- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
-
- Konu Sahibi mavikalpli
tam olarak ne maksatla açtın bu konuyu?Kızlar merhaba yazdıklarımı okuyunca eminim bir çoğunuz beni eleştirecek eleştirseniz de cevap yazın lütfen.
Nereden başlasam kı bu yazdıklarımı hayatımda olan kimseye anlatamıyorum hatta kendi mantığıma bile...30 yaşında evliyim ve 3 yaşında bir çocuğum var. eşimle modern görücü usulu ile evlendik yani aile dostları tanıştırdı anlaştı ve evlendik 6 yıllık evliyiz normal bir evlilğimiz var ama evliliğimizde hiç dolu dolu aşk olmadı ama alışkanlıklar fena gitmeyen bir evlilik. Ama asıl hikaye 4 ay önce başladı bir iş gezisinde bir adamla tanıştım oda evli once arkadaş gibiydik sonra ne olsuysa gece eglence ortamına gittik grup olarak ve orada bi yakınlaşma oldu. sonra o gece sadece baş başa konuştuk ve ben olmayacağını eşime ve çocuğuma yapamayacağımı söyledim öyle kaldı farklı illerdeyizz sonra mesajlaşmalara başladık yazdıkları hissettirdikleri aşık oldum oda bana eminim onun aşkındanda sonra eşlerimize bahaneler ile iki kez daha buluştuk toplam 4 gün ve gece geçirdik birlikte rüya gibiydi yan yana herşeyi unuttuk ama tabi ikimizinde gerçeklikleri yani çocuklarımız var bu sebeble eşlerimizden ayrılamıyoruz ama ayrıda yapamıyoruz bir taraftan eşime karşı vicdan azabı bir taraftan onun aşkı berbat bir haldeyim
Yav he he!düşünüyorum boşanmayı oda düşünüyor ama çocuklar var diye kendi mutlulugumuz için çocuklarımızı mutsuz etmekten korkuyoruz
Ben ne düşündüm biliyor musun? Kocan o eğlendiğin adamın karısıyla seni aldatsın, senle o adam birleşin, o adam seni komşu kızıyla aldatsın, komşu kızından bir çocuk olsun. Komşu kızının çocuğu da seni aldatsın. Böyle işte. Eski kocanla yeni kocanın eski karısı mutlu mesut yaşasın. Siz de hep birbirinizi aldatın, böylece herkes layığını bulmuş olur....
Hey Allahım, sabır...!!
ben konu açmada da sınır var sanıyordum eğer yoksa olsun bence deözel mesajda sınır var canım yaaa
evet sabahkini ben de gördüm utanıyorum böyle insanlardan gerçekse de değilse de iğrençliğin rezilliğin kabul edilebilir bir yanı olamazO konuda sana katılıyorum, bunu aklından geçirmesi bile iğrenç bir durum. Ama sabahta buna benzer bir konu okudum çocuklarım var birisiyle arkadaşlık kurdum hoşlanıyorum gibi bir şeyler söylemişti. Aynı gün içinde bu tür bir konuya ikinci kez rastlayınca ergenlerin bugün yine canı sıkılıyor herhalde diye de düşünmeden edemedim.
evlisiniz, baska bir sehirde, tanimadiginiz insanlarla gece eglenmesine giderseniz, aranmissiniz demek oluyor.
Belanizi bulunca, niye buldum demeyin.
Oncelikle caresiz degilsiniz sürtüksünuz burda bi anlasalim. Sonrasinda esinize gidip ne kendisini ne de cocugunuzu haketmediginizi soyleyip ayrilin. Siz o gunahsiz yavrudan ve esinizden uzak olup sürtmeye devam edebilirsiniz pek tabi. Alin size çözumKızlar merhaba yazdıklarımı okuyunca eminim bir çoğunuz beni eleştirecek eleştirseniz de cevap yazın lütfen.
Nereden başlasam kı bu yazdıklarımı hayatımda olan kimseye anlatamıyorum hatta kendi mantığıma bile...30 yaşında evliyim ve 3 yaşında bir çocuğum var. eşimle modern görücü usulu ile evlendik yani aile dostları tanıştırdı anlaştı ve evlendik 6 yıllık evliyiz normal bir evlilğimiz var ama evliliğimizde hiç dolu dolu aşk olmadı ama alışkanlıklar fena gitmeyen bir evlilik. Ama asıl hikaye 4 ay önce başladı bir iş gezisinde bir adamla tanıştım oda evli once arkadaş gibiydik sonra ne olsuysa gece eglence ortamına gittik grup olarak ve orada bi yakınlaşma oldu. sonