- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Doktora hiç gerek yok reçetesiz olduğu için eczane direk veriyor zaten hiç hastaneye gitmekle uğraşmaAy yarın ilacımı alayım olmadı ben 2 günü başlayayım ama ya ben direkt eczaneye gitsem ilacı alamaz mıyım hani sonuçta bu ilaç reçeteli bir ilaç değil ya doktora gitmeme gerek yoktur herhalde
Ay evet ilk fotoğrafta var gibi çıkmış aslındaYa benim 13 günde testinde az da olsa bir pozitiflik vardı ama bu kadar değildi yani hatta dur kız resmini koyayım bak
Aşkım biz de bir saat önce aynısını söyledik 12 24 36' yi denesek mi diyeArkadaşlar ben adetin 3.günü başlayarak 5 gün günde 2 kez femara kullandım. Daha öncede kullanmıştım o zaman yumurtalarım femara sonrası 17-18 mm kadar büyümüştü. Ovitrelle vurulmuştu ama ben sadece 36.saati değerlendirmiştim negatif sonuç aldım. Şimdi femara tedavimde kontrole gittim bugün döngünün 10.günü 10 mm en büyük yumurta bu sefer o kadar etki etmedi. Doktorda iğne verdi bugün ve yarın vurulup kontrole gel 16-17 mm olur geldiğinde dedi. Sonra ki kontrollerde Ovitrelle vuracak. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Bu arada bende sık değerlendirme taraftarıyım yani bu ay 12-24-36 hepsini değerlendireceğim
Evet o ilk fotoğraftakine güvenerek ikinciyi yapmıştım çok heveslenmiştim çift çizgi diye ama maalesef yalancı çizgiymişAy evet ilk fotoğrafta var gibi çıkmış aslında
Yani şunu anlamış oldum 13 günde de aslında iğnemin etkisi varmışAy evet ilk fotoğrafta var gibi çıkmış aslında
Ben 2 aydır ilaç kullanıp ovitrelle oluyorum ama büyümemiş olmadı hiç o yüzden yorum yapamadım, ama bende bu ay bebis yoksa eğer diğer aya 12-24-36 değerlendireceğimArkadaşlar ben adetin 3.günü başlayarak 5 gün günde 2 kez femara kullandım. Daha öncede kullanmıştım o zaman yumurtalarım femara sonrası 17-18 mm kadar büyümüştü. Ovitrelle vurulmuştu ama ben sadece 36.saati değerlendirmiştim negatif sonuç aldım. Şimdi femara tedavimde kontrole gittim bugün döngünün 10.günü 10 mm en büyük yumurta bu sefer o kadar etki etmedi. Doktorda iğne verdi bugün ve yarın vurulup kontrole gel 16-17 mm olur geldiğinde dedi. Sonra ki kontrollerde Ovitrelle vuracak. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Bu arada bende sık değerlendirme taraftarıyım yani bu ay 12-24-36 hepsini değerlendireceğim
Vallahi oluyor bak gerçekten bazen istediğimiz büyüklüğe geliyor bazen gelmiyor bak ben ilk iğnemi vurulmadan bir ay öncesinde benim 3 tane yumurtam vardı bir tanesi daha büyüktü vallahi var ya tedaviye bir başladım şu iğneyi yemin ediyorum 2 aydır tek yumurta ile geziyorum şimdi bir şey söyleyeceğim gülmeyin ama tamam mıBen 2 aydır ilaç kullanıp ovitrelle oluyorum ama büyümemiş olmadı hiç o yüzden yorum yapamadım, ama bende bu ay bebis yoksa eğer diğer aya 12-24-36 değerlendireceğim
O yüzden korkumdan bekliyorum işte bende test içinYani şunu anlamış oldum 13 günde de aslında iğnemin etkisi varmış
