

Canım benimde ilk defa o kadar fazla akıntım dün oldu yani 6. Günde ilk başta benimde gaz fazlaydı ama şuan geçti bence çatlamıştır artık gün aşırı denemeye devam et yine de bir hafta dolana kadar

evet canım doktorum da öyle söyledi. İğne olunun günden itibaren 4 gün sık ilişki, sonrası da 2 günde bir devam olarak söyledi. Her ay çatlamamı anlardım, şeffaf yapışkan bir akıntı olur ya bu iğnede nedense o olmadı ve herkes hep çok akıntıdan bahsetmiş bende öyle birşey de olmayonca kafam karıştı acaba hala çatlamadı mı diye

İnşAllah,ilk iğnem tuttu Buda tutar diye kendimi motive etmeye çalışıyorum bir sorun olsa oda tutmazdı diye düşünüyorum ama bilmiyorum.cok endişeliyim endişeli olmamak elde değil kiii…
İlk tuttuğunda ne zaman öğrenmiştiniz acaba benim iğneyi vurulduğum günü de sayarsak bugün 8. Günüm pozitif çoktı daha iğnenin etkisi geçmemiş

Merhaba kızlar 2 yıldır evliyim 1 senedir çocuk düşünüyoruz 29 yaşındayım testlerim ve Rahim filmim temiz çıktı eşimin testleride temiz adetin 2. Gunu gittim doktor baktı letu yazdı adetin 5. Gunu kullan 5 gün kullan bıraktıktan 5 gün sonra gel dedi eşimle beraber 24 şubatta gittik sag yumurtam 18 mm olmuştu ovitrelle igne verdi çok zor bulunuyor ben tedarikli olmak acisindan eczaneden istetmistim saat 10.55 de vuruldum iğneyi 36 saat sonra birliktelik verdi doktor 26 şubat saat 22.55 gibi oldu ne olur ne olmaz die ertesi gün 27 şubatta saat 20.00 da yine biseyler oldu sonra gün aşırıya biraktim bu gün 28 yarın ramazan başlangıcı umarım bu guzel günlerin hürmetine hepimizin istedigi gibi bebeklerimizi elimize alırız. Çok heyecanlıyım 10 martta test yapicam çünkü herkes iğneden 14 gün sonra test yapmış inşallah olur

Canım bende senden 1 gün sonra oldum iğneyi, inşallah güzel haberler alırız. Şimdi internetten test sipariş ettim prodoctor erken gebelik. İlk iğnem olduğu için merak ettim etkisi kaç gün sürecek, her gün ona bakacağım..

İnşallah güzel haberler alırız gün ovalasyon testi yaptım cift çizgiydi yaptığım araştırmalar doğrultusunda iğnenin içindeki hormondan kaynaklimiys bu arada bilmiyorum ama sağ kasık kısmım şiş gibi geldi bana sol tarafıma göre inşallah İlk tedavimde olur hepimizin olir çok zorlu ağır bir süreç kuzenlerimden biliyorum

Bize 36 saat sonra ve gün aşırı dedi hiç üst üste demedi sprem sorunu var birazda o yüzdendir herhalde herkesin vücudu farklı işte ben normalde de yumurtlama ayırt edemezdim

Canım kaç yumurta büyüdü ve ne taraftaydı

Bize 36 saat sonra ve gün aşırı dedi hiç üst üste demedi sprem sorunu var birazda o yüzdendir herhalde herkesin vücudu farklı işte ben normalde de yumurtlama ayırt edemezdim

Canım kaç yumurta büyüdü ve ne taraftaydı
Sağ tarafta 1 tane büyüdü 18mm oldu aslında soldada vardı ancak istediğimiz boyutta değil dedi ama oranını söylemedi

Femara kullandım 5 gün sabah akşam şeklinde ama benim baya geç büyüdü yumurtam
Ya inşallah olur ancak olmazsa adetin 2. Gününden itibaren 10 gün her akşam soğan Kürü yapmayi düşünüyorum yumurtaların canlandirip rahimde bulunan iltihabı atıyormuş aklınızda bulunsun bu arada folik asit alamaya devam edin sabah akşam şekilde onunda çok etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…