Merhaba aslında çok bir belirti yaşadığımı söyleyemem hatta tutmadı sanıp test günümden bir iki gün önce sıkılıp ilaçlarımı almayı boşlamıştım çok yanlış bişey test gününe kadar ilaçları mutlaka kullanmak gerekiyor gerçekten, çünkü ben de deli gibi belirti aradım forumda yazılanlardan çok okudum ama bu süreçte belirti aramamak lazım, ki dediğim gibi bende bariz belirtiler olmadı ufaktan hissettiklerimi anlatacağım size, 3. Gün 7 hücreli orta kalite embriyo transferi oldum, transfer sonrası 2. Ve 3. Gün hafiften adet olacakmışım gibi sancımsı bişey gelip gitti diye hatırlıyorum, bi gün de bir sızı saplanması girip çıktı birkaç kez kasığıma, 8.günün akşamı saat 23:00 gibi günlük pedime kahvemsi-pembemsi leke çıkmıştı adetim geliyor sandım ertesi gün de devam etti bu lekelenme hafiften, ya yerleşme lekelenmesi dedikleri şey ya da ilacımı savsakladığımdan olmuş olabilir başka da bir belirtim olmadı, yeni yeni biraz gögüslerimde hafiften bir hassasiyet hissediyorum gibi ama çok az. Hiç belirti aramayın hissedilen belirtiler ilaç kaynaklı oluyor yüksek ihtimalle, hamilelik belirtileri sonucu öğrendikten sonra kendini belli edebilir yavaştan ya da bazı kişilerde hiç belirti olmayabilir bende öğrendikten sonra adet sancımsı birşey oluyor başkada belirtim yok güzel haberler almanız için dua edeceğim