Silik çizgi gebelik testi

kullanicix

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
52
19
3
25
Merhabalar testimi yorumlamanızı rica edeceğim kızlar. bugün internetten aldığım prodoctor marka erken gebelik testi silik çizgi verdi(iki tane üst üste). 3 gün öncede başka bir marka testte varla yok arasında hayalet bir çizgi görür gibi olmuştum fotoyla oynayınca biraz belirginleşir gibi olmuştu. Bi bakar mısınız sizce yarın kan vermeye gitmeli miyim? Yoksa boşuna mı hevesleniyorum daha öncede yalancı pozitif gördüm çünkü

Eklentiler

• C5B71ED8-6A98-4ADA-95F2-210671C1209D.webp
    C5B71ED8-6A98-4ADA-95F2-210671C1209D.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 142
Prodoctor ben yalancı pozitif çok duymadım varsa da kusura bakmayın ama bu kadar belli olmuyordur olsa da yani. Hatta betanız bence aşırı düşük değil 100 üstü gibi

Prodoctor bende hiç yalancı pozitif çıkartmamıştı direk negatif🤣 Sizin ki renkli bir çizgi umarım yanıltmaz.🙏
Bende güvenilir olduğunu duydum ama daha önce hayal kırıklığına uğradığım için emin olamıyorum. İnşallah yanıltmaz teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🥰

Prodoctor ben yalancı pozitif çok duymadım varsa da kusura bakmayın ama bu kadar belli olmuyordur olsa da yani. Hatta betanız bence aşırı düşük değil 100 üstü gibi

Açıkçası bende prodoctor için öyle bir şikayet hiç duymadım aksine güvenilir bir marka olduğu söyleniyor bir an önce beta hcg baktırıp emin olmam lazım sanırım

Merhabalar testimi yorumlamanızı rica edeceğim kızlar. bugün internetten aldığım prodoctor marka erken gebelik testi silik çizgi verdi(iki tane üst üste). 3 gün öncede başka bir marka testte varla yok arasında hayalet bir çizgi görür gibi olmuştum fotoyla oynayınca biraz belirginleşir gibi olmuştu. Bi bakar mısınız sizce yarın kan vermeye gitmeli miyim? Yoksa boşuna mı hevesleniyorum daha öncede yalancı pozitif gördüm çünkü
Canım pek yalancı pozitif deil gibi ama evet bu test bazen çıkarıyor ama kaç dk da oluştu

Back
X