Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20181009_213814_014.jpg
    IMG_20181009_213814_014.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20181009_213814_014.jpg
    IMG_20181009_213814_014.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 28
Ikiniz de ikinciyi mi yumurtluyonuz yoksa cifte guzel haber mi alicaz bakalimmm heyecanla bekliyorumm

Ikiniz de ikinciyi mi yumurtluyonuz yoksa cifte guzel haber mi alicaz bakalimmm heyecanla bekliyorumm
aynen ya kuluçkaya yattık yada hamileyiz başka yolu yok ulen yeter labaratuvarı yaktırmayın bana!!!

hahahaha :KK70: vallahi ben şu verdiğim paralarla özelde kan yaptırırdım derdimi de anlardım neyse 1 tane kaldı saklıyorum 4 kala yapıcam
Kiz ben gebelik testini de netten almistim gecen ay 10 tanesi 15 tl kargo bedava n11den ama 2 tane kaldi gecen ay hergün yaptim nerdeyse yumurtlama mı bile tam net bilmiyordum bu ay 10 gün kesin gecsin ozaman yapicam

Yanagimin sol tarafinda kulaga yakin yerde bi sivilce cikacak ki esek gibii afedersin nasil canim yaniyo.

Kiz ben gebelik testini de netten almistim gecen ay 10 tanesi 15 tl kargo bedava n11den ama 2 tane kaldi gecen ay hergün yaptim nerdeyse yumurtlama mı bile tam net bilmiyordum bu ay 10 gün kesin gecsin ozaman yapicam
markası ne, hiç silik çıkıp adet oldun mu

Yanagimin sol tarafinda kulaga yakin yerde bi sivilce cikacak ki esek gibii afedersin nasil canim yaniyo.
bi doktor dediydi dudağınn çizgisinden yukarı olan sivilceler zararsız aşağı olanlar zararlıymış boyun gibi yerler yani

Ben senin yum.unu biliyorum ayni zamanda pik olduk batlar asagi yukari ayni demistik.. hayirlisi bakalim yaaa.
Aminnnn amin insallah.. ama kendim icin umudum yok..:)
Evet cnm normalde 20 ekim adet tarihim ama 6 gün once yumurtlama oldu suan 16 sini baz aliyorum ama o yüzden erken yapıp hüsrana ugramak istemiyorum

Nasil zararli derken kuzum..
Bunlar hep sitiresten he valla:))
bilmem o kadarını hatırlamıyom vvallahi :))
he benim sen göbeğimi gör ayaklarım falan her yerime dolmuş kaşıntılı yaralar

Back