Bu arada doktorum bana bir takviye aldırdı yumurtalık kalitesi arttıran ve tutunmayı da kolaylaştıran, reglimin 3. Gününden beri günde 1 şase de onu kullanıyorum. Araştırın isterseniz resmini ekliyorumBu arada kasıkladinizda agri var mı benim adetim duzenli olduğu için ovalasyon testleriyle yumurtlama günlerimi anlayabiliyorum ve yumurtami çatladıgi zamanlarda oluşan kasık ağrısı var çok heyecanlı ve korkulu tedirginli bir süreç Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Bu arada doktorum bana bir takviye aldırdı yumurtalık kalitesi arttıran ve tutunmayı da kolaylaştıran, reglimin 3. Gününden beri günde 1 şase de onu kullanıyorum. Araştırın isterseniz Fotoğrafını ekledimFemara kullandım 5 gün sabah akşam şeklinde ama benim baya geç büyüdü yumurtam
Teşekkür ederim canm benim. Doktorum banna hiç bisey vermedi sadece folik asit verdi eğer tutmazsa ramazanda ara verip nisanda doktor değişikliği yapicam.Bu arada doktorum bana bir takviye aldırdı yumurtalık kalitesi arttıran ve tutunmayı da kolaylaştıran, reglimin 3. Gününden beri günde 1 şase de onu kullanıyorum. Araştırın isterseniz Fotoğrafını ekledim
Umarım tutar ve hiç gerek kalmaz ama bu takviyeyi alacaksanız eğer zaten 2-3 ay kullanmak gerekiyormuş en etkili hali içinTeşekkür ederim canm benim. Doktorum banna hiç bisey vermedi sadece folik asit verdi eğer tutmazsa ramazanda ara verip nisanda doktor değişikliği yapicam.
Umarım gerek kalmaz. Siz ne kadar sure kullandınız yeni mi verdi doktorUmarım tutar ve hiç gerek kalmaz ama bu takviyeyi alacaksanız eğer zaten 2-3 ay kullanmak gerekiyormuş en etkili hali için
Ben 7 aydır evliyim ve korunmuyoruz. Ama doktorum evlilik öncesi muayeneye gittiğimde 6 ay çocuk olmazsa gel dedi yaşım 36 diye. Bu ay ilk defa tedaviye başladık, klomen+iğne. 3 ay böyle bakacağız dedi, bir sorun da görmedi şükür. Bu takviyeye de başlamamı istedi daha 2 hafta kadar oldu bende başlayalıUmarım gerek kalmaz. Siz ne kadar sure kullandınız yeni mi verdi doktor
İğnenin etkisine 3 gündür ovü testi ile bakıyorum , hep böyle çıkıyorBu arada kasıkladinizda agri var mı benim adetim duzenli olduğu için ovalasyon testleriyle yumurtlama günlerimi anlayabiliyorum ve yumurtami çatladıgi zamanlarda oluşan kasık ağrısı var çok heyecanlı ve korkulu tedirginli bir süreç Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
İgne etkisi 10 güne kadar surenlerde var kimisi 6. Günde etkisi azalanlar olmuş bol bol su için vucut dışarı atsınİğnenin etkisine 3 gündür ovü testi ile bakıyorum , hep böyle çıkıyor
Testlerle de takip edeceğim bakalım nasıl olacak. Zaten çok su içerim ben en kolayı o kısımİgne etkisi 10 güne kadar surenlerde var kimisi 6. Günde etkisi azalanlar olmuş bol bol su için vucut dışarı atsın
Canım bende kullanıyorum bu tarz bir takviye gynopol adı teşekkür ederim ben bir de bu ay jel kullandımBu arada doktorum bana bir takviye aldırdı yumurtalık kalitesi arttıran ve tutunmayı da kolaylaştıran, reglimin 3. Gününden beri günde 1 şase de onu kullanıyorum. Araştırın isterseniz Fotoğrafını ekledim
Doktorunuz ne zaman gebelik testi yapmanız gerektiğini söyledi mi bana adetim beklememi söyledi ancak bu hormon ilaci adeti geciktiriyorTestlerle de takip edeceğim bakalım nasıl olacak. Zaten çok su içerim ben en kolayı o kısım
Bugün ben de bu kararı aldımKızlar ben bugün spora başladım. Biraz kilo vermeye ve ekmegi bir süre azaltmaya karar verdim. Zaten çok yemiyorum ama kahvaltıda yediriyor onları da azaltmaya karar verdim belki etki eder
Soğan suyunu çok duydum ama herkeste aynı etkiyi yaratmayabiliyormuş maalesefYa inşallah olur ancak olmazsa adetin 2. Gününden itibaren 10 gün her akşam soğan Kürü yapmayi düşünüyorum yumurtaların canlandirip rahimde bulunan iltihabı atıyormuş aklınızda bulunsun bu arada folik asit alamaya devam edin sabah akşam şekilde onunda çok etkisi var
Evet 14. Gün kan testi yaptır dedi. Sonra da regl olursam 3. Gün çağırdı, eğer olmazsam da 14. Günün üstüne bir 14 gün sonra tekrar kan testi dediDoktorunuz ne zaman gebelik testi yapmanız gerektiğini söyledi mi bana adetim beklememi söyledi ancak bu hormon ilaci adeti geciktiriyor
Aa gerçekten mi ben gittim yaBugün ben de bu kararı aldımpazartesi başlamayı düşünüyorum. Hem kafamız hem vücudumuz rahatlar. Ama iğneden sonra 4-5 gün yasak bilginiz olsun özellikle sordum çünkü ben
Jel ne oluyor? Doktor mu tavsiye etti?Canım bende kullanıyorum bu tarz bir takviye gynopol adı teşekkür ederim ben bir de bu ay jel kullandım
Eczacı tavsiye etmişti doktoruma sordum kullanabilirsin dedi spremlerin daha hızlı hareket edebilmesi için bizim birazda sprem sorunu vardı olmayanlarda kullanıyor formda gördüm gynella ismiJel ne oluyor? Doktor mu tavsiye etti?
Tamam canım bir araştırayım onu daEczacı tavsiye etmişti doktoruma sordum kullanabilirsin dedi spremlerin daha hızlı hareket edebilmesi için bizim birazda sprem sorunu vardı olmayanlarda kullanıyor formda gördüm gynella ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?