Allah mı söylettiE hamilesiniz işte hayırlı olsun.
ayy şaka mı malamat olduk beAhahah yok daha catlamamis bugun de degerlendir ....
Benim de bugun 12. Gun hala silik.. hic daha kipkirmizi gormedim.. hafif agri var henuz oturup kalkarken sikinti yok.. ilk bu ay deniyorum ovu.yu.ayy şaka mı malamat olduk be
Kız ben bugün çatladı ümidiyle yaptım hala koyu görünce hüsrana uğradım 8de yapcam yine koyu görürsem bugünü es geçicemBenim de bugun 12. Gun hala silik.. hic daha kipkirmizi gormedim.. hafif agri var henuz oturup kalkarken sikinti yok.. ilk bu ay deniyorum ovu.yu.
4 gunse 4 gun degerlendir yani siliklesince de birakma gun asiri dene.
İşte 8de yapim de inşallah çatlamıştır çatlamışsa değerlendiririm çatlamamışsa es geçecem herif perişan olduTamam kiz olsun siliklestigi zaman catlamis oluyor bildigim.. es gecme derim kirmiziysa hala yaptiginda:)
anacım hadi bugün de değerlendi diyelim yarın da koyu görürsem o zaman mıçtıkCanım silikleşmesi lazım çatlaması için :) biraz perişan oluyorlar ama yapacak bir şey yok :)
kiz Allah seni nerden gozukuyo baktiklari soylede bende bileemmm..Yahu 12 kişi bakmaya üşenmemiş 2 kelimeye üşenmiş
evet catlamak uzere siliklesmeye baslayinca catlamis oluyoTek olani bugün yaptim 16:00 da dün baya silikti çok şaşırdım catlamak üzere demi kizlar ilk kez yapiyorum
24 veya 36 saat sonra çatlayabilir yarın sabah tekrarlayın silikleşirse çatlamıştır ama bugünü yarını ve sonraki günü değerlendirinTek olani bugün yaptim 16:00 da dün baya silikti çok şaşırdım catlamak üzere demi kizlar ilk kez yapiyorum
kiz Allah seni biliyon bende iyi biliyonn24 veya 36 saat sonra çatlayabilir yarın sabah tekrarlayın silikleşirse çatlamıştır ama bugünü yarını ve sonraki günü değerlendirin
silikmi bana sanki ikiside eşit geldikiz Allah seni nerden gozukuyo baktiklari soylede bende bileemmm..
kuzumm niye alttaki silik fark varmi saat farki
canim ustteki bugununse henuz catlamamis. yok eger ustteki dununse catlamisBiri düne biri bu sabaha ait şiddetli ağrım var sağ kasığımda oturup kalkmamı engelleyecek kadar kızlar. 3 saat sıvı almadan yaptım testi 11bucuk civarı ne diyosunuz akşam da yapim mi
Biliyoz da noluyo terzi kendi söküğünü dikemezmişkiz Allah seni biliyon bende iyi biliyonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?