Yok yaptırmadım dün adet günümdü olmadım ama ağrım var bekliyorumEvet canım baktım aynen öyle valla testlere güveneceğimiz kalmadı
Sen kan testi yaptırdın mı
Zaten şuan beklemedeyim bakalım nasip kısmet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yaptırmadım dün adet günümdü olmadım ama ağrım var bekliyorumEvet canım baktım aynen öyle valla testlere güveneceğimiz kalmadı
Sen kan testi yaptırdın mı
Zaten şuan beklemedeyim bakalım nasip kısmet
Benim de ya biraz kader diye düşünmeye başladım artık inşallah bize de en kısa zamanda nasip olurValla ya tabi ki allah izin verirse her şey olur ama ilk geceden bile hamile kalan bir sürü tanıdığım var![]()
İnşallah hamilesindir canım yaptırırsan haber edermisin merak ederimYok yaptırmadım dün adet günümdü olmadım ama ağrım var bekliyorum
Ederim canım tabi inşallahİnşallah hamilesindir canım yaptırırsan haber edermisin merak ederim
Olabilir bence adetiniz kaç gün geçti kaset testlerde böyle belirgin yanlış olmaz diye düşünüyorum erken gebelik testi yapınKızlar merhaba çoğu tobiğe yazdım buraya da yazayım dedim. Adetim 2 gün geçince test yapmıştım ilk 1 dakika baktım ve olsa çıkar deyip kenara koymuştum o an atamamıştım daha sonra atmaya geldiğimde böyle olduğunu gördüm belki 10 belki 15 dakika sonraydı bilemiyorum ama yinede ilk saniyeler çıkmadığı için umursamamıstım görümcemde merak edince çekip ona atmıstım şimdi 1 hafta geçti hala olmayınca resimlerden bulup size danışmak istedim yani hala hamile değilimdir herhalde bugün olurum yarın olurum diye dolaşıyorum. pek gecikme yaşamam ilk defa bu kadar uzun olmadığım oldu sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir ha birde 12 gün önce influanza atlattım ilaç kullanmadım ama onun etkiside olabilirmi acaba diye düşünmüyor değilim
Bunu 2 gün geçince yapmıştım şuan 8 gün geçti eşime aldırdım bugün 2 saat sıvı alımını kestim tekrar yapacagım bu kadar gecikmeye varsa çıkar dimi yoksa sabahımı beklemeliyimOlabilir bence adetiniz kaç gün geçti kaset testlerde böyle belirgin yanlış olmaz diye düşünüyorum erken gebelik testi yapın
Şimdi yaptım ilk 5 dakikada çıkanOlabilir bence adetiniz kaç gün geçti kaset testlerde böyle belirgin yanlış olmaz diye düşünüyorum erken gebelik testi yapın
Hangi marka ayy inşallah vardırŞimdi yaptım ilk 5 dakikada çıkan
Awox marka canım hayırlısı biraz daha bekliyprum bakalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllahHangi marka ayy inşallah vardır
Çok normal benimde çok agriyo bel ve bacak gidip test verdim 7.2 çıktı testimde böyle bugün yine kan verdim sonuç bekliyorum degerime bakılacak yineKızlar bugün itibari ile adetime 6 gün var ama çok şiddetli bi bel bacak ağrısı yaşamaya başladım genelde adet öncesi ağrım olur zaten sadece biraz erken başladı bu sefer ve hafif ağrı kesiciler bu ağrımı kesmez onun için ağır bi ağrı kesici içecektim fakat ne olur ne olmaz diye erken gebelik testi yaptım çünkü korunmuyorum 1 senedir çocuk bekliyorum. Freely marka test yaptım. Gözle görülür şekilde silik çizgi oldu. Fakat benim ağrım çok şiddetli. Hiç ihtimal vermiyordum. Sizce böyle ağrı normal mi