- 23 Ağustos 2022
- 314
- 40
- 28
- 24
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Yalnız bak sen bana bakma bir gün yapacağız bir gün ara vereceğiz sonra bindaha yapacağız sonra 1 hafta yok dediğime sen nasıl istiyorsan öyle yap seni de etkilemeyeyimTabiiii en önemlisi onasibimizde varsa artık aşkım bekleyelim bakalım
İnşallah canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz senin de mübarek günde seninde duaların kabul olsun inşallah iyi gecelerHepinize iyi geceler kızlar ben çarşamba günü en son yumurta boyutunu söylerim sizeiğne sonrası da haberleşiriz
HahaahahaYalnız bak sen bana bakma bir gün yapacağız bir gün ara vereceğiz sonra bindaha yapacağız sonra 1 hafta yok dediğime sen nasıl istiyorsan öyle yap seni de etkilemeyeyim
İyi geceler canımmHepinize iyi geceler kızlar ben çarşamba günü en son yumurta boyutunu söylerim sizeiğne sonrası da haberleşiriz
Ay şu an sanki aynı şeyi ben yaşıyormuşum gibi oldum su iç nefes al kendine gel bir şeyler yemelisin yalnız kızlar ben sigara içiyorum ya acaba bundan kaynak mı benim çocuk olmuyor şu an bunu düşünmeye başladımSahur vakti geliyor nasıl yemek yicem ben Gram iştah yok suan
Evet şükürler olsun Ramazan girdiHahaahaharamazanlıkta girdiğine göre biraz duruluruz artık bu ay
Ay aşkımm yerinnde duramazsınn senn hemenn sabah olsun da testini ver için rahatlasınn, sonra da haber verme heyecanııı kaplar bir kaç günde içiniiiSahur vakti geliyor nasıl yemek yicem ben Gram iştah yok suan
Bu arada galiba senin bu 3.olacak değil mi yanlış anlamadıysan eğer 3 olacaksa demek ki birinci için çocuk hiç fark etmiyor kaçıncı çocuk olursa olsun ilk çocukmuş gibi heyecanlanıyormuşsun onu anladım sendenKızlar ben gunduz 4.30 da oldım iğneyi. Gece 4.30 da ilk ilişki oldu. Ama bir gün öncede ilişki olmuştu bu tesadüf dü. Cunku sabah doktora gidip yukurtam buyumuşmu diye öğrencektim. Doktor 19 mm oldu dedi. İğne yapalım dedi. Tamam dedim. Vuruldum. Somra gece 4 30 da ilişki oldu. Bu ilk 12. Saat olmuş oldue. Sonra akşam oldu. Gece yaptık. Yıkanmadık. Sbaah 4.30 cıvarı gene yaptık. Buda 24 ve 36 saati karsılamış olduk. Sonra en son Perşembe gecesi oldu. Doktor cuma da ömernişti ama artık gına gelince yapmadık. Yani ben 12 24 ve 36 saati dolu dolu karşılamış oldum. Bide iğne öncesi yapmış olduhum vardı
Ayyy kızzzz bende ıkız dıye dua edıyodum. Yaptık yaptık hiç olmadı bu sefer. Rabbim gecıktirdi. Bide ıkız falan oluyormuş ben ŞokKızlar size bir şey söyleyeyim mi tabii istiyor musunuz bilmiyorum ama benim bir tane hastane arkadaşım vardı aynı zamanda doğum yaptıgım 3 uzlere hamileydi ben de sordum hani acaba genetik mi diye dedim hani ailenizde ikiz üçüz gebelik var mıydı sende var diye hayır ben çatlama iğnesi ile tesadüfen dedi üçüzlere hamile kaldım sonra ben sürekli ikiz çocuk istiyordum çok mu içten istedim Ne oldu çatlama iğnesine girmiş buldum kendimi
Sigara illakş etkisi var gülüm yaAy şu an sanki aynı şeyi ben yaşıyormuşum gibi oldum su iç nefes al kendine gel bir şeyler yemelisin yalnız kızlar ben sigara içiyorum ya acaba bundan kaynak mı benim çocuk olmuyor şu an bunu düşünmeye başladım
Ay ben ikiz çok istiyorummKızlar size bir şey söyleyeyim mi tabii istiyor musunuz bilmiyorum ama benim bir tane hastane arkadaşım vardı aynı zamanda doğum yaptıgım 3 uzlere hamileydi ben de sordum hani acaba genetik mi diye dedim hani ailenizde ikiz üçüz gebelik var mıydı sende var diye hayır ben çatlama iğnesi ile tesadüfen dedi üçüzlere hamile kaldım sonra ben sürekli ikiz çocuk istiyordum çok mu içten istedim Ne oldu çatlama iğnesine girmiş buldum kendimi
Bende sigara kullanıyorum aşkım ama nece insan var sigara alkolü ağzından hiç eksik olmayan ama gebe kalan yaAy şu an sanki aynı şeyi ben yaşıyormuşum gibi oldum su iç nefes al kendine gel bir şeyler yemelisin yalnız kızlar ben sigara içiyorum ya acaba bundan kaynak mı benim çocuk olmuyor şu an bunu düşünmeye başladım
Hemde nasıl:)) zaten heyecanlı biriyim:)Bu arada galiba senin bu 3.olacak değil mi yanlış anlamadıysan eğer 3 olacaksa demek ki birinci için çocuk hiç fark etmiyor kaçıncı çocuk olursa olsun ilk çocukmuş gibi heyecanlanıyormuşsun onu anladım senden
EvettttKızlar bide size bi enteresan bısey daha anlatıcam hazır mısınız
Vallahi Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diye boşuna dememişler gönlünden ne geçiyorsa İnşallah odur yani çatlama iğnesiyle de ikiz olma şansı çok yüksekAyyy kızzzz bende ıkız dıye dua edıyodum. Yaptık yaptık hiç olmadı bu sefer. Rabbim gecıktirdi. Bide ıkız falan oluyormuş ben Şok
Ay hadi inşallah üçümüzün de ikiz olurAy ben ikiz çok istiyorummhatta doktorum bana geçen ay iğne olduğumda ikiz bile olabilir demişti ve ben evlenmeden önce de hep ikizlerim olsun istemiştim aynı senin dediğin gibi düşünüyorum bende varya, çok mu içten istedim acaba iğneyle mi ikiz olacak yoksa diye diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?