- 6 Eylül 2018
- 374
- 287
- 53
- 33
önceden pik görmemişsen pik olucak kuzum
önceden pik görmemişsen pik olucak kuzum
kız gebelik yapsanaYok cnm ayin 30 u ile 1 inde pik yapmıştı çok koyu cikmisti t cizgiyi c den
hahahahaCumartesi yapcam kızım dürtükleme beni
aynen ya kuluçkaya yattık yada hamileyiz başka yolu yok ulen yeter labaratuvarı yaktırmayın bana!!!Ikiniz de ikinciyi mi yumurtluyonuz yoksa cifte guzel haber mi alicaz bakalimmm heyecanla bekliyorumm
Kiz ben gebelik testini de netten almistim gecen ay 10 tanesi 15 tl kargo bedava n11den ama 2 tane kaldi gecen ay hergün yaptim nerdeyse yumurtlama mı bile tam net bilmiyordum bu ay 10 gün kesin gecsin ozaman yapicamhahahahavallahi ben şu verdiğim paralarla özelde kan yaptırırdım derdimi de anlardım neyse 1 tane kaldı saklıyorum 4 kala yapıcam
Ins hepimiz hayirli haberler alirizIkiniz de ikinciyi mi yumurtluyonuz yoksa cifte guzel haber mi alicaz bakalimmm heyecanla bekliyorumm
markası ne, hiç silik çıkıp adet oldun muKiz ben gebelik testini de netten almistim gecen ay 10 tanesi 15 tl kargo bedava n11den ama 2 tane kaldi gecen ay hergün yaptim nerdeyse yumurtlama mı bile tam net bilmiyordum bu ay 10 gün kesin gecsin ozaman yapicam
Ben senin yum.unu biliyorum ayni zamanda pik olduk batlar asagi yukari ayni demistik.. hayirlisi bakalim yaaa.Ins hepimiz hayirli haberler aliriz
bi doktor dediydi dudağınn çizgisinden yukarı olan sivilceler zararsız aşağı olanlar zararlıymış boyun gibi yerler yaniYanagimin sol tarafinda kulaga yakin yerde bi sivilce cikacak ki esek gibii afedersin nasil canim yaniyo.
Nasil zararli derken kuzum..bi doktor dediydi dudağınn çizgisinden yukarı olan sivilceler zararsız aşağı olanlar zararlıymış boyun gibi yerler yani
markası ne, hiç silik çıkıp adet oldun mu
Evet cnm normalde 20 ekim adet tarihim ama 6 gün once yumurtlama oldu suan 16 sini baz aliyorum ama o yüzden erken yapıp hüsrana ugramak istemiyorumBen senin yum.unu biliyorum ayni zamanda pik olduk batlar asagi yukari ayni demistik.. hayirlisi bakalim yaaa.
Aminnnn amin insallah.. ama kendim icin umudum yok..:)
biri musluk suyundan yapmış silik çıkmış ne güldüm yaLaboquickyok kuzum hep tek çizgiydi sonradan bazen saatler sonra sararir yada dagilir ikinci cizgi cikar sanardim ama hic 10 dk icinde cizgi cikmadi
bilmem o kadarını hatırlamıyom vvallahi :))Nasil zararli derken kuzum..
Bunlar hep sitiresten he valla:))
Yok artik yaa..ciddi mi..biri musluk suyundan yapmış silik çıkmış ne güldüm ya
Bosssverrr..:))) yat asabilmem o kadarını hatırlamıyom vvallahi :))
he benim sen göbeğimi gör ayaklarım falan her yerime dolmuş kaşıntılı yaralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?