Şuan bı tane bütün vitaminlerin olan takviye aliyorum bunu kullaniyorumMagnezyum takviyesi alın isterseniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan bı tane bütün vitaminlerin olan takviye aliyorum bunu kullaniyorumMagnezyum takviyesi alın isterseniz
Kramp gibi giriyor bu 4 günden beriİstemsizce ayakların yukarıya kalkıyor mu hiç ya böyle en çok ayak parmaklarında kasılma oluyor mu
1 aylık galiba değil miŞuan bı tane bütün vitaminlerin olan takviye aliyorum bunu kullaniyorum
3 aylık günde 1 defa alıyorum1 aylık galiba değil mi
Bak ben düşük yapalı 6 ay oldu o ağrı hala bende var nasıl bişeyse geçmiyorKramp gibi giriyor bu 4 günden beri
Yok bebeği kastettim3 aylık günde 1 defa alıyorum
Magnezyum takviyesi yerine günde 1 defa maden suyu iç iyi geliyorBak ben düşük yapalı 6 ay oldu o ağrı hala bende var nasıl bişeyse geçmiyor
Yok 1 yada 2 haftalık gosteriyor dijitalde ve doğru ama adetim 1 ocakti 1 Şubat'ta olmam gerektinYok bebeği kastettim
Aaa minicik daha yaniiYok 1 yada 2 haftalık gosteriyor dijitalde ve doğru ama adetim 1 ocakti 1 Şubat'ta olmam gerektin
İçerim balım hamileliğimde çok içiyordum sonra bıraktım demekki ondan ağrı oluyor tekrar içmeye devam ozaman asdfMagnezyum takviyesi yerine günde 1 defa maden suyu iç iyi geliyor
Evet geç döllenme sanırımAaa minicik daha yanii![]()
İnşallah güzel.haberler alacaz Allah'ın izniyleİçerim balım hamileliğimde çok içiyordum sonra bıraktım demekki ondan ağrı oluyor tekrar içmeye devam ozaman asdf
Doktor diliyle 5haftalık oluyorsun aslındaYok 1 yada 2 haftalık gosteriyor dijitalde ve doğru ama adetim 1 ocakti 1 Şubat'ta olmam gerektin
İnşaAllah güzelim yaİnşallah güzel.haberler alacaz Allah'ın izniyle
Kız mı hissediyorsun erkek miiEvet geç döllenme sanırım
Ay evet göbeğim ağrıyor hafif normal mi acaba yaDoktor diliyle 5haftalık oluyorsun aslında![]()
Erkek hissediyorum ama kız istiyoruzKız mı hissediyorsun erkek mii
Normal tabi ki kızAy evet göbeğim ağrıyor hafif normal mi acaba ya
benim de 3 4 gün kala çok şiddetli karın kasık bel ağrım olmuştu, korkmuştum hatta noluyo diye. ama 1 saat ağrıyıp sonra geçecek şekilde, ara ara oldu birkaç gün boyunca. daha sonra gebe olduğumu öğrendim, şimdi adetimden 1 hafta geçti nerdeyse, çok hafifledi.Kızlar bugün itibari ile adetime 6 gün var ama çok şiddetli bi bel bacak ağrısı yaşamaya başladım genelde adet öncesi ağrım olur zaten sadece biraz erken başladı bu sefer ve hafif ağrı kesiciler bu ağrımı kesmez onun için ağır bi ağrı kesici içecektim fakat ne olur ne olmaz diye erken gebelik testi yaptım çünkü korunmuyorum 1 senedir çocuk bekliyorum. Freely marka test yaptım. Gözle görülür şekilde silik çizgi oldu. Fakat benim ağrım çok şiddetli. Hiç ihtimal vermiyordum. Sizce böyle ağrı normal mi