Umutsuz olma canım stres etme kendine inşirah suresi meryem suresi dinle bol bolYaptığım test erken gebelik testiydi. Evet çatlatma iğnesi sonrasında ilişki söyledi doktor. Rahmimin kalınlaşmadığını söyledi ya bana ben bi umutsuzum ya
çok teşekkür ederimUmutsuz olma canım stres etme kendine inşirah suresi meryem suresi dinle bol bol
Bugün kan verdim beta hcg 0.96 gebe değilim yaniUmutsuz olma canım stres etme kendine inşirah suresi meryem suresi dinle bol bol
Canim bende ayin 4 de igne vuruldum gecen hafta pazartesi test yaptim kaan verdim pozitif bugun yine verdim negatif ne zaman belli olur hamile kalabilirmiyimEvet doğru söylüyorsunuz bekleyip yapmakta fayda var
Üzülme lütfen kaçıncı gündü ki bugün mü vermiştin kanıBugün kan verdim beta hcg 0.96 gebe değilim yani
Pozitif dediğiniz değer kaçtı ve bugün verdiğiniz değer ne çıktı?Canim bende ayin 4 de igne vuruldum gecen hafta pazartesi test yaptim kaan verdim pozitif bugun yine verdim negatif ne zaman belli olur hamile kalabilirmiyim
Canım ne kadarlık evlisin ne kadar süredir istiyorsunuz bilmiyorum ama bence aşılama ya da yumurta takibi yerine tüp bebek de daha yüksek şans bence , aşılama ya da yumurta takibinde de gebelik yakalanabiliyor tabi ama insan stres oluyor saatli zamanlı ilişki filan tüp bebekte hem şans daha yüksek , istiyorsanız eğer iyi bir doktor bulup vücudunu hazırla vitamin mineral vs. rahim filmi çektir bir sorun varmı önce onlara bakılsın herşey tamam olunca tüp bebek yaptırÜzülme lütfen kaçıncı gündü ki bugün mü vermiştin kanı
14 du 7 dustu bugun 4 e dustuPozitif dediğiniz değer kaçtı ve bugün verdiğiniz değer ne çıktı?
Ben iki yıldır evliyim 9 aydır istiyoruz bebek. PCOS var bende rahim filmi çektim temiz sonuç şuan tüp bebek için erken olduğunu düşünüyorum bi de maliyeti yüksek yumurta takibi felan onlar da çok yorucu bi süreç biliyorum ama ben ilk defa bu ay doğru düzgün bi doktorla takip edildim biraz daha şansımı denemek istiyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallahCanım ne kadarlık evlisin ne kadar süredir istiyorsunuz bilmiyorum ama bence aşılama ya da yumurta takibi yerine tüp bebek de daha yüksek şans bence , aşılama ya da yumurta takibinde de gebelik yakalanabiliyor tabi ama insan stres oluyor saatli zamanlı ilişki filan tüp bebekte hem şans daha yüksek , istiyorsanız eğer iyi bir doktor bulup vücudunu hazırla vitamin mineral vs. rahim filmi çektir bir sorun varmı önce onlara bakılsın herşey tamam olunca tüp bebek yaptır
Evet daha 9 ay çok erken bir süre pcosta yumurtanın daha kaliteli olması için inositol içeren vitamin takviyesi iyi geliyormuş 3 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş belki faydalı olur aklında olsun canım hayırlısı olsunBen iki yıldır evliyim 9 aydır istiyoruz bebek. PCOS var bende rahim filmi çektim temiz sonuç şuan tüp bebek için erken olduğunu düşünüyorum bi de maliyeti yüksek yumurta takibi felan onlar da çok yorucu bi süreç biliyorum ama ben ilk defa bu ay doğru düzgün bi doktorla takip edildim biraz daha şansımı denemek istiyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Tüp bebek tedavisi yaklaşık olarak kaç paraya tekabül ediyor biliyor musunuz acabaEvet daha 9 ay çok erken bir süre pcosta yumurtanın daha kaliteli olması için inositol içeren vitamin takviyesi iyi geliyormuş 3 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş belki faydalı olur aklında olsun canım hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim deneyeceğim sağolunEvet daha 9 ay çok erken bir süre pcosta yumurtanın daha kaliteli olması için inositol içeren vitamin takviyesi iyi geliyormuş 3 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş belki faydalı olur aklında olsun canım hayırlısı olsun
