• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi / erken gebelik testi pozitif

cutemery

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
126
102
18
Merhaba, 24 kasım pazar günü ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım bugün 10. Gün geçti üzerinden ve prodoctor marka erken gebelik testi yaptığımda ilk tek çizgi, ardından yaklaşık 45 dk sonra çift çizgi oldu iğne etkisi midir bu? Öyle ise neden 45 dk sonra çıkmış olabilir testimi ekliyorum bakabilir misiniz 🙏🏼 ikinci resmi az önce çektim

Eklentiler

• IMG_4534.jpeg
    IMG_4534.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 168
  • IMG_4545.jpeg
    IMG_4545.jpeg
    97,5 KB · Görüntüleme: 174
Merhaba, 24 kasım pazar günü ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım bugün 10. Gün geçti üzerinden ve prodoctor marka erken gebelik testi yaptığımda ilk tek çizgi, ardından yaklaşık 45 dk sonra çift çizgi oldu iğne etkisi midir bu? Öyle ise neden 45 dk sonra çıkmış olabilir testimi ekliyorum bakabilir misiniz 🙏🏼 ikinci resmi az önce çektim
24 kasim igne olduysa 25 kasimdan bugune sayarsak ignenin 13.gunu olmuyor mu?
Suan o 3 kusur diye soz ettigin der yukselmistir cunku 10.gunden sonra takiplediginde siliklesmiyorsa pozitiftir

Kaset yaparsan net anlarsin canim
Ben ilk 11.gunde senin testlerden daha silik sekilde ogrenmistim deger 8 cikmisti🥰
Seninkiler igne etkisini sollamis durumda suan
Vallahi bana surpriz olur çünkü birkaç gündür kesin hamile değilim diyorum😅 kaset testim de hiç yok evde aksi gibi alasımda yok 🤭 peki erken gebelik testi mi yapmıştın canım sen? Mesela benim önce bembeyazdı test ekranı c çizgisi vardı sadece, yuvarlayacak olursam ilk yarım saat-bir saat içinde çıktı diyebilirim ikinci çizgi
senin değer 8 iken çizgi ne zaman çıkmıştı hemen mi?

Vallahi bana surpriz olur çünkü birkaç gündür kesin hamile değilim diyorum😅 kaset testim de hiç yok evde aksi gibi alasımda yok 🤭 peki erken gebelik testi mi yapmıştın canım sen? Mesela benim önce bembeyazdı test ekranı c çizgisi vardı sadece, yuvarlayacak olursam ilk yarım saat-bir saat içinde çıktı diyebilirim ikinci çizgi
senin değer 8 iken çizgi ne zaman çıkmıştı hemen mi?
Erken gebelik testi yapmistim marka awoxtu galiba 2 sene gecti ustunden de
Hemen cikti diye hatirliyorum ama cok belirsizdi
Diger yaptiklarin peki onlarda mi hep sonra cikti

Erken gebelik testi yapmistim marka awoxtu galiba 2 sene gecti ustunden de
Hemen cikti diye hatirliyorum ama cok belirsizdi
Diger yaptiklarin peki onlarda mi hep sonra cikti
Evet onlar da sonradan çıktı o yüzden ümitsizim hani yani 5-6-10 saat sonra değil ama bir saat içerisinde çıktı üçü de o yüzden güvenemiyorum

Evet onlar da sonradan çıktı o yüzden ümitsizim hani yani 5-6-10 saat sonra değil ama bir saat içerisinde çıktı üçü de o yüzden güvenemiyorum
Bu kadar net cikarmasi uf ya
P.tesi kan verip olayi netlestiriyoruz😃
Ay insallah degerim yukselmis diye konuya giris yaparsin 🤲🏼 cok aminnnnn

Bu kadar net cikarmasi uf ya
P.tesi kan verip olayi netlestiriyoruz😃
Ay insallah degerim yukselmis diye konuya giris yaparsin 🤲🏼 cok aminnnnn
Evet kanımızı verdik ve konuya giriş yapıyorum canım değerim artmış HAMİLEYİMMMM! 😂 10. Gün betahcg 34.3 dualarınıza talibim katlanarak artsın sağlıkla ve kolaylıkla ilerlesin amin 😌🥰

