Yok pzt. beri ben görüyorum çizgiyi .daha denemeden mi üzdün kendini.. şimdi de üzme..
senin bu ilk yaptığın test mi? sen yarın bir daha yenile bakalım canım.
Ayy benimde böyleydi hatta ilk yaptığım daha silikti gölgesi kan testi yaptr bizede betayı söyle
Ay hadi inşallah bende hamıleyımdırAyy benimde böyleydi hatta ilk yaptığım daha silikti gölgesi kan testi yaptr bizede betayı söyle
Sen ne yaptin kuzum? Topigin ilk hamilesi sen degildin miMaşallah topiğimin ilk hamilesine
Tebrik ederim canim, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Belirtilerin var mi?Ay hadi inşallah bende hamıleyımdır
Ben haftaya gitcem canım hastaneye
Sen ne yaptin kuzum? Topigin ilk hamilesi sen degildin mi
evet demiştin.. ama kaçırmamaya çalışıyorumm, bazen yetişemiyorum vah banaaaYok pzt. beri ben görüyorum çizgiyi .
Gittikçe belirginleştı buguunde siz gördünüz işte .. Sen dünkünü görmedın mesela
Ogle sey mi olur Allah allahben kendimi adete odakladım kuzum bu sabah yaptığım önce belirginleşti sonra kaybolmaya başladı benimde umudum kayboldu anlayacağın
oluyor bak üstteki ilk 10 dk çıkan çizgi alttaki bekleyen.Ogle sey mi olur Allah allah
Amin aminnn inşalahh . Allahım hepimize nasip etsnTebrik ederim canim, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Belirtilerin var mi?
Kimyasalm mi oldu ne? Kafam karisti iyice haaoluyor bak üstteki ilk 10 dk çıkan çizgi alttaki bekleyen.
umudum kalmadı artık
bende onu düşünüyorumKimyasalm mi oldu ne? Kafam karisti iyice haa
Benim de qazim var yaa, ama ben cikrtamiyirum karnim balon gibi, yuz uste uyuyamiyorum dusunAmin aminnn inşalahh . Allahım hepimize nasip etsn
Yumurtlamadan sonra hiç akıntım olmadı .
Süreki bir gaz vardı içinde . 1 hafta kadar hep gaz çıkardım öyle böyle değil .
Onun haırıcınde pek belırtım var dıyemıcem .
Çünkü hep uyku halındeyımdır . Hep uykum vardır bu aya özel değil . Birde sırtımda fıtık ağrım oldugu içinde oda hep vardır .
Ama şu bata son 4 gun kala .Sağ kasığıma sureklı birşeyler oldugunu hissettim . Dayanılmıcak gibi değil ama sureklı bır ağrı var ve Bata 5 gun kala kahverengı akıntım ve normal akıntı geldi. Pazar gunu hele hep ıslaktı . Şuan mesela kupkuru ne akıntı ne lekelenme yok . Onun haricinde başka birşey olmadı canım .
2 kere kimyasal oldu bende de, 2 sinde de adetim gecikti. Adete 7-8 kala 2 ci silik cizgi oluyordu, ama adet vakti kayb oldu. Hayirlisi, bakalim ne olcak, testler mi bozuk acaba.Kimyasalm mi oldu ne? Kafam karisti iyice haa
hep bozuğa mı denk geldim leylaaa2 kere kimyasal oldu bende de, 2 sinde de adetim gecikti. Adete 7-8 kala 2 ci silik cizgi oluyordu, ama adet vakti kayb oldu. Hayirlisi, bakalim ne olcak, testler mi bozuk acaba.
Ben vala patır puturBenim de qazim var yaa, ama ben cikrtamiyirum karnim balon gibi, yuz uste uyuyamiyorum dusun
Bende de vardı geçti sanırım kimyasal oldu benim bebişBen vala patır putur
Evler arası ses geçiyorsa komşulara rezi l olmuşumdur valla ..
Yalnız bu şeydende olabılır . İlişki sonra ayakları dıktım ya ondan soğuk aldım belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?