Çatlatma İğnesinden Sonra Kaçıncı Gün Pozitif Gördünüz?

Motalım o kadar bozuk kı sureklı aglıyorum neden boyle bırsey yasıyorum dıye
Bebeğim 3.5 yıldır uğraşıyorum ki biliyorum daha uzun süre uğraşanlarda var. Benimde senden farkım yok inan. Ama vardır Rabbim'in bir bildiği elimizden geleni yapıyoruz sonuçta

Kızlar bende ignemi aldım dolaba attım aksi gibi bayram günü vurulcam saat 11,12 gibi dedi doktor ama benim Prolaktin 64 de yüksek hala tutar mı dedim bilemem dedi Bakacaz dedi ama Prolaktin yüksekken tutar mı bilmiyorum iğneyi de aldım zar zor buldum zaten şehir küçük olduğu için iğne de tek bi yerde varmış bu iğneyi bekletemem değil mi Prolaktin düşünce vurulsam olmaz değil mi
Canım neden önce değerlerini kontrol etmedi ki?

Canım neden önce değerlerini kontrol etmedi ki?
Biliyordu değerlerimi canım prolaktinle uğraştığımı da biliyordum ama yine de iğne verdi anlamadım ki hem
Diyor Prolaktini kafaya tak düşür hem igne verdi tutar tutmaz bilmemem dedi

Uzulme canim
Serin ol emin ol basimiza
Geleceğe kimse bisey yapamıyor benim
Kayınvalidem dün birinin çocuğu olmamış kocasına evlen demiş diyor mesajı aldim
Ben üzüldüm ama napim elimden ne gelir

Uzulme canim
Serin ol emin ol basimiza
Geleceğe kimse bisey yapamıyor benim
Kayınvalidem dün birinin çocuğu olmamış kocasına evlen demiş diyor mesajı aldim
Ben üzüldüm ama napim elimden ne gelir
Yuhh ya😡 ne kadar ayıp

Bebeğim 3.5 yıldır uğraşıyorum ki biliyorum daha uzun süre uğraşanlarda var. Benimde senden farkım yok inan. Ama vardır Rabbim'in bir bildiği elimizden geleni yapıyoruz sonuçta
2 yıllık evlıyım 2 tane bebegımı kaybettım ınan bende aynıyım cok ugrasıyorum canım ınsallah bırgun bıze de nasıp olur

Bende pazar vuruncagim canım öğlen 11,12 gibi dedi 36 saat sonra iliski dedi ben bugün yumurtlama
Ginim iliski olsa olur mu bide igneyi vurununca o gece bekleyecek miyim gene 36 saati yoksa iliski olsa da olur mu
bana doktor 12-36saat aralığında dedi sperm sorunu olmadığı için 4gün üst üste değerlendirdik
yumurta boyutu biri 18 biri 23dü

bana doktor 12-36saat aralığında dedi sperm sorunu olmadığı için 4gün üst üste değerlendirdik
yumurta boyutu biri 18 biri 23dü
Benim eşim gitmiyor canım sorun onda var mı yok mu bilmiyoruz ben kendi capimda biseylerle uğraşıyorum işte benimki de bugün 15,9 mus igneyi iki gün sonra vurunacsgim o zamana yükselir mi ml acaba

Benim eşim gitmiyor canım sorun onda var mı yok mu bilmiyoruz ben kendi capimda biseylerle uğraşıyorum işte benimki de bugün 15,9 mus igneyi iki gün sonra vurunacsgim o zamana yükselir mi ml acaba
büyür tabi ama eşinde test versin belki boşuna uğraşıyosundur emin olmak her zaman en iyisi canım

Back
X