Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biri bana acil cevap verebilirmi ovulasyon yaptim sabah t cizgisi biraz silikti simdi yine yaptim neredeyse gozukmuyor yumurtam catladi mi oluyor bu

Biri bana acil cevap verebilirmi ovulasyon yaptim sabah t cizgisi biraz silikti simdi yine yaptim neredeyse gozukmuyor yumurtam catladi mi oluyor bu
iki test arasında en az 8 saat olmalı kuzum kaç saat geçti birde sıvı alımı etkiler

Var var kan vermeye haydee
Kan mı .. Ooo noooo

Adetim geçsin üstüne 1 hafta geçsin öyle

Dakka başı kan aldıramam ben
Bundan sonra bana giren çıkanınn haddi hesabı olmucak ama

sabah mı yaptın testin güvenilirdi diymi? ay kızz heyecanlandım valla:) 13ü değil miydi senin bat, iyi çıkmış yaaa
3 gun kaldı işte bata . Sabah namazına kalktıgımda yaptım . Hemen çıktı
kedilerim şaşkın ben şaşkın

3 gun kaldı işte bata . Sabah namazına kalktıgımda yaptım . Hemen çıktı
kedilerim şaşkın ben şaşkın
o zaman bende şaşkınım maşallah ilk denemede:)) senin başka yok muydu canım bu ilk mi? bak Allah söyletti yaa hadi inşallahh:)

Reactions: H E
o zaman bende şaşkınım maşallah ilk denemede:)) senin başka yok muydu canım bu ilk mi? bak Allah söyletti yaa hadi inşallahh:)
İlk deneme ve ilk çocuğum olcak inşallah .
2 kedım var sadece

6 yıldır hep korktum ya olmazsa ya olmazsa diye hep dua ettim . Çok ağladım benım çocuğum olmayacak dıye
O yüzden çok duygusalım

İlk deneme ve ilk çocuğum olcak inşallah .
2 kedım var sadece

6 yıldır hep korktum ya olmazsa ya olmazsa diye hep dua ettim . Çok ağladım benım çocuğum olmayacak dıye
O yüzden çok duygusalım
daha denemeden mi üzdün kendini.. şimdi de üzme..
senin bu ilk yaptığın test mi? sen yarın bir daha yenile bakalım canım.

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…