Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Merhaba kızlar 2 yıldır evliyim 1 senedir çocuk düşünüyoruz 29 yaşındayım testlerim ve Rahim filmim temiz çıktı eşimin testleride temiz adetin 2. Gunu gittim doktor baktı letu yazdı adetin 5. Gunu kullan 5 gün kullan bıraktıktan 5 gün sonra gel dedi eşimle beraber 24 şubatta gittik sag yumurtam 18 mm olmuştu ovitrelle igne verdi çok zor bulunuyor ben tedarikli olmak acisindan eczaneden istetmistim saat 10.55 de vuruldum iğneyi 36 saat sonra birliktelik verdi doktor 26 şubat saat 22.55 gibi oldu ne olur ne olmaz die ertesi gün 27 şubatta saat 20.00 da yine biseyler oldu sonra gün aşırıya biraktim bu gün 28 yarın ramazan başlangıcı umarım bu guzel günlerin hürmetine hepimizin istedigi gibi bebeklerimizi elimize alırız. Çok heyecanlıyım 10 martta test yapicam çünkü herkes iğneden 14 gün sonra test yapmış inşallah olur
Merhaba canım , bizimde aynı 2.5 yıllık evliyiz 1 yılı geçiyor deniyoruz. Bizimde temiz testler sadece bende 3 cm civarında çikolata kisti var. Ama 6 cm kist olan arkadaşlarım bile ilk ayda hamile kaldı şans 🤷🏼‍♀️ Benimde iğneli ilk tedavimdi tutmadı, inşallah sizlerin tutar. Ramazan olduğu için ve stres yaşadığımızdan bu ay bende ara verdim. Bi dahaki ay başka doktordan görüş almayı düşünüyorum bende. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında gerçekten stres yapmıyorum takmıyorum diyen yalan söyler zorlu bir süreç umarım bebişler bizi fazla bekletmez 🙏🏻

Haha ne çok benziyoruz birbirimize🤣🤣 eve alınca göz önünde oluyor işte bugün başladım her gün yarım saat koşup yarım saatte hareket yaparsam yeter herhalde bence bütçeniz yetiyorsa koşu bandını alın hem daha hijyenik
Evet gerçekten baya benziyoruzz😬😬 koşu bandı çok daha uyguna geliyor spor salonundan . Ev tipi portatifler 7-8 bin tl civarında

Evet gerçekten baya benziyoruzz😬😬 koşu bandı çok daha uyguna geliyor spor salonundan . Ev tipi portatifler 7-8 bin tl civarında
Evet bende o civarda aldim gayet uygun en azından hep senin olacak istediğin zaman binebilirsin zaten spor salonunda da en çok bisiklet ve koşu bandı kullanılıyor. Ben 3 km yürüyüş yapıp sonra chole ting açıp hareket yapıyorum yetti yani bugün şu an her yerim ağrıyor vücudum hamlasmis🤣🤣

Back