- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Allah razı olsun en kısa zamanda sanada bütün isteyenlere de nasip etsin Rabbim inşallahAllah razı olsun canim amin bende o kadar zaman negatiften sonra benimde hic umidim yokama bende agzimdan duami eksik etmiyorum olur insallah senin adina cok sevindim hayirli olsun canim saglikla gelsin minik
Amin canim insallah kimsenin kucagini bos birakmasin rabbimAllah razı olsun en kısa zamanda sanada bütün isteyenlere de nasip etsin Rabbim inşallah
Kuzum çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ki regl dönemin değişiyor ben 17 günde regl oldum bazıları 16 günde 17 günde oluyor 11 günde negatif çıkması normal sen 14 gün test yapacaksınsen 14 gün test yapacaksınMerhaba kızlar 18 Şubat'ta iğne oldum. Ovitrelle bugun 11 günüm. Hızlı after marka test yaptım negatif çıktı. Yarın adet günüm. Doktorum 4 üne kadar olmazsan hamilesin dedi. Sizce bu teste ne kadar inanmalıyım ? Hızlı test sonuçta ve negatif 11 günümde. Döngüme görede yarın adet günüm.
Amin canim insallah kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim
Yani salı günü yapıcam off zaman geçmiyor. Zaten pcosum, bekle Allah bekle ki adet gelsin. Bide benim iğneden sonra 4 gün test aşırı silikti etkisi gitmişti yani. Buda normal mi erken gitmesi yoksa yaramadımıKuzum çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ki regl dönemin değişiyor ben 17 günde regl oldum bazıları 16 günde 17 günde oluyor 11 günde negatif çıkması normal sen 14 gün test yapacaksınsen 14 gün test yapacaksın
Bende bugun yaptım ter temiz tek çizgi cıktı maalesef benim 4.gün sıfırlandı. Kısıden ksııye değişiyor demekkiKizlar benim 11. Gunum halâ testim silik cikiyor neden sifirlanmadi bu cildircam ya kotu bisey mi bu ignenin etkisinin geçmemesi normal mi ignenin yapildigi gunu de sayarsak 12. Gun oluyoEki Görüntüle 3552309
Canim erken sifirlanmasi iyi gebeligini ogrenirsin boyle bos bos pozitif cikiyo bebis yok kiBende bugun yaptım ter temiz tek çizgi cıktı maalesef benim 4.gün sıfırlandı. Kısıden ksııye değişiyor demekki
Herkeste hep böyle okudum hala etkisis var diye, bendede erken gidince dedim bendemi sorun var olmadımı ne oldu. İlk denemem. Umarım bebiş bizimledirCanim erken sifirlanmasi iyi gebeligini ogrenirsin boyle bos bos pozitif cikiyo bebis yok ki
Catlatma ignesinin amaci yumurtayi catlatmak eger catladiysa hic uzulme canim isterse 1 gun sonra tek cizgi olsun onun bi onemi yok diye biliyorum insallah pozitif sonuclarimizi haber veririz burdan insallahhhhHerkeste hep böyle okudum hala etkisis var diye, bendede erken gidince dedim bendemi sorun var olmadımı ne oldu. İlk denemem. Umarım bebiş bizimledir
Ayyy amin insaAllah ya 2 yıldır doğal yolla olmadı. İlk defa klomen ve iğne kullandım. Doktor cok inanarak konuştu ilk denemede olur diye. Ama şöyle bısey var benim öyle bir viducum varkı asla belirti yok. Ne âdet ne gebelik. Hamile olunca bıle anca 3 ayda baslıyor iğneye rağmen bile bi sıkayeyim olmadı. Okuduklarıma bakarak.Catlatma ignesinin amaci yumurtayi catlatmak eger catladiysa hic uzulme canim isterse 1 gun sonra tek cizgi olsun onun bi onemi yok diye biliyorum insallah pozitif sonuclarimizi haber veririz burdan insallahhhh
