• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi / erken gebelik testi pozitif

cutemery

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
131
110
18
Merhaba, 24 kasım pazar günü ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım bugün 10. Gün geçti üzerinden ve prodoctor marka erken gebelik testi yaptığımda ilk tek çizgi, ardından yaklaşık 45 dk sonra çift çizgi oldu iğne etkisi midir bu? Öyle ise neden 45 dk sonra çıkmış olabilir testimi ekliyorum bakabilir misiniz 🙏🏼 ikinci resmi az önce çektim

Eklentiler

• IMG_4534.jpeg
    IMG_4534.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 196
  • IMG_4545.jpeg
    IMG_4545.jpeg
    97,5 KB · Görüntüleme: 198
Üzülme lütfen kaçıncı gündü ki bugün mü vermiştin kanı
Canım ne kadarlık evlisin ne kadar süredir istiyorsunuz bilmiyorum ama bence aşılama ya da yumurta takibi yerine tüp bebek de daha yüksek şans bence , aşılama ya da yumurta takibinde de gebelik yakalanabiliyor tabi ama insan stres oluyor saatli zamanlı ilişki filan tüp bebekte hem şans daha yüksek , istiyorsanız eğer iyi bir doktor bulup vücudunu hazırla vitamin mineral vs. rahim filmi çektir bir sorun varmı önce onlara bakılsın herşey tamam olunca tüp bebek yaptır

Kizlar selam birsey sorucam. Catlatma ignesi oldum. Bugun 7.gun bugune kadar birsey hissetmemistim ama bugun hem goguslerimde agri hem belim ve bacaklarımda hafif agrilar var. İgne etkisi midir sizce

Canım ne kadarlık evlisin ne kadar süredir istiyorsunuz bilmiyorum ama bence aşılama ya da yumurta takibi yerine tüp bebek de daha yüksek şans bence , aşılama ya da yumurta takibinde de gebelik yakalanabiliyor tabi ama insan stres oluyor saatli zamanlı ilişki filan tüp bebekte hem şans daha yüksek , istiyorsanız eğer iyi bir doktor bulup vücudunu hazırla vitamin mineral vs. rahim filmi çektir bir sorun varmı önce onlara bakılsın herşey tamam olunca tüp bebek yaptır
Ben iki yıldır evliyim 9 aydır istiyoruz bebek. PCOS var bende rahim filmi çektim temiz sonuç şuan tüp bebek için erken olduğunu düşünüyorum bi de maliyeti yüksek yumurta takibi felan onlar da çok yorucu bi süreç biliyorum ama ben ilk defa bu ay doğru düzgün bi doktorla takip edildim biraz daha şansımı denemek istiyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Ben iki yıldır evliyim 9 aydır istiyoruz bebek. PCOS var bende rahim filmi çektim temiz sonuç şuan tüp bebek için erken olduğunu düşünüyorum bi de maliyeti yüksek yumurta takibi felan onlar da çok yorucu bi süreç biliyorum ama ben ilk defa bu ay doğru düzgün bi doktorla takip edildim biraz daha şansımı denemek istiyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Evet daha 9 ay çok erken bir süre pcosta yumurtanın daha kaliteli olması için inositol içeren vitamin takviyesi iyi geliyormuş 3 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş belki faydalı olur aklında olsun canım hayırlısı olsun

Evet daha 9 ay çok erken bir süre pcosta yumurtanın daha kaliteli olması için inositol içeren vitamin takviyesi iyi geliyormuş 3 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş belki faydalı olur aklında olsun canım hayırlısı olsun
Tüp bebek tedavisi yaklaşık olarak kaç paraya tekabül ediyor biliyor musunuz acaba

Tüp bebek tedavisi yaklaşık olarak kaç paraya tekabül ediyor biliyor musunuz acaba
Maliyetli malesef dediğiniz gibi :( özel hastanede kasım sonu ilaçlarla birlikte 100 bin tl yi buldu Allah uğraştırmadan kolaylıkla nasip etsin tüp bebeğe gerek kalmadan 🙏🏼 bu benim ilk tüp bebek denemem değil bu arada önceleri de yaptırdık birkaç kez, döllenme olmayıp tedavi iptal olanlar oldu, yine o aşamaya kadar olan yumurta toplama ödemesini ilaç ödemesini filan yapmıştık, sonra bir kez kaliteli 5.gün embriyosu oldu transfer oldum ama tutmamıştı maddi manevi zor ama benim amh düşüklüğü sorunum var tüp bebekte bile az yumurta elde ediyorduk yumurta takibi ve çatlatma iğnesi de denediğimiz oldu sonuç alamadık bir kez de kendiliğinden hamile kaldım 12.haftada düşük yaptım düşük sonrası epey bir müddet hastanelere küsmüştüm bıraktım bu işleri 3 sene kadar
Kendiliğinden de birşey olmadı o esnada o yüzden bir kez daha yaptıralım dedik

