senin mi bu kuzum ov muEki Görüntüle 2196477 Eki Görüntüle 2196478
Burda goruntu daha silik gercekte daha belirgin.. bir fikir olusturur umarim ..
Benim kiz nolduu.. ovu evetsenin mi bu kuzum ov mu
yaaaa ben tekrardan mı yumurtluyorum benimki niye bu kadar silik değil bende tekrardan yaptım gösterim miBenim kiz nolduu.. ovu evet
Goster tabi..yaaaa ben tekrardan mı yumurtluyorum benimki niye bu kadar silik değil bende tekrardan yaptım gösterim mi
böyle canımGoster tabi..
Cok koyu degil gibi ama sen bana bunu dedigimde atesim dediydin kizz:))böyle canım
al kuzumCok koyu degil gibi ama sen bana bunu dedigimde atesim dediydin kizz:))
sen bi de pik gununu atarmisin kuzum.
ekran görüntüsü al kuzumKizlar bende yuklicemde sürekli hata verio kırp dedim yine yüklemiyo nasıl yüklicem ovulasyonu
Yine hata dio önceden yükleniyordu simdi 2 gündür resim yukleyemiyomekran görüntüsü al kuzum
Hay masallah iste anca siliklesiyor seninki bence.. sen daha kafa karistirma bekleyelim guzelce.:)al kuzum
Iki tusa birlikte basip goruntu aliniyor ya oyle al yada resim boyutunu kucult oyle cek.Yine hata dio önceden yükleniyordu simdi 2 gündür resim yukleyemiyom
kız yok çatladıktan 2 gün sonra nerdeyse ikinci çizgi yok gibiydi allahtan yaptım yapmamış olsam anca silikleşir derdim bende ama eminim yani çok çok silikti farkedilmiyodu çatladıktan sonraHay masallah iste anca siliklesiyor seninki bence.. sen daha kafa karistirma bekleyelim guzelce.:)
ov testi mi ne zaman yaptınAy oldu şimdi
Sabah 11 de yaptım cnm bukadar cok aşırı koyu değildi acik pembeydi daha da koyulasmis 10 dkdan sonraov testi mi ne zaman yaptın
Bu ne zamanin kuzumAy oldu şimdi
Evet cnm ovulasyonov testi mi ne zaman yaptın
Sabah 11 de yaptım kız durunca dahada koyulasmis bugün evde değildim oglen 12 de ciktim simdi geldim sabah koyuydu ama pembeydiBu ne zamanin kuzum
önceden pik görmemişsen pik olucak kuzumSabah 11 de yaptım cnm bukadar cok aşırı koyu değildi acik pembeydi daha da koyulasmis 10 dkdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?