İğne etkisi gibi görünüyor çünkü 4 aralık iğne olduysanız geçen hafta pazartesi iğne etkisi vücuttadır halen o yüzden 14 çıkmıştır sonra yavaş yavaş düşmüş zaten isterseniz birkaç gün sonra bir kez daha kan verin ne olur ne olmaz14 du 7 dustu bugun 4 e dustu
Maliyetli malesef dediğiniz gibiTüp bebek tedavisi yaklaşık olarak kaç paraya tekabül ediyor biliyor musunuz acaba
Hamilesiniz diye hatırlıyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMaliyetli malesef dediğiniz gibiözel hastanede kasım sonu ilaçlarla birlikte 100 bin tl yi buldu Allah uğraştırmadan kolaylıkla nasip etsin tüp bebeğe gerek kalmadan bu benim ilk tüp bebek denemem değil bu arada önceleri de yaptırdık birkaç kez, döllenme olmayıp tedavi iptal olanlar oldu, yine o aşamaya kadar olan yumurta toplama ödemesini ilaç ödemesini filan yapmıştık, sonra bir kez kaliteli 5.gün embriyosu oldu transfer oldum ama tutmamıştı maddi manevi zor ama benim amh düşüklüğü sorunum var tüp bebekte bile az yumurta elde ediyorduk yumurta takibi ve çatlatma iğnesi de denediğimiz oldu sonuç alamadık bir kez de kendiliğinden hamile kaldım 12.haftada düşük yaptım düşük sonrası epey bir müddet hastanelere küsmüştüm bıraktım bu işleri 3 sene kadar
Kendiliğinden de birşey olmadı o esnada o yüzden bir kez daha yaptıralım dedik
Evet Allah’ın izniyle hamileyim çok şükür ama kese görüp kalp atışını duyduktan sonra netlik kazanacak randevu günümü bekliyorum, heves edip deneyince ve olumsuz sonuçlanınca insana bir yılma geliyor çok iyi bilirim:)) ama sonra güç bulup bir şekilde tekrar başlıyor insanHamilesiniz diye hatırlıyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsintecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim bu süreç gerçekten çok zor . Bugün idrar testi yaptım negatif dedim bi umut belki kanda çıkar eşimle kan verdik kan sonucunda da çıkmayınca bi yıldım. Tekrar ilaçlar doktora git gel mi yapcam ben dedim ama aklıma sen daha 1 aydır bu işinn peşine düştün kaç kere deneyip olmayanlar var hamile kalıp düşük yapanlar var onların yaşadıkları daha zor.. kendimizi teselli etmekten başka yapacağımız bi şey yok ..
Çok teşekkür ederim aminEvet Allah’ın izniyle hamileyim çok şükür ama kese görüp kalp atışını duyduktan sonra netlik kazanacak randevu günümü bekliyorum, heves edip deneyince ve olumsuz sonuçlanınca insana bir yılma geliyor çok iyi bilirim:)) ama sonra güç bulup bir şekilde tekrar başlıyor insanbelki hiç ummadığın zaman kendiliğinden nasip olacak bilemezsin Allah size ve tüm isteyenlere kolaylıkla nasip etsin amin
Canım merhaba bende bugün iğne mi oldum kam yumruta vardı ve hangi günlerim değerlendirdim benim 5 yumrutam var safda 2 solda 3 19 mm ile öatlama iğnemi oldumEvet kanımızı verdik ve konuya giriş yapıyorum canım değerim artmış HAMİLEYİMMMM!10. Gün betahcg 34.3 dualarınıza talibim katlanarak artsın sağlıkla ve kolaylıkla ilerlesin amin
Merhaba ben çatlatma iğnesi diye yazınca çatlatma iğnesi ardından aşılama ya da doğal ilişki olduğu sanılıyorCanım merhaba bende bugün iğne mi oldum kam yumruta vardı ve hangi günlerim değerlendirdim benim 5 yumrutam var safda 2 solda 3 19 mm ile öatlama iğnemi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?