Çatlatma iğnesi / erken gebelik testi pozitif

cutemery

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
51
34
Merhaba, 24 kasım pazar günü ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım bugün 10. Gün geçti üzerinden ve prodoctor marka erken gebelik testi yaptığımda ilk tek çizgi, ardından yaklaşık 45 dk sonra çift çizgi oldu iğne etkisi midir bu? Öyle ise neden 45 dk sonra çıkmış olabilir testimi ekliyorum bakabilir misiniz 🙏🏼 ikinci resmi az önce çektim

Eklentiler

• IMG_4534.jpeg
    IMG_4534.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_4545.jpeg
    IMG_4545.jpeg
    97,5 KB · Görüntüleme: 120
Merhaba ben çatlatma iğnesi diye yazınca çatlatma iğnesi ardından aşılama ya da doğal ilişki olduğu sanılıyor☺️ Benim tüp bebekti canım 🙈 yumurtayı büyüttükten sonra çatlatma iğnesi olmuştum sonra yumurtam toplandı😊 bu postu açarken transfer sonrası yanlış olmasın 5-6-7 günler erken gebelik testi yaptığımda silik çizgi görmüştüm çatlatma iğnesi etkisi mi diye sormak istemiştim
Tek yumurta tek embriyo idi benim bu arada
Maşallah yumurta sayın güzel 🧿 güzel haberler verirsin inşallah🙏🏼
Bebeğin hayırlı olsun kuzu bana da dualarında yer ver olur mu evet yumurta sayıma baya iyi dedi doktorum yaklaşık 1 saat önce de iğnemi oldum mutlu haberi veririm umarım ❤️

Benimde 12. Gün kontrolüm var büyük ihtimal o zaman iğne vurulur Çarşamba günü gidicegim inşallah yumurtalarim büyümüştür adet döngünüz kaç gün peki 🌸🥰
Canım ben 20 günde bir oluyorum 5 gün sürüyor adetin 3. Günü başladım Letu kullandım 8. Gün gittim ve 5 yumurtamın olduğunu söyledi 19 mm idi bugünden için iğneni vur degendir dedi ilk denemen mi

Canım ben 20 günde bir oluyorum 5 gün sürüyor adetin 3. Günü başladım Letu kullandım 8. Gün gittim ve 5 yumurtamın olduğunu söyledi 19 mm idi bugünden için iğneni vur degendir dedi ilk denemen mi
Benimde adet döngüm kısa bende 22 23 24 günde bir oluyorum değişiyor banada femara verdi günde iki defa 5 gün boyunca kullandım 12.gün gel dedi ilk denemem inşallah olur

Ben 2.5 yıldır istiyorum eşimde sıkıntı yok bende de amh düşük biraz 5 yumurtam var acaba şansım var mı bugün eşim vurdu iğnemi yarın değerlendireceğiz Salı değerlendireceğiz acaba bi yumruta kaç mm iken çatlıyor
Şansınız tabiki var 5 yumurta gayet iyi bence kaç mm çatladığını bilmiyorum ilk defa denicem bende iğneyi niye doktor vurmuyor ben bilmiyorum nasıl vurulacak

Şansınız tabiki var 5 yumurta gayet iyi bence kaç mm çatladığını bilmiyorum ilk defa denicem bende iğneyi niye doktor vurmuyor ben bilmiyorum nasıl vurulacak
Canım ben gittiğimde doktorum yımrutaların büyümüş çiçek gibi açmış rahmin demişti 3 gün daha ilaç kullan iğneni vur dedi bi yumruta günde çünkü 1 veya 2 mm büyüyor amacımız biraz daha büyük yumruta çatlatmak dedi göbek delihimin iki parkmak yanını sıktım eşim hemen yaptı canı tatlı bir olarak söylüyorum acımadı kiiii🥹

Belki senin yumrutan gititiglnde yeteri büyüklükte ise vurabilir doktor benimki büyüktü ama 3 güm daha büyümesini istediği için eşim evde vurdu

Canım ben gittiğimde doktorum yımrutaların büyümüş çiçek gibi açmış rahmin demişti 3 gün daha ilaç kullan iğneni vur dedi bi yumruta günde çünkü 1 veya 2 mm büyüyor amacımız biraz daha büyük yumruta çatlatmak dedi göbek delihimin iki parkmak yanını sıktım eşim hemen yaptı canı tatlı bir olarak söylüyorum acımadı kiiii🥹
Ay ne güzel inşallah benim yumurtalarda büyümüştür benim eşim asla iğne vuramaz o daha evhamlı bu konularda😂

X