Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daha denemeden mi üzdün kendini.. şimdi de üzme..
senin bu ilk yaptığın test mi? sen yarın bir daha yenile bakalım canım.
Yok pzt. beri ben görüyorum çizgiyi .
Gittikçe belirginleştı buguunde siz gördünüz işte .. Sen dünkünü görmedın mesela :sinirli:

Kizlar benim bu defa catlama doneminde hic akintim olmadi, dun basladi ama

Eklentiler

• CYMERA_20181010_093924.jpg
    CYMERA_20181010_093924.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20181010-094049.png
    Screenshot_20181010-094049.png
    166,5 KB · Görüntüleme: 38
Tebrik ederim canim, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Belirtilerin var mi?
Amin aminnn inşalahh . Allahım hepimize nasip etsn :dua:

Yumurtlamadan sonra hiç akıntım olmadı .
Süreki bir gaz vardı içinde . 1 hafta kadar hep gaz çıkardım öyle böyle değil .
Onun haırıcınde pek belırtım var dıyemıcem .
Çünkü hep uyku halındeyımdır . Hep uykum vardır bu aya özel değil . Birde sırtımda fıtık ağrım oldugu içinde oda hep vardır .

Ama şu bata son 4 gun kala .Sağ kasığıma sureklı birşeyler oldugunu hissettim . Dayanılmıcak gibi değil ama sureklı bır ağrı var ve Bata 5 gun kala kahverengı akıntım ve normal akıntı geldi. Pazar gunu hele hep ıslaktı . Şuan mesela kupkuru ne akıntı ne lekelenme yok . Onun haricinde başka birşey olmadı canım .

Amin aminnn inşalahh . Allahım hepimize nasip etsn :dua:

Yumurtlamadan sonra hiç akıntım olmadı .
Süreki bir gaz vardı içinde . 1 hafta kadar hep gaz çıkardım öyle böyle değil .
Onun haırıcınde pek belırtım var dıyemıcem .
Çünkü hep uyku halındeyımdır . Hep uykum vardır bu aya özel değil . Birde sırtımda fıtık ağrım oldugu içinde oda hep vardır .

Ama şu bata son 4 gun kala .Sağ kasığıma sureklı birşeyler oldugunu hissettim . Dayanılmıcak gibi değil ama sureklı bır ağrı var ve Bata 5 gun kala kahverengı akıntım ve normal akıntı geldi. Pazar gunu hele hep ıslaktı . Şuan mesela kupkuru ne akıntı ne lekelenme yok . Onun haricinde başka birşey olmadı canım .
Benim de qazim var yaa, ama ben cikrtamiyirum karnim balon gibi, yuz uste uyuyamiyorum dusun

• Beğen
Reactions: H E
Kimyasalm mi oldu ne? Kafam karisti iyice haa
2 kere kimyasal oldu bende de, 2 sinde de adetim gecikti. Adete 7-8 kala 2 ci silik cizgi oluyordu, ama adet vakti kayb oldu. Hayirlisi, bakalim ne olcak, testler mi bozuk acaba.

2 kere kimyasal oldu bende de, 2 sinde de adetim gecikti. Adete 7-8 kala 2 ci silik cizgi oluyordu, ama adet vakti kayb oldu. Hayirlisi, bakalim ne olcak, testler mi bozuk acaba.
hep bozuğa mı denk geldim leylaaa :KK70: bendeki şans denk getirir gerçi. Adete kadar yapıcam napalım hayırlısını istedim zaten böyle hayırlıymış demekki

Benim de qazim var yaa, ama ben cikrtamiyirum karnim balon gibi, yuz uste uyuyamiyorum dusun
Ben vala patır putur :skandal::kusmuk:

Evler arası ses geçiyorsa komşulara rezi l olmuşumdur valla ..
Yalnız bu şeydende olabılır . İlişki sonra ayakları dıktım ya ondan soğuk aldım belkide.

Ben vala patır putur :skandal::kusmuk:

Evler arası ses geçiyorsa komşulara rezi l olmuşumdur valla ..
Yalnız bu şeydende olabılır . İlişki sonra ayakları dıktım ya ondan soğuk aldım belkide.
Bende de vardı geçti sanırım kimyasal oldu benim bebiş

• Beğen
Reactions: H E
Back