Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

Ay kızlar bu arada akıntı olmasından da ümitleniliyormuş benim akıntım normalde de var olduğu için hiç ayırt edemiyorum bu akıntı durumu hamilelikte önemli bir belirti mi

Ben adetin 2. Günü 5 gün kullanıp 11. gün gidip direk vuruluyorum aşkım iki aydır aynı oluyor sende iki defa gitmekle uğraşma dediğin çok mantıklı öyle yap
Sen niye 2 günü kullanıyorsun doktor mu öyle tavsiye etti yani bana adetinin 5 günü başla 6 gün kullan gel diyordu bakıyorum yumurta tam büyümüyor kaç seferdir git gel yapıyorum Bir de böyle deneyeyim dedim

Isıkdan bu kadar oluyor ya Allahım bian önce sabah olsın ne olur umarım bu teste bozuk değildir
Aşkım eğer elindeki diğer test erken gebelik testi ise daha belirgin çıkar ay şu an sana sabah olmaz heyecandan elini ayağını titriyor kalbim böyle güm güm atıyor hiçbir yere sığamıyorsun için içini yiyip gidiyor

Kız hemde nasıl hala üşüyorum heycandan ısınmıyor elim ayağım

Arkadaşlar ben adetin 3.günü başlayarak 5 gün günde 2 kez femara kullandım. Daha öncede kullanmıştım o zaman yumurtalarım femara sonrası 17-18 mm kadar büyümüştü. Ovitrelle vurulmuştu ama ben sadece 36.saati değerlendirmiştim negatif sonuç aldım. Şimdi femara tedavimde kontrole gittim bugün döngünün 10.günü 10 mm en büyük yumurta bu sefer o kadar etki etmedi. Doktorda iğne verdi bugün ve yarın vurulup kontrole gel 16-17 mm olur geldiğinde dedi. Sonra ki kontrollerde Ovitrelle vuracak. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Bu arada bende sık değerlendirme taraftarıyım yani bu ay 12-24-36 hepsini değerlendireceğim

Doktor öyle tavsiye etti aşkım 2. gün başlayıp 5 gün kullan dedi 11. Günde gidiyorum tam büyümüş oluyor bide öyle mi denesen acaba

Ay evettt ikinci çizgi ben burdayımm diyorr inşalllaahh bir yanlışlık yoktur
Ya benim 13 günde testinde az da olsa bir pozitiflik vardı ama bu kadar değildi yani hatta dur kız resmini koyayım bak

Eklentiler

• 17410435115372672973145101026923.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 5
  • 17410435626221138827748630902111.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 5
Doktor öyle tavsiye etti aşkım 2. gün başlayıp 5 gün kullan dedi 11. Günde gidiyorum tam büyümüş oluyor bide öyle mi denesen acaba
Ay yarın ilacımı alayım olmadı ben 2 günü başlayayım ama ya ben direkt eczaneye gitsem ilacı alamaz mıyım hani sonuçta bu ilaç reçeteli bir ilaç değil ya doktora gitmeme gerek yoktur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…