Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

Evet ama yine de hala hasta olana kadar umudumuzu yitirmiyoruz bir şansımız daha varr bekle bakalım
Evet doğru söylüyorsun zaten iğne vurulalı 15 gün eğer tokdüze 25.saatte 14 gün oluyor zaten hep diyordum ya bu aydan fazla umudum yok olmamıştır diye düşünüyordum ama yine de dediğin gibi regül olasıya kadar beklentilerim hala yüksek

Pazar olmazsan hastaneye git ve kasıklarında ağrı olduğunu adetinin geçtiğini gebelik varmı bilmediğini söyle 2 saatte kan sonucunu alırsın
Doğru söylüyorsun hiç aklıma gelmedi zaten çok kötüyüm ya oturup kalkamıyorum süpürgeyi tutamıyorum pazar olmassam akşamına kan vereyim acilde

Kızlar selam, femara ve catlatma ignesi oldum bu ay ama adet oldum fakat adetım normalde dün bitmesi lazımdı hala kahverengi ve arada kırmızı kanamam var adet bu kadar uzun sürer mi yaşayan mı? İğnenın etkısı mı acaba

Hamileyim evet ama kan ver derim test yapma benim değerlerim yüksekti bazılarının ki düşük oluyor ben 584 le öğrendim o yüzden testlerim netti kimisi 20 kisi 100 le falan öğreniyor
Benim 19. Günüm sabahta tekrarladım erken gebelik negatif. Ama regl de gelmiyor. Olsa cıkardı diye düşünüyorum. Testte cıkmayıp kanda cıkma ihtmali olurmu?

Kuşum normal bazen benim bitiyor 2 gün sonra yada 1 gün sonra ilişkiden sonra kan gelir kalan pis kan geliyordur

Rica ederim ne demek
Ay kızlar bir şey soracağım şaka gibi gerçekten normalde bu adalet olursam iğnemi vurulursam geriye 3 hakkım kalacaktı sonra aşamaya gidecektim dedim hani iyice psikolojim bozulmasın aşılamaya mı gitsem direkt diye düşündüm neyse aradım aşılama ücretlerini falan sormak istedim şaka gibiydi gerçekten 15-16 milyar diyorlar çocuğu olmayanlara devlet karşılıyormuş ilaçları ama bir tane çocuğu olanlarınkini karşılamıyormuş yani başlama ücreti bu kadardı tüp bebek tedavisi gören arkadaşların gerçekten Allah'ın sabır versin maddi yönden gerçekten kolaylık versin

Ben de igneden sonra 9 aşılamadan sonra 7. Gündeyim kizlar. Dualarinizi bekliyorum

İnşallah ya güzel haberlerle gelirim dua edin olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş

Ben de igneden sonra 9 aşılamadan sonra 7. Gündeyim kizlar. Dualarinizi bekliyorum
Hayırlısı olsun inşallah canım benim inan benim umudum yoktu bu aydan ama çok şükür tutmuş gibii kalbini hiç karartma bol bol dua ett özellikle ezan vakitlerii

Hayırlısı olsun inşallah canım benim inan benim umudum yoktu bu aydan ama çok şükür tutmuş gibii kalbini hiç karartma bol bol dua ett özellikle ezan vakitlerii
Allah razı olsun canim amin bende o kadar zaman negatiften sonra benimde hic umidim yok ama bende agzimdan duami eksik etmiyorum olur insallah senin adina cok sevindim hayirli olsun canim saglikla gelsin minik

Merhaba kızlar 18 Şubat'ta iğne oldum. Ovitrelle bugun 11 günüm. Hızlı after marka test yaptım negatif çıktı. Yarın adet günüm. Doktorum 4 üne kadar olmazsan hamilesin dedi. Sizce bu teste ne kadar inanmalıyım ? Hızlı test sonuçta ve negatif 11 günümde. Döngüme görede yarın adet günüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…