Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

Kızlar size bir şey söyleyeyim mi tabii istiyor musunuz bilmiyorum ama benim bir tane hastane arkadaşım vardı aynı zamanda doğum yaptıgım 3 uzlere hamileydi ben de sordum hani acaba genetik mi diye dedim hani ailenizde ikiz üçüz gebelik var mıydı sende var diye hayır ben çatlama iğnesi ile tesadüfen dedi üçüzlere hamile kaldım sonra ben sürekli ikiz çocuk istiyordum çok mu içten istedim Ne oldu çatlama iğnesine girmiş buldum kendimi

Bu arada galiba senin bu 3.olacak değil mi yanlış anlamadıysan eğer 3 olacaksa demek ki birinci için çocuk hiç fark etmiyor kaçıncı çocuk olursa olsun ilk çocukmuş gibi heyecanlanıyormuşsun onu anladım senden

Ayyy kızzzz bende ıkız dıye dua edıyodum. Yaptık yaptık hiç olmadı bu sefer. Rabbim gecıktirdi. Bide ıkız falan oluyormuş ben Şok

Ay ben ikiz çok istiyorumm hatta doktorum bana geçen ay iğne olduğumda ikiz bile olabilir demişti ve ben evlenmeden önce de hep ikizlerim olsun istemiştim aynı senin dediğin gibi düşünüyorum bende varya, çok mu içten istedim acaba iğneyle mi ikiz olacak yoksa diye diyorum

Bende sigara kullanıyorum aşkım ama nece insan var sigara alkolü ağzından hiç eksik olmayan ama gebe kalan ya

Ben normalde fmf hastasıyım. Yani Ailevi Akdeniz ateşi.... Kendimi bildim bileli ataklar geçiririm. İşte şiddetli karın ağrısı yuksek ateş kusma ishal. Kemık ağrısı gibi gibi bir sürü yan etkıleri var bu hastalığın. Her ay adetimde atak tutar beni. 5 gün 10 gün ölü gıbı yatarım. Hiçbir careside yok. Sadece yatıp acı çekmek... Bilenler bilir. Neyse. Bu yakınlarda Konya'da bir doktor buldum bu gectimiz ay randevu alıp gidiyodum bu hastalığı kökten tedavi ediyor.. Hersey tamam dı. 3 gün kala. Eşime dedim ki bak gidiyorum tedavi olucam tedavi de 3 4 yıl sürüyor. Bebeğimiz olmuyor ama gene de korunmammaız lazım dedim 3 4 yılda uzun süre Yasımızda ben 30 eşim 34. Eşimde tepki verdi. Ben böyle bilmıyodum ne demek koruncaz diye. O zmzn gitmeyelim erteleyeliö dedi. Bende dedim ki o zaman evde bekleyıp vakit kaybetmeye gerek yok. Doktora gidelim tedavi baslayım dedim eşim normalde karşıydı buna. Hemen kabul etti. Hersey öyle sırasıyla geldi ki. Adet oldum 3 gün doktora gittim hani bunu bile beklemedim:) dedim Allahım sen beni yolumdan ettin. Bunda var bir hikmey dedim

Ayyy kızzzz bende ıkız dıye dua edıyodum. Yaptık yaptık hiç olmadı bu sefer. Rabbim gecıktirdi. Bide ıkız falan oluyormuş ben Şok
Vallahi Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diye boşuna dememişler gönlünden ne geçiyorsa İnşallah odur yani çatlama iğnesiyle de ikiz olma şansı çok yüksek

Ay hadi inşallah üçümüzün de ikiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…