- 23 Ağustos 2022
- 381
- 46
- 28
- 24
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Evet doğru söylüyorsun zaten iğne vurulalı 15 gün eğer tokdüze 25.saatte 14 gün oluyor zaten hep diyordum ya bu aydan fazla umudum yok olmamıştır diye düşünüyordum ama yine de dediğin gibi regül olasıya kadar beklentilerim hala yüksekEvet ama yine de hala hasta olana kadar umudumuzu yitirmiyoruz bir şansımız daha varr bekle bakalım
Pazar olmazsan hastaneye git ve kasıklarında ağrı olduğunu adetinin geçtiğini gebelik varmı bilmediğini söyle 2 saatte kan sonucunu alırsınPazar regl olmam lazım senin hesaplamana göre de bugün olmam lazım pazar olmassam pazartesi günü yaparım
Doğru söylüyorsun hiç aklıma gelmedi zaten çok kötüyüm ya oturup kalkamıyorum süpürgeyi tutamıyorum pazar olmassam akşamına kan vereyim acildePazar olmazsan hastaneye git ve kasıklarında ağrı olduğunu adetinin geçtiğini gebelik varmı bilmediğini söyle 2 saatte kan sonucunu alırsın
Beta 90 çıktı canım dün akşam kan verdim işte, pazartesi doktora gidicem bakalımmmNaptın kusum
Öyleymiiişşş yaaa ben burdayım diyoduda inanamıyodummHAmile olabilirsin bence 5+3 teyim bende hasta oldum daha yeni atlatıyorum
Merhaba su an hamile misiniz? 18. Gün negatif cıktı bugün 19 hala regl olmadımBir hafta sonra yaptım doktorum şimdi yapma adetin geçince yap dedi 15. Günümde pozitif 16.negatif 19.günümde tekrar pozitif gördüm
Hamileyim evet ama kan ver derim test yapma benim değerlerim yüksekti bazılarının ki düşük oluyor ben 584 le öğrendim o yüzden testlerim netti kimisi 20 kisi 100 le falan öğreniyorMerhaba su an hamile misiniz? 18. Gün negatif cıktı bugün 19 hala regl olmadım
Benim 19. Günüm sabahta tekrarladım erken gebelik negatif. Ama regl de gelmiyor. Olsa cıkardı diye düşünüyorum. Testte cıkmayıp kanda cıkma ihtmali olurmu?Hamileyim evet ama kan ver derim test yapma benim değerlerim yüksekti bazılarının ki düşük oluyor ben 584 le öğrendim o yüzden testlerim netti kimisi 20 kisi 100 le falan öğreniyor
İDrar testi yanıltır net olanı kan testidirrBenim 19. Günüm sabahta tekrarladım erken gebelik negatif. Ama regl de gelmiyor. Olsa cıkardı diye düşünüyorum. Testte cıkmayıp kanda cıkma ihtmali olurmu?
Umudum yok ama gene de akşam veriyim regl olmazsam o saate kadar. Teşekkür ediyorumİDrar testi yanıltır net olanı kan testidirr
Rica ederim ne demekUmudum yok ama gene de akşam veriyim regl olmazsam o saate kadar. Teşekkür ediyorum
Kuşum normal bazen benim bitiyor 2 gün sonra yada 1 gün sonra ilişkiden sonra kan gelir kalan pis kan geliyordurKızlar selam, femara ve catlatma ignesi oldum bu ay ama adet oldum fakat adetım normalde dün bitmesi lazımdı hala kahverengi ve arada kırmızı kanamam var adet bu kadar uzun sürer mi yaşayan mı? İğnenın etkısı mı acaba
Ay kızlar bir şey soracağım şaka gibi gerçekten normalde bu adalet olursam iğnemi vurulursam geriye 3 hakkım kalacaktı sonra aşamaya gidecektim dedim hani iyice psikolojim bozulmasın aşılamaya mı gitsem direkt diye düşündüm neyse aradım aşılama ücretlerini falan sormak istedim şaka gibiydi gerçekten 15-16 milyar diyorlar çocuğu olmayanlara devlet karşılıyormuş ilaçları ama bir tane çocuğu olanlarınkini karşılamıyormuş yani başlama ücreti bu kadardı tüp bebek tedavisi gören arkadaşların gerçekten Allah'ın sabır versin maddi yönden gerçekten kolaylık versinRica ederim ne demek
İnşallah ya güzel haberlerle gelirim dua edin olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş
Hayırlısı olsun inşallah canım benim inan benim umudum yoktu bu aydan ama çok şükür tutmuş gibii kalbini hiç karartma bol bol dua ett özellikle ezan vakitleriiBen de igneden sonra 9 aşılamadan sonra 7. Gündeyim kizlar. Dualarinizi bekliyorum
Allah razı olsun canim amin bende o kadar zaman negatiften sonra benimde hic umidim yokHayırlısı olsun inşallah canım benim inan benim umudum yoktu bu aydan ama çok şükür tutmuş gibii kalbini hiç karartma bol bol dua ett özellikle ezan vakitlerii
İnlsh güzel haberler alırsın aşkım rabbim kucağını boş bırakmasınBen de igneden sonra 9 aşılamadan sonra 7. Gündeyim kizlar. Dualarinizi bekliyorum
Sagol bitanem Allah razi olsun isteyen dileyen herkesin insallahhhhhİnlsh güzel haberler alırsın aşkım rabbim kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?