Çatlatma iğnesi / erken gebelik testi pozitif

cutemery

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
51
34
Merhaba, 24 kasım pazar günü ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım bugün 10. Gün geçti üzerinden ve prodoctor marka erken gebelik testi yaptığımda ilk tek çizgi, ardından yaklaşık 45 dk sonra çift çizgi oldu iğne etkisi midir bu? Öyle ise neden 45 dk sonra çıkmış olabilir testimi ekliyorum bakabilir misiniz 🙏🏼 ikinci resmi az önce çektim

Eklentiler

• IMG_4534.jpeg
    IMG_4534.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG_4545.jpeg
    IMG_4545.jpeg
    97,5 KB · Görüntüleme: 122
Dualarım seninle bu konuda çaba gösteren senin ve herkesin Allahım yüzünüzü bir an önce güldürsün sağlıkla kavuşalım bebişlerimize amin canım❤️ senin 5 folikül varken acaba direkt tüp bebek tedavisine mi çevirseydin canım ya? Amh düşük yazmışsın 5 folikül güzel bir sayı aslındaa
Yaşım küçük ve hiç deneme yapmadık sorun da olmayınca ilk bmyle tedavi ile devam edelim dedik tüp bebek maliyletleri neler senin yaşın kaç ve sorun neydi canım

Yaşım küçük ve hiç deneme yapmadık sorun da olmayınca ilk bmyle tedavi ile devam edelim dedik tüp bebek maliyletleri neler senin yaşın kaç ve sorun neydi canım
Benim yumurta rezerv azlığı varmış 33 yaşındayım şuan, birkaç kez tüp bebek denemesi yapmıştık olmamıştı , bir kez kendiliğinden gebelik oldu düşük yaptım canım epey bir müddet ara verdim düşükten sonra ve yeniden yaptırdık. İlaçlarla beraber 100-110 bin gibi ödememiz olmuştu

Ben bayan enerciiii aşkım 😂😂 asla megatif bir insan olamıyorum evrene ne verirsen o gelir ben çok umutluyum ikimizde hamileyiz ayol 2025 anayız ana
Bak evrene pozitif enerji verirsen gerçekten karşılığını alıyorsun ben mesela ekim sonu kasım başı gibi iki aya hamile kalacağım dedim sürekli kendi kendime ve oldu yani😂😂😂

Benim yumurta rezerv azlığı varmış 33 yaşındayım şuan, birkaç kez tüp bebek denemesi yapmıştık olmamıştı , bir kez kendiliğinden gebelik oldu düşük yaptım canım epey bir müddet ara verdim düşükten sonra ve yeniden yaptırdık. İlaçlarla beraber 100-110 bin gibi ödememiz olmuştu
Benim yaşım küçük yaş da önemli diyorlar ama sonuç olarak bebişin seninnle aşkommmm

Bak evrene pozitif enerji verirsen gerçekten karşılığını alıyorsun ben mesela ekim sonu kasım başı gibi iki aya hamile kalacağım dedim sürekli kendi kendime ve oldu yani😂😂😂
Çevremde herkes hamile hep bu zaman millet hamile yada benim önüme çıkıyor inatla lan dedim bende hamile kalacağım bu sefer başladık bakalım 2 12. Günde test yapacağım burdan yazarım

X