Evet kanımızı verdik ve konuya giriş yapıyorum canım değerim artmış HAMİLEYİMMMM! 😂 10. Gün betahcg 34.3 dualarınıza talibim katlanarak artsın sağlıkla ve kolaylıkla ilerlesin amin 😌🥰
Maşallah sağlıkla al kucağına bende alırım güzel haberi bu ay inş Perşembe bi on deneme testi yapcam bende 😊

Maşallah sağlıkla al kucağına bende alırım güzel haberi bu ay inş Perşembe bi on deneme testi yapcam bende 😊
Amin çok teşekkür ederim çok dua ediyorum bebek için çaba gösteren herkese Allahım en kısa sürede gönlünüzün muradını hayırla ve kolaylıkla nasip etsin ❤️ size de ayrıca dua edeceğim herşey istediğiniz gibi olsun rabbim kucağınızı boş bırakmasın amin🥰

Amin çok teşekkür ederim çok dua ediyorum bebek için çaba gösteren herkese Allahım en kısa sürede gönlünüzün muradını hayırla ve kolaylıkla nasip etsin ❤️ size de ayrıca dua edeceğim herşey istediğiniz gibi olsun rabbim kucağınızı boş bırakmasın amin🥰
Merhaba ben iğne oldum Pazartesi gününü bekliyorum test yapmak için siz hangi gebelik belirtileri yaşadınız acaba

Merhaba aslında çok bir belirti yaşadığımı söyleyemem hatta tutmadı sanıp test günümden bir iki gün önce sıkılıp ilaçlarımı almayı boşlamıştım çok yanlış bişey test gününe kadar ilaçları mutlaka kullanmak gerekiyor gerçekten, çünkü ben de deli gibi belirti aradım forumda yazılanlardan çok okudum ama bu süreçte belirti aramamak lazım, ki dediğim gibi bende bariz belirtiler olmadı ufaktan hissettiklerimi anlatacağım size, 3. Gün 7 hücreli orta kalite embriyo transferi oldum, transfer sonrası 2. Ve 3. Gün hafiften adet olacakmışım gibi sancımsı bişey gelip gitti diye hatırlıyorum, bi gün de bir sızı saplanması girip çıktı birkaç kez kasığıma, 8.günün akşamı saat 23:00 gibi günlük pedime kahvemsi-pembemsi leke çıkmıştı adetim geliyor sandım ertesi gün de devam etti bu lekelenme hafiften, ya yerleşme lekelenmesi dedikleri şey ya da ilacımı savsakladığımdan olmuş olabilir başka da bir belirtim olmadı, yeni yeni biraz gögüslerimde hafiften bir hassasiyet hissediyorum gibi ama çok az. Hiç belirti aramayın hissedilen belirtiler ilaç kaynaklı oluyor yüksek ihtimalle, hamilelik belirtileri sonucu öğrendikten sonra kendini belli edebilir yavaştan ya da bazı kişilerde hiç belirti olmayabilir bende öğrendikten sonra adet sancımsı birşey oluyor başkada belirtim yok güzel haberler almanız için dua edeceğim 🌸🤲🏼

Hangi gün iğne oldunuz acaba ? Benmde bugün 9.günüm.
Ben 3 aralıkta çatlatma iğnesi oldum sonra doktor ilişki söyledi bende her şeye uydum doktor bir hafta sonra kontrole çağırdı gittim rahmimin kalınlaşması gerekiyormuş ama benimki kalınlaşmamış daha bunun için öncesinden ilaç vermişti zaten ona rağmen kalınlaşmamış. Yumurtan çatlamış dedi 1 hafta sonra test verirsen gebe olup olmadığını öğrenirsin dedi. Bende pazartesi gününü bekliyorum bi belirti de hissetmiyorum. Acaba olmadı mı diyorum kafama takmamaya çalışcam..

Back