Ben de pcosum aşkım vallahi bilmiyorum ki aşkım ben iki kere ile vuruldum ikisinde de hep 14 gün yaptımYani salı günü yapıcam off zaman geçmiyor. Zaten pcosum, bekle Allah bekle ki adet gelsin. Bide benim iğneden sonra 4 gün test aşırı silikti etkisi gitmişti yani. Buda normal mi erken gitmesi yoksa yaramadımı
Kımınde gebelik olarkada akıntısı oluyormuş. Ama adetten önce oluyormuydu onu hatirlamam lazım:)) heycan yapma:))Ya kızlar ben de size şey soracağım ben de regl olmadım daha ama aşırı derecede akıntım var ay ben unuttum ya acaba adetten bir gün önce ya da 2 gün önce aşırı akıntı geliyor muydu
Benimde 6-7 gunler kasik agrim cok oldu sirt bel agrimda ayni. Ama bugun cok rahatim göğüs hassasiyetim devam ediyo cok dolgun ve aciyo. Onjn disinda bi belirtim yok ama ben cok umutsuzum ya tutmadi gibi geliyor asilama oldum ben canim. Bizimde 1,5 yil dogal yolla olmadi hicbi sorunumuz da yok ilk defa asilama denedik bakalimAyyy amin insaAllah ya 2 yıldır doğal yolla olmadı. İlk defa klomen ve iğne kullandım. Doktor cok inanarak konuştu ilk denemede olur diye. Ama şöyle bısey var benim öyle bir viducum varkı asla belirti yok. Ne âdet ne gebelik. Hamile olunca bıle anca 3 ayda baslıyor iğneye rağmen bile bi sıkayeyim olmadı. Okuduklarıma bakarak.
Ya kızlar ben de size şey soracağım ben de regl olmadım daha ama aşırı derecede akıntım var ay ben unuttum ya acaba adetten bir gün önce ya da 2 gün önce aşırı akıntı geliyor muydu
Normal canım normal sen yarın tekrar bir daha yapKizlar benim 11. Gunum halâ testim silik cikiyor neden sifirlanmadi bu cildircam ya kotu bisey mi bu ignenin etkisinin geçmemesi normal mi ignenin yapildigi gunu de sayarsak 12. Gun oluyoEki Görüntüle 3552309
Ay insaAllah bebiş seninledirBenimde 6-7 gunler kasik agrim cok oldu sirt bel agrimda ayni. Ama bugun cok rahatim göğüs hassasiyetim devam ediyo cok dolgun ve aciyo. Onjn disinda bi belirtim yok ama ben cok umutsuzum ya tutmadi gibi geliyor asilama oldum ben canim. Bizimde 1,5 yil dogal yolla olmadi hicbi sorunumuz da yok ilk defa asilama denedik bakalim
Tamam canim ilk idrarla deneyecegim yarin bu arada 11. Gune girdim yanlisnyazmisim bugun 10. GunduNormal canım normal sen yarın tekrar bir daha yap
Benim bugün 17 günüm olacak yani pazara girdiğimiz için geçen ay ilk gündemde 17. gün regl oldum bu ay da 17 gün olacak olursam bugün adet olman lazım uygulamaya göre de 4 gün gösteriyor ama aşırı derecede ıslaklık var adet mi olacağım bunu da bilmiyorum ama adetten bir gün önce de adet olunacak Bir akıntı oluyor muydu onu unuttum vallahi heyecandanKımınde gebelik olarkada akıntısı oluyormuş. Ama adetten önce oluyormuydu onu hatirlamam lazım:)) heycan yapma:))
İnsallah canim bu yolda kim varsa kimsenin kucagi bos kalmasinAy insaAllah bebiş seninledir
Şöyle söyleyeyim iğnenin etkisi 12.günde geçiyor sen o zaman testini boşa harcama istersen 13 gün yap yani ben geçen ay 13 gün yaptığımda bile negatiftiTamam canim ilk idrarla deneyecegim yarin bu arada 11. Gune girdim yanlisnyazmisim bugun 10. Gundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?