Bebeğin hayırlı olsun kuzu bana da dualarında yer ver olur mu evet yumurta sayıma baya iyi dedi doktorum yaklaşık 1 saat önce de iğnemi oldum mutlu haberi veririm umarımMerhaba ben çatlatma iğnesi diye yazınca çatlatma iğnesi ardından aşılama ya da doğal ilişki olduğu sanılıyorBenim tüp bebekti canım yumurtayı büyüttükten sonra çatlatma iğnesi olmuştum sonra yumurtam toplandı bu postu açarken transfer sonrası yanlış olmasın 5-6-7 günler erken gebelik testi yaptığımda silik çizgi görmüştüm çatlatma iğnesi etkisi mi diye sormak istemiştim
Tek yumurta tek embriyo idi benim bu arada
Maşallah yumurta sayın güzelgüzel haberler verirsin inşallah
Merhaba adetin kaçıncı günü iğne vuruldunuzCanım merhaba bende bugün iğne mi oldum kam yumruta vardı ve hangi günlerim değerlendirdim benim 5 yumrutam var safda 2 solda 3 19 mm ile öatlama iğnemi oldum
Merhaba canım bugün vuruldum yani 11. GünMerhaba adetin kaçıncı günü iğne vuruldunuz
Mutlaka yazacağımTabiki ederim gönlündeki nasip olsun aminGüzel haberlerle gel canım
Sizde mi bu süreçtesinizMerhaba adetin kaçıncı günü iğne vuruldunuz
Benimde 12. Gün kontrolüm var büyük ihtimal o zaman iğne vurulur Çarşamba günü gidicegim inşallah yumurtalarim büyümüştür adet döngünüz kaç gün pekiMerhaba canım bugün vuruldum yani 11. Gün
EvetSizde mi bu süreçtesiniz
Canım ben 20 günde bir oluyorum 5 gün sürüyor adetin 3. Günü başladım Letu kullandım 8. Gün gittim ve 5 yumurtamın olduğunu söyledi 19 mm idi bugünden için iğneni vur degendir dedi ilk denemen miBenimde 12. Gün kontrolüm var büyük ihtimal o zaman iğne vurulur Çarşamba günü gidicegim inşallah yumurtalarim büyümüştür adet döngünüz kaç gün peki
Sen kam günde adet oluyorsun
Benimde adet döngüm kısa bende 22 23 24 günde bir oluyorum değişiyor banada femara verdi günde iki defa 5 gün boyunca kullandım 12.gün gel dedi ilk denemem inşallah olurCanım ben 20 günde bir oluyorum 5 gün sürüyor adetin 3. Günü başladım Letu kullandım 8. Gün gittim ve 5 yumurtamın olduğunu söyledi 19 mm idi bugünden için iğneni vur degendir dedi ilk denemen mi
Benim de ilk denemem ve bende senin gibi kısa adet oluyorum inşallah şeninde yumurtaların mis gibi büyümüştür haberdar etBenimde adet döngüm kısa bende 22 23 24 günde bir oluyorum değişiyor banada femara verdi günde iki defa 5 gün boyunca kullandım 12.gün gel dedi ilk denemem inşallah olur
Ne kadardır istiyorsunuz sorun neBenimde adet döngüm kısa bende 22 23 24 günde bir oluyorum değişiyor banada femara verdi günde iki defa 5 gün boyunca kullandım 12.gün gel dedi ilk denemem inşallah olur
İnşallah haberdar ederimBenim de ilk denemem ve bende senin gibi kısa adet oluyorum inşallah şeninde yumurtaların mis gibi büyümüştür haberdar et
7 8 aydır istiyorum bir sorun yok aslında bir tane kimyasal gebelik oldu siz pekiNe kadardır istiyorsunuz sorun ne
Ben 2.5 yıldır istiyorum eşimde sıkıntı yok bende de amh düşük biraz 5 yumurtam var acaba şansım var mı bugün eşim vurdu iğnemi yarın değerlendireceğiz Salı değerlendireceğiz acaba bi yumruta kaç mm iken çatlıyor7 8 aydır istiyorum bir sorun yok aslında bir tane kimyasal gebelik oldu siz peki
Şansınız tabiki var 5 yumurta gayet iyi bence kaç mm çatladığını bilmiyorum ilk defa denicem bende iğneyi niye doktor vurmuyor ben bilmiyorum nasıl vurulacakBen 2.5 yıldır istiyorum eşimde sıkıntı yok bende de amh düşük biraz 5 yumurtam var acaba şansım var mı bugün eşim vurdu iğnemi yarın değerlendireceğiz Salı değerlendireceğiz acaba bi yumruta kaç mm iken çatlıyor
Canım ben gittiğimde doktorum yımrutaların büyümüş çiçek gibi açmış rahmin demişti 3 gün daha ilaç kullan iğneni vur dedi bi yumruta günde çünkü 1 veya 2 mm büyüyor amacımız biraz daha büyük yumruta çatlatmak dedi göbek delihimin iki parkmak yanını sıktım eşim hemen yaptı canı tatlı bir olarak söylüyorum acımadı kiiiiŞansınız tabiki var 5 yumurta gayet iyi bence kaç mm çatladığını bilmiyorum ilk defa denicem bende iğneyi niye doktor vurmuyor ben bilmiyorum nasıl vurulacak
Belki senin yumrutan gititiglnde yeteri büyüklükte ise vurabilir doktor benimki büyüktü ama 3 güm daha büyümesini istediği için eşim evde vurduŞansınız tabiki var 5 yumurta gayet iyi bence kaç mm çatladığını bilmiyorum ilk defa denicem bende iğneyi niye doktor vurmuyor ben bilmiyorum nasıl vurulacak
Ay ne güzel inşallah benim yumurtalarda büyümüştür benim eşim asla iğne vuramaz o daha evhamlı bu konulardaCanım ben gittiğimde doktorum yımrutaların büyümüş çiçek gibi açmış rahmin demişti 3 gün daha ilaç kullan iğneni vur dedi bi yumruta günde çünkü 1 veya 2 mm büyüyor amacımız biraz daha büyük yumruta çatlatmak dedi göbek delihimin iki parkmak yanını sıktım eşim hemen yaptı canı tatlı bir olarak söylüyorum acımadı kiiii