• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

Kızlar ben gunduz 4.30 da oldım iğneyi. Gece 4.30 da ilk ilişki oldu. Ama bir gün öncede ilişki olmuştu bu tesadüf dü. Cunku sabah doktora gidip yukurtam buyumuşmu diye öğrencektim. Doktor 19 mm oldu dedi. İğne yapalım dedi. Tamam dedim. Vuruldum. Somra gece 4 30 da ilişki oldu. Bu ilk 12. Saat olmuş oldue. Sonra akşam oldu. Gece yaptık. Yıkanmadık. Sbaah 4.30 cıvarı gene yaptık. Buda 24 ve 36 saati karsılamış olduk. Sonra en son Perşembe gecesi oldu. Doktor cuma da ömernişti ama artık gına gelince yapmadık. Yani ben 12 24 ve 36 saati dolu dolu karşılamış oldum. Bide iğne öncesi yapmış olduhum vardı
Vallahi maşallah biz de böyle deneyelim olmadi zaten ben kendi adıma söyleyeyim biliyordum çocuğumun olmayacağını çünkü saatleri yanlış hesaplamıştık tutturamamıştık 🤣🤣

Vallahi ben bu kadar detaylı bilmiyordum ya hiç araştırmamıştım ben her ultrasona girdiğimde görüyorum ama küçük küçük şeyler kist diye biliyorum doktorum da bana sen kesinlikle yumurtlama zamanlarını kaçırıyorsun dedi o yüzden başladık biraz da çatlama iğnesine hatta iki tane doktor da aynı şeyi söylemişti ben de dedim hocam dedim hadi birinde kaçırdık hepsinde mi kaçırıyorum ben bu yumurtlama zamanlarını dedim. Hatta eşim dedki ya Allah aşkına dedi zamanında ebemiz dedemiz annemiz babamız yumurtlama zamanı mı biliyormuş 🤣🤣
Ay aynen benim eşimde aynısını söylüyorrr😂 Nasibimizde ne zaman varsa o zaman gelecek bu bebisler bize Allahım çok bekletmesin bizi inşallah

Canım bende sağlıkçıyım hastanede çalışıyorum doktorda arkadaşım olunca ben 7/24 yanındayım sen benim soruları görsen kaç mm kaç tane arkadan gelen var mı rahim kalınlığım kaç her şeyi çok bilmekte iyi değil gerçi ya
Hayır ya bence en iyisini yapıyorsun aklında kalacağına sor gitsin ben de çok meraklıyım sürekli bir şeyler sorarım doktora 🤣🤣 ay ben sırf soracağın sorulara kızmasın diye kapıdan gülerek gülerim gülerek kapıda beklerim artık diyorlar ki ya Şevval Allah aşkına her gelişinde gülerek giriyorsun gülerek çıkıyorsun diyorum hocam vallahi siz kızmayın diye soracağım soruları alıştım artık kızmıyorum farkındaysan diyor 🤣

Gelip gidip teste bakıyorum Allahım bu nasıl bir hasrettir 2 cocugum var ama böyle kolay hamile olamayınca hiç cocugu olmayanları anladım. Rabb'im kucaklarını doldursım

Öyle düşünme ama belki 24 saatte olacak yalnız şu var aşkım 36 saatten sonra gün aşırı devam ediyoruz
Ya ben bu arada sperm kalitesi her gün ilişkide azalır muhabbetine de inanmıyorum o yüzden şu 36.saate kadar düzgün değerlendirip sonrası arkadan yumurta filan gelir büyür bir şey olur 2-3 gün de üst üste deneyeyim diyorum. Her hekim farklı öneriyor. Kimisi iğne dahil üst üste 3-4 gün ilişki kimisi 36.saatten sonra gün aşırı artık içimizden ne gelirse 😂

Ay aynen benim eşimde aynısını söylüyorrr😂 Nasibimizde ne zaman varsa o zaman gelecek bu bebisler bize Allahım çok bekletmesin bizi inşallah
Aynen öyle ya şaka bir tarafa dediğim gibi 24 saati değerlendirebilmiş bir tane arkadaş burada ve hamile kalmış yani biz istersek 24.12.15 20 bütün saatleri değerlendirsek de verecek olan rabbim vermeyecekse Ne yaparsak yapalım gelmez zaten biz sadece üzerimize düşeni yapıyoruz gerisi Allah'tan

Aynen öyle ya şaka bir tarafa dediğim gibi 24 saati değerlendirebilmiş bir tane arkadaş burada ve hamile kalmış yani biz istersek 24.12.15 20 bütün saatleri değerlendirsek de verecek olan rabbim vermeyecekse Ne yaparsak yapalım gelmez zaten biz sadece üzerimize düşeni yapıyoruz gerisi Allah'tan
Kesinnnlikle öyle🙏🏻

