Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyiym kuzum bugün doktordan geldm iyi şuan şükür korkulacak birşey yok kalp atışını dinletti 8 haftanın içindeyiz bir kaç güne bitircez 8 haftamızı bulantıları dersen yok gibi sadece çok iştahsızım canım hiç bişey istemiyor bazen 1 öğünle yatıyorum.
inşallah sende bu sürece katılırsın kuzum geç olsun boşver güç olmasın sağlıkla sıhhatle olsun

Amin canim, cok sevindim, ne cabuk gecti 8 hafta, Masallah. Kendinize iyi bakin, yemeyine dikkat et ama, meyve ye, bol su ic

oğlumda hiiiç bulantı nedir bilmedim ya birşeyler içimde dönüp duruyor
Az once ultrason resmini gordum, sag tarafdaymis kesen, sagda olunca kiz oluyormus. Ben 4 hamilelik gecirdim hepsindede kustum. Oglumda da kizimda da 4 ayina kadar

Az once ultrason resmini gordum, sag tarafdaymis kesen, sagda olunca kiz oluyormus. Ben 4 hamilelik gecirdim hepsindede kustum. Oglumda da kizimda da 4 ayina kadar
ay ben hiç inanmıyorum o sağ sol meselesine oğlumda sağdaydı benim ayrıca benm hep sağda olcak çünkü sağdan yumurtluyom

wiha02 canım benimde ovulasyon testine bakarmısın çok koyu değil koyulaşmıyorda pik 23 kasımda olmuştu umutsuzlanmalımıyım

Eklentiler

• 6-12.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 33
seninde boylemiydi canim elimde son test var o yuzden iyicr gecsin aklimda soru kalsin istemiyorum. Sence koyumu yoksa normalmi adet oncesi
bence güzel çok silik değil ama dediğim gibi silikte olsa gebelikte çıkar canım allah gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…