Maliyetli malesef dediğiniz gibi :KK43: özel hastanede kasım sonu ilaçlarla birlikte 100 bin tl yi buldu Allah uğraştırmadan kolaylıkla nasip etsin tüp bebeğe gerek kalmadan 🙏🏼 bu benim ilk tüp bebek denemem değil bu arada önceleri de yaptırdık birkaç kez, döllenme olmayıp tedavi iptal olanlar oldu, yine o aşamaya kadar olan yumurta toplama ödemesini ilaç ödemesini filan yapmıştık, sonra bir kez kaliteli 5.gün embriyosu oldu transfer oldum ama tutmamıştı maddi manevi zor ama benim amh düşüklüğü sorunum var tüp bebekte bile az yumurta elde ediyorduk yumurta takibi ve çatlatma iğnesi de denediğimiz oldu sonuç alamadık bir kez de kendiliğinden hamile kaldım 12.haftada düşük yaptım düşük sonrası epey bir müddet hastanelere küsmüştüm bıraktım bu işleri 3 sene kadar
Kendiliğinden de birşey olmadı o esnada o yüzden bir kez daha yaptıralım dedik
Hamilesiniz diye hatırlıyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim bu süreç gerçekten çok zor . Bugün idrar testi yaptım negatif dedim bi umut belki kanda çıkar eşimle kan verdik kan sonucunda da çıkmayınca bi yıldım. Tekrar ilaçlar doktora git gel mi yapcam ben dedim ama aklıma sen daha 1 aydır bu işinn peşine düştün kaç kere deneyip olmayanlar var hamile kalıp düşük yapanlar var onların yaşadıkları daha zor.. kendimizi teselli etmekten başka yapacağımız bi şey yok ..

Hamilesiniz diye hatırlıyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim bu süreç gerçekten çok zor . Bugün idrar testi yaptım negatif dedim bi umut belki kanda çıkar eşimle kan verdik kan sonucunda da çıkmayınca bi yıldım. Tekrar ilaçlar doktora git gel mi yapcam ben dedim ama aklıma sen daha 1 aydır bu işinn peşine düştün kaç kere deneyip olmayanlar var hamile kalıp düşük yapanlar var onların yaşadıkları daha zor.. kendimizi teselli etmekten başka yapacağımız bi şey yok ..
Evet Allah’ın izniyle hamileyim çok şükür ama kese görüp kalp atışını duyduktan sonra netlik kazanacak randevu günümü bekliyorum, heves edip deneyince ve olumsuz sonuçlanınca insana bir yılma geliyor çok iyi bilirim:)) ama sonra güç bulup bir şekilde tekrar başlıyor insan 🥰 belki hiç ummadığın zaman kendiliğinden nasip olacak bilemezsin 💖 Allah size ve tüm isteyenlere kolaylıkla nasip etsin amin🙏🏼

Evet Allah’ın izniyle hamileyim çok şükür ama kese görüp kalp atışını duyduktan sonra netlik kazanacak randevu günümü bekliyorum, heves edip deneyince ve olumsuz sonuçlanınca insana bir yılma geliyor çok iyi bilirim:)) ama sonra güç bulup bir şekilde tekrar başlıyor insan 🥰 belki hiç ummadığın zaman kendiliğinden nasip olacak bilemezsin 💖 Allah size ve tüm isteyenlere kolaylıkla nasip etsin amin🙏🏼
Çok teşekkür ederim amin🙏🏻🙏🏻

Evet kanımızı verdik ve konuya giriş yapıyorum canım değerim artmış HAMİLEYİMMMM! 😂 10. Gün betahcg 34.3 dualarınıza talibim katlanarak artsın sağlıkla ve kolaylıkla ilerlesin amin 😌🥰
Canım merhaba bende bugün iğne mi oldum kam yumruta vardı ve hangi günlerim değerlendirdim benim 5 yumrutam var safda 2 solda 3 19 mm ile öatlama iğnemi oldum

Canım merhaba bende bugün iğne mi oldum kam yumruta vardı ve hangi günlerim değerlendirdim benim 5 yumrutam var safda 2 solda 3 19 mm ile öatlama iğnemi oldum
Merhaba ben çatlatma iğnesi diye yazınca çatlatma iğnesi ardından aşılama ya da doğal ilişki olduğu sanılıyor☺️ Benim tüp bebekti canım 🙈 yumurtayı büyüttükten sonra çatlatma iğnesi olmuştum sonra yumurtam toplandı😊 bu postu açarken transfer sonrası yanlış olmasın 5-6-7 günler erken gebelik testi yaptığımda silik çizgi görmüştüm çatlatma iğnesi etkisi mi diye sormak istemiştim
Tek yumurta tek embriyo idi benim bu arada
Maşallah yumurta sayın güzel 🧿 güzel haberler verirsin inşallah🙏🏼

Back