Ya ben bu arada sperm kalitesi her gün ilişkide azalır muhabbetine de inanmıyorum o yüzden şu 36.saate kadar düzgün değerlendirip sonrası arkadan yumurta filan gelir büyür bir şey olur 2-3 gün de üst üste deneyeyim diyorum. Her hekim farklı öneriyor. Kimisi iğne dahil üst üste 3-4 gün ilişki kimisi 36.saatten sonra gün aşırı artık içimizden ne gelirse 😂
Şöyle söyleyeyim sana mesela park et bak hani iki gün üst üste ilişki yaşasak erkekten gelen sperm daha az oluyor nasıl anlatsam mesela bugün ilişkiye geldik fazla geliyor sperm atıyor ertesi gün ilişkiye giriyoruz az ben bunu gördüğüm için inanıyorum açıkçası yani kalitesinin azalacağını eğer düzgün sağlıklı sperm hücresini arttıracak besinler tüketirse belki de kalitesi azalmaz ya dediğim gibi 12 24 36 değerlendireceğiz sonrasını gün aşırı gerçi ben iki gün yapıyorum affedersiniz bir daha 3 hafta da geçse istemiyor canım o yüzden kendi kafamda şunu belirledim 12 24 36'yı değerlendireceğim bir gün ara vereceğim Bir gün sonra bir daha yapacağım sonra bir hafta yapmayacağım 🤣🤣

Her saatti değerlendirmemiz lazım ya kesin öyle yapmaya karar verdim ben artık😂

Gelip gidip teste bakıyorum Allahım bu nasıl bir hasrettir 2 cocugum var ama böyle kolay hamile olamayınca hiç cocugu olmayanları anladım. Rabb'im kucaklarını doldursım
Kıyamam sana ya 😍 gerçekten doğru söylüyorsun ben de anladım yani tüp bebek tedavisi görenler gerçekten çok zor bir süreçmiş yani hiç çocuğu olmayanlara daha da zor çok yıpratıcı bir süreç nasıl anlatsam bilmiyorum ya gerçekten çok kötü bir şey Rabbim gerçekten anne olmayı hak eden ne kadar kadın varsa hiçbirinin kucağını boş bırakmasin

Her saatti değerlendirmemiz lazım ya kesin öyle yapmaya karar verdim ben artık😂
Vallahi öyle yapacağız sizi bilmem ama yani ben yani size söylüyorum şimdi 12 24 36 ama dur bakalım benim canım isteyecek mi tamam çocuk çok istiyorum aşırı derecede istiyorum ama yani üst üste de her gün her gün de olmuyor ben ilk vurulduğum ay yanlış hesapladık ama olsun 12 ve 36'yı değerlendirdik zannettik yaptık artık tuttum onu da bilmiyorum o zaman doğru saatler miydi Bir hafta ilişkiye girmedim üstüne

Vallahi öyle yapacağız sizi bilmem ama yani ben yani size söylüyorum şimdi 12 24 36 ama dur bakalım benim canım isteyecek mi tamam çocuk çok istiyorum aşırı derecede istiyorum ama yani üst üste de her gün her gün de olmuyor ben ilk vurulduğum ay yanlış hesapladık ama olsun 12 ve 36'yı değerlendirdik zannettik yaptık artık tuttum onu da bilmiyorum o zaman doğru saatler miydi Bir hafta ilişkiye girmedim üstüne
12 24 36 en mantıklısı aşkım diğer aya kesinlikle öyle yani ondan sonra gün aşırı 2 defa olursa gayet yeterli bence

Hepinize iyi geceler kızlar ben çarşamba günü en son yumurta boyutunu söylerim size 🙏🏻 iğne sonrası da haberleşiriz

12 24 36 en mantıklısı aşkım diğer aya kesinlikle öyle yani ondan sonra gün aşırı 2 defa olursa gayet yeterli bence
Aşkım 36 saatten sonra bir gün yapmayacağız mesela 36 saat salı gününe geldi salı günü yaptık Çarşamba yapmayacağız bu perşembe yapacağız sonra bir hafta yapmayın bakıyormuşum burada sizi de etkiliyormuşum adamların yanına bir hafta gitmiyorsunuz adamlar diyormuş ya size ne oldu siz bu kadınlar kulübüne girdiniz ondan sonra size bir hal oldu Bir haftadır gelmiyorsunuz 🤣🤣

Back