Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

Sabah 9-10-11 bu saatlerde vurulmamız lazım ki 12 ve 36. saat akşam 9-10-11’e denk gelsin. 24. saat sabah 9a denk geliyor malesef o kötü oldu

Bide 2. Enteresan oğluma hamile haberimide gece öğrenmiştim aynı saatlerxs ertesi gün hızlı test yapmıştım gene

Benim kuzenimde pcos oda bebek için uğraşıyor güzel rabbim dualarımızı işitsin sağlıklı hayırrlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
Pcos çok yumurta var evet ama küçük küçük yeterli büyüklüğe gelmiyor. Bugün bana doktor gösterdi minik minik bir sürü yumurta var yeterli büyüklüğe ulaşamıyorlar. İlaçla büyümesi destekleniyor. Benim yumurtam ilaçsızda büyüyüp çatladı önce ki aylarda ama döngünün 24-25.günlerinde bu kadar geç olmasıda kaliteyi azaltıyormuş. Zaten pcosta en büyük sıkıntılardan biri kalitesizlik. Pcos için ben takviye kullanıyorum yumurta kaliteli olsun diye de omega 3 folik asit inositol. Eşimede toz formunda takviye almıştım. Sonuç olumsuz da olsa kesinlikle takviyelere devam edeceğim süreci olumlu etkilediğini düşünüyorum ay uzun yazdım biraz

Benim kuzenimde pcos oda bebek için uğraşıyor güzel rabbim dualarımızı işitsin sağlıklı hayırrlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
Vallahi ne biçim bir illet bilmiyorum bu ya doktorum bana çok küçükler dedi gebeliğe engel değiller dedi ama dediği gibi de oldu aslında oğlunda bir engel olmadı ama niye seviniyorum biliyor musunuz kızlar ben oğlumda sağ taraftan yumurtlamıştım hep sağ kasığımda Ağrı çektim hamile olduğumu öğrenmeden önce hamilelik sürecimde de şimdi Rabbimin işi ya hep sol taraftan yumurtluyorum ve sol taraftan da yumurtladığın zaman kız olduğunu duydum ve öyle hissediyorum bir ondan üzülsem de aslında demek ki doğru zaman değil diyorum çünkü zor süreçlerden geçtim hala da geçiyorum 3 yaş sendromu yaşıyorum oğlumla daha bezden çıkaramadım havalar soğuk diye demek ki diyorum hani doğru zaman değilmiş istediğimiz zaman olsaydı şu an hem yeni doğmuş bir bebek hem 3 yaş sen durumu yaşadığın bir oğlum çok zor bir süreç beni bekliyor olacaktı en azından şimdi bu zamanlar hamile kalsam bu kadar zorlanmayacağım ya Emin olun sizler için de aynı şekilde oturup düşündüğünüz zaman aslında hani Rabbim nasip etmediği zamanlarda varmış bir bildiği diyorsunuz o yüzden hiçbir zaman umudunuyu kesmeyin benim için de geçerli bu stres gerçekten gebeliğe en büyük etken dün gamze'de söylemiştim belki hatırlayacaktır arkadaşım 2 yıldır çocuk istiyor hiçbir sorunları yok Ne eşinde ne kendinde sadece en büyük engeli stres olması şu an stresten kaynaklı çocuğu olmuyor

Sabah 9-10-11 bu saatlerde vurulmamız lazım ki 12 ve 36. saat akşam 9-10-11’e denk gelsin. 24. saat sabah 9a denk geliyor malesef o kötü oldu
Evet bu mantıklı bende böyle yaparım büyük ihtimalle ben öncesinden de 1-2 gün değerlendirelim diyorum bu sperm 24-72 saat yaşar muhabbetine hepsini deneyelim bu ay

Vallahi aşkım eğer öyle bir şey olursa sadece 24 saat sabah 9'a denk gelirse bir gün oruç tutmam kazasını da bayramdan sonra tutarım

Evet bu mantıklı bende böyle yaparım büyük ihtimalle ben öncesinden de 1-2 gün değerlendirelim diyorum bu sperm 24-72 saat yaşar muhabbetine hepsini deneyelim bu ay
Kızlar 12 saat kesinlikle 24 saat ve 36 saat ve ilişkiden sonra kesinlikle kendinizi kasmayın ayaklarınızı yatağın başlığına dikin poponuzun altına yastık koyun telefonla oynayın yani o anı düşünmeyin her ilişkiden sonra gerçekten çok faydası olacaktır böyle deneyelim bakalım bu ayda gerçi ben deneyeceğim artık ben adet oldum da sizi bilemeyeceğim

Bide 2. Enteresan oğluma hamile haberimide gece öğrenmiştim aynı saatlerxs ertesi gün hızlı test yapmıştım gene
Ahaahah çok güldüm ya demek ki siz hep aynı zamanlara denk getirir misiniz ben de aynı oğlum da 3 yıl önce bu zamanlar hamile kalmıştım herhalde yine aynı olacağım kaderimiz benzeyecek galiba

Vallahi aşkım eğer öyle bir şey olursa sadece 24 saat sabah 9'a denk gelirse bir gün oruç tutmam kazasını da bayramdan sonra tutarım
Ay benim eşim hayatta kabul etmez ahahahaa geçen aylarda sürekli bu dönemde kavga oluyordu bu kimyasal muhabbetinden dolayı haliyle biraz hassas bana karşı o yüzden düzgün değerlendireceğimize inanıyorum ben 24.saati atlayacağım ya sonra ki günler gün aşırı değil 2-3 gün her gün denerim

Kızlar ben gunduz 4.30 da oldım iğneyi. Gece 4.30 da ilk ilişki oldu. Ama bir gün öncede ilişki olmuştu bu tesadüf dü. Cunku sabah doktora gidip yukurtam buyumuşmu diye öğrencektim. Doktor 19 mm oldu dedi. İğne yapalım dedi. Tamam dedim. Vuruldum. Somra gece 4 30 da ilişki oldu. Bu ilk 12. Saat olmuş oldue. Sonra akşam oldu. Gece yaptık. Yıkanmadık. Sbaah 4.30 cıvarı gene yaptık. Buda 24 ve 36 saati karsılamış olduk. Sonra en son Perşembe gecesi oldu. Doktor cuma da ömernişti ama artık gına gelince yapmadık. Yani ben 12 24 ve 36 saati dolu dolu karşılamış oldum. Bide iğne öncesi yapmış olduhum vardı

Ahaahah çok güldüm ya demek ki siz hep aynı zamanlara denk getirir misiniz ben de aynı oğlum da 3 yıl önce bu zamanlar hamile kalmıştım herhalde yine aynı olacağım kaderimiz benzeyecek galiba
Benim bazı kısır döngülerim vardır bu bende hiç değişmez:)) ama farkında olmadan gelişir yasayınca aaa evet ben bunu zaten biliyorum yasadım diyorum yakamı bırakmıyor yani

Ay bir arkadaşım 2.aydan gebe kaldı ne kadar doğru bilmiyorum ama o farklı bir pozisyonla denemeyi önerdi spermler daha hızlı gidiyormuş ayak omuzda değilde kadının diz üstü olduğu işte

Vallahi ben bu kadar detaylı bilmiyordum ya hiç araştırmamıştım ben her ultrasona girdiğimde görüyorum ama küçük küçük şeyler kist diye biliyorum doktorum da bana sen kesinlikle yumurtlama zamanlarını kaçırıyorsun dedi o yüzden başladık biraz da çatlama iğnesine hatta iki tane doktor da aynı şeyi söylemişti ben de dedim hocam dedim hadi birinde kaçırdık hepsinde mi kaçırıyorum ben bu yumurtlama zamanlarını dedim. Hatta eşim dedki ya Allah aşkına dedi zamanında ebemiz dedemiz annemiz babamız yumurtlama zamanı mı biliyormuş

Maşallah çok iyi değerlendirmişsin tam olarak amacım bu şekilde öncesini de iyi yakalamak

Öyle düşünme ama belki 24 saatte olacak yalnız şu var aşkım 36 saatten sonra gün aşırı devam ediyoruz

Canım bende sağlıkçıyım hastanede çalışıyorum doktorda arkadaşım olunca ben 7/24 yanındayım sen benim soruları görsen kaç mm kaç tane arkadan gelen var mı rahim kalınlığım kaç her şeyi çok bilmekte iyi değil gerçi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…