bugun test yaptın mı ?Bende de vardı geçti sanırım kimyasal oldu benim bebiş
sağ kasığım dunden beri ağrıyor canım . iğne sokup sokup çıkarıyoalr sankı .
yaptım çok zor görünüyobugun test yaptın mı ?
bat neydı ? 18 mıydı ?yaptım çok zor görünüyo
evetbat neydı ? 18 mıydı ?
Çok nromal silik çıkması .
bel ağrım çok var ara sıra kasıklarım sancılanıyo sanki lavaboya sıkışmış gibi ben artık adeti bekleyeyimÇok nromal silik çıkması .
pazartesı günü yaptım ben bata 5 vardı . Kendım bıle zor gördum ..
Bat 4 kalana kadar lütfen yapma daha .
Bak benım bat 4 ken çoğu kişi gördü . Bat 3 ken artık belli oluyor .
Bu kadar erken başlıyomu adet belirtilerin ?bel ağrım çok var ara sıra kasıklarım sancılanıyo sanki lavaboya sıkışmış gibi ben artık adeti bekleyeyim
3 gün kala başlar göğüs ağrım yada 1 hafta kala. göğüslerim yok denecek kadar hassas ama bel ağrım çok fena var umudum desen hiiiiç kalmadıBu kadar erken başlıyomu adet belirtilerin ?
ben İbrahim tatlıses'e bağladım bilebat neydı ? 18 mıydı ?
benim de erken başlar canım yaa..Bu kadar erken başlıyomu adet belirtilerin ?
Valla ben test mest yapmadım bılıyosunuz .benim de erken başlar canım yaa..
memeler de ufak da olsa bi dolgunluk bi hassasiyet yok mu ?
koku hassasiyetim de fazla yine benim..
aman neyse umutlandırmayım kendimi
şimdi biz 16 sını mı baz alıcaz 18ini mi niye öyle karışıklık oluyo yaa.. 30unda pikti benimki de 2 sinde ağrım oldu..akıntım bu defa fark edilir derecede vardı, hafif hafif rahatsız etmeyen kasık ağrım oldu.. ne zaman yapmak lazım testi 16ya göre mi 18e göre mi?
Ben senden umutluyum ne yalan söylim. Sen sadece çok acele ettin ..ben İbrahim tatlıses'e bağladım bile
Valla ben test mest yapmadım bılıyosunuz .
memelerde çok ufak bir dolgunluk var . ucunuz sıktıgımda azcık acıyor .
Koku hassıyetım benım hep vardır . Ama pazartesi gunu adana dürüm yedım normalde çok severım . Ama bir iğrendim ki sorma bıtıremedım . Gün boyu da kokusu burnuma geldi içim kalktı hep
kuzum elimdeki testte bişey görünmüyo neyin umudu söyle bende umut edeyim yandan yandan kötü haberler geliyor 2 gündür çok kötüyüm ağlayacam nerdeyseBen senden umutluyum ne yalan söylim. Sen sadece çok acele ettin ..
Demiştin diceksin .
Evet çok sevıyorumevet sen bu kusma ikonunu çok seviyorsun galiba her gördüğümde midem alt üst oluyor böööö
benden senin de umudun yok yanii
ya canım benım dha açok var anlamıyormusun ! ols abıle suan göremezsınnn !!!kuzum elimdeki testte bişey görünmüyo neyin umudu söyle bende umut edeyim yandan yandan kötü haberler geliyor 2 gündür çok kötüyüm ağlayacam nerdeyse
görüyomusun bişeyBen senden umutluyum ne yalan söylim. Sen sadece çok acele ettin ..
Demiştin diceksin .
Görmüyorum ama daha 8 gun var . Benımkıde böyleydı . hatta ben 3 damla kan 3 damla idrar karıştırıp yaptım . Yoktu .görüyomusun bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?