• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi / erken gebelik testi pozitif

cutemery

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
130
105
18
Merhaba, 24 kasım pazar günü ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım bugün 10. Gün geçti üzerinden ve prodoctor marka erken gebelik testi yaptığımda ilk tek çizgi, ardından yaklaşık 45 dk sonra çift çizgi oldu iğne etkisi midir bu? Öyle ise neden 45 dk sonra çıkmış olabilir testimi ekliyorum bakabilir misiniz 🙏🏼 ikinci resmi az önce çektim

Eklentiler

• IMG_4534.jpeg
    IMG_4534.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 184
  • IMG_4545.jpeg
    IMG_4545.jpeg
    97,5 KB · Görüntüleme: 190
Kızlar merhaba. Bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü ben ilk zaman test ile kontrol etmedim dün ve bugün iki gündür test yapıyorum ve sanırım iğne etkisiyle silik çıkıyor. Benim bugüne kadar belirtim hiç olmadı ama bugün sabah bel ağrısı ile uyandım sabahtan beride sağ kasık ağrım var. Adet mi olucam diye moralim bi tık bozuldu🤦🏻‍♀️ bu belirtileri yaşayıp gebeliği olan oldu mu acaba?

Dediğim gibi benim tüp bebek tedavisiydi, 1 yumurtam gelişti 5-6 gün sonrası ilaçlarla olgunlaştırıldıktan sonra toplandı çok şükür ki içi boş çıkmadı, endişe ediyordum haliyle 1 tane olunca çünkü ultrasonda görünen o doktorun saydığı foliküllerin hepsinin içi dolu olmayabiliyormuş boşta çıkabiliyormuş, bu aşamayı da atlattıktan sonra bir oh çektim ve eşimden alınan örnek ile döllendirme yapıldı çok şükür döllendi ve 3. Gün taze transfer yapıldı. Süreç acabalarla geçti anlayacağın. İşin maddi boyutunu söyleyecek olursam yumurtası çok çıkan da , benim gibi tek yumurtası çıkan da tedavi için aynı parayı veriyor dolayısıyla en başta bir adet yumurta olunca acaba dedik yaptırmasak mı
Sonra da bunun gereksiz bir düşünce olduğunu, denememiz gerektiğini düşündük. Sonuçta tek yumurta tek sperm gerekiyor bebek için benim sürecim bu şekilde idi
Merhaba sağlıkla gelsin bebeğiniz 🌷
Benimde tek yumurta döllenmiş
Yarın 3.gün olacak, yani taze transfer olacağımı söylediler yarın haber vereceklermiş.
Bende korkuyorum tek yumurtam döllendi diye.Olumlu sonuçlar alırız inşallah 🤲🏽

Merhaba sağlıkla gelsin bebeğiniz 🌷
Benimde tek yumurta döllenmiş
Yarın 3.gün olacak, yani taze transfer olacağımı söylediler yarın haber vereceklermiş.
Bende korkuyorum tek yumurtam döllendi diye.Olumlu sonuçlar alırız inşallah 🤲🏽
Merhaba teşekkür ederim ❤️ sizin de tek yumurtanız altın yumurtadır inşallah 🥹

Back