Yok canım aşılama değil normalde aşılamada da benzer prosedür uygulanıyor doğru. Benim geçen ay kimyasal gebeliğim oldu. Yumurta gelişimi bu ay yavaş olunca iğne ile süreci desteklemek istedi. Geçen ay ilaçsız geç yumurtlama sonucu kimyasal gebelik oldu sanırım geç yumurtlamaya bağlıyor hekim ve bu ay ondan çekindiği için bu şekilde bir prosedür uyguladı. Daha önce kullandığımda femara daha hızlı etki etti iğneye gerek kalmamıştı hekim olabilir her ay aynı tepkiyi vermez vücut dedi. Zaten biliyorsun femara sonrası da yumurta büyümeye devam ediyor. İnşallah çarşamba günü 16 ları olur cuma günü de biraz daha büyür iğne vurulurum. Şansıma ramazan bir de mecbur sadece iftar sonrasını değerlendirebiliyoruzAşkım biz de bir saat önce aynısını söyledik 12 24 36' yi denesek mi diyeevet aşkım şöyle söyleyeyim ben de aynı şekilde Ocak ayında ilk birinin vurulduğumda 18 mm ile vuruldum belki de 17 çok büyük değildi yumurtam maalesef felakete sonuçlandı gerçi şuna takılma kesinlikle hani 17-18 diye düşünme 20 iken vuruldum yine negatif verecek olan rabbim sen aşılama görüyorsun galiba hani iğne vermiş ya sana bugün yarın vurul diye
Kız çok ketumundur ben beklerim:)) bide enteresan olan 6 Mart eşimle bizim sevgili oldumuz gün tam 13 yıl önce:) ve bu hafta sonu da bizim arkadas grubu komple iftarda beraber okucaz :) sanırım bi 4 gun daha susucaö:))Hala kocana nasıl söylemedin merak ediyorum aşkım nasıl durabiliyorsun gerçekten
Pcos hastalarında çok fazla yumurta oluyormuş aşkım yanlış bilmiyorsam eğer öyleŞimdi doktor bana işte tek yumurta var falan dedi bir tane var dedi iğne vuruldum neyse olmadı geçen ay gittim işte Şubat ayında yine bir tane yumurtam var dedi ben de üzüldüm açıkçası yani niye tek yumurtam var diye bir tane var diye çünkü Instagram'da Dilan Polat tüp bebek tedavisine başlayacakmış ve doktor muayene derken video atmış doktor diyor işte solda sağda 20 yumurta var falan doktora soracaktım hani hocam ya ben de bir tane olması kötü bir şey mi Dilan polat'ta vardı 15-20 tane diye artık utandım öyle diyemedin de hocam benim bir tane olması normal mi dedim evet zaten dedi fazla olmaz dedi ben üzülmeyeyim diyeyim dedi orasını da anlamadım
Bende de hiç olmazdı 2 kez femara kullandım belki geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için ve ara vermeden femara sürecine başladığım için böyle olmuştur bilemedimmBen 2 aydır ilaç kullanıp ovitrelle oluyorum ama büyümemiş olmadı hiç o yüzden yorum yapamadım, ama bende bu ay bebis yoksa eğer diğer aya 12-24-36 değerlendireceğim
Evet ya çok kötü bir şey o yüzden iğne saatini doğru hesaplayacağız iftardan sonra 12 saati özellikle 36 saatten öncesini iftardan sonraya denk getirmeye çalışacağız biz dün hesaplıyorduk Gamze ile de unuttum bak yine kaçıncı saatte yapmamız gerektiğini bu arada üzüldüm gerçekten kimin yasal geçirmeni ondan kaynaklı demek ki hani iğne vermesi ben de aşılama zannettim hani aşılamada araştırdığım kadarıyla iğne vuruluyormuşsun ondan sonra aşılama yapılıyormuş ya İnşallah hızlı ve sağlıklı bir şekilde büyür ola ilacı gerekirse fazladan kullan diyeceğim ama kullanabiliyor musun bilmiyorumYok canım aşılama değil normalde aşılamada da benzer prosedür uygulanıyor doğru. Benim geçen ay kimyasal gebeliğim oldu. Yumurta gelişimi bu ay yavaş olunca iğne ile süreci desteklemek istedi. Geçen ay ilaçsız geç yumurtlama sonucu kimyasal gebelik oldu sanırım geç yumurtlamaya bağlıyor hekim ve bu ay ondan çekindiği için bu şekilde bir prosedür uyguladı. Daha önce kullandığımda femara daha hızlı etki etti iğneye gerek kalmamıştı hekim olabilir her ay aynı tepkiyi vermez vücut dedi. Zaten biliyorsun femara sonrası da yumurta büyümeye devam ediyor. İnşallah çarşamba günü 16 ları olur cuma günü de biraz daha büyür iğne vurulurum. Şansıma ramazan bir de mecbur sadece iftar sonrasını değerlendirebiliyoruz
Yaaaa ay kesinlikkle tuttt kendiniii o zamannKız çok ketumundur ben beklerim:)) bide enteresan olan 6 Mart eşimle bizim sevgili oldumuz gün tam 13 yıl önce:) ve bu hafta sonu da bizim arkadas grubu komple iftarda beraber okucaz :) sanırım bi 4 gun daha susucaö:))
Vallahi ben pocs hastasıyım kistlerimde bir bezelye tanesi kadar falan ama 2 aydır tek yumurtaPcos hastalarında çok fazla yumurta oluyormuş aşkım yanlış bilmiyorsam eğer öyle
Ay hadi inşallah vallahi bu güzel sürprizi o gün verebilirsin dayanabilirsin ben bile sabırsızlandım ben bile sabırsızlandım ve tesadüfe bakar mısın eşinde tanıştığın güne denk geliyor aynı zamana denk geliyorKız çok ketumundur ben beklerim:)) bide enteresan olan 6 Mart eşimle bizim sevgili oldumuz gün tam 13 yıl önce:) ve bu hafta sonu da bizim arkadas grubu komple iftarda beraber okucaz :) sanırım bi 4 gun daha susucaö:))
Benim kuzenimde pcos oda bebek için uğraşıyor güzel rabbim dualarımızı işitsin sağlıklı hayırrlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahVallahi ben pocs hastasıyım kistlerimde bir bezelye tanesi kadar falan ama 2 aydır tek yumurta
Sorma vallahi çok ağladım ama topladım sürece devam etmek için. Çok kısa bir mutluluk oldu maalesef. Evet canım karından vuruluyor şimdilik 2 gün dedi. Çarşamba yeterli görmezse bir gün daha vurulacağım. Tüp bebekte işte insanlar 1 ay vuruyor bu iğneleri aynı iğneler canım.Evet ya çok kötü bir şey o yüzden iğne saatini doğru hesaplayacağız iftardan sonra 12 saati özellikle 36 saatten öncesini iftardan sonraya denk getirmeye çalışacağız biz dün hesaplıyorduk Gamze ile de unuttum bak yine kaçıncı saatte yapmamız gerektiğini bu arada üzüldüm gerçekten kimin yasal geçirmeni ondan kaynaklı demek ki hani iğne vermesi ben de aşılama zannettim hani aşılamada araştırdığım kadarıyla iğne vuruluyormuşsun ondan sonra aşılama yapılıyormuş ya İnşallah hızlı ve sağlıklı bir şekilde büyür ola ilacı gerekirse fazladan kullan diyeceğim ama kullanabiliyor musun bilmiyorum
Allah üzülme aşkım ya demek ki hamile kalabiliyorsun kimyasal geçirsen bile ve ben kimyasal gebelik geçirip hemen hamile kalan çok kişiyi gördüm duydum inan hamile kalıyorsun hamile olduğunu öğreniyorsun sonra da boş gebelik mi diye düşünmeye başlıyorsun ta ki kesede e çocuk görünüp kalp atışını duyana kadarSorma vallahi çok ağladım ama topladım sürece devam etmek için. Çok kısa bir mutluluk oldu maalesef. Evet canım karından vuruluyor şimdilik 2 gün dedi. Çarşamba yeterli görmezse bir gün daha vurulacağım. Tüp bebekte işte insanlar 1 ay vuruyor bu iğneleri aynı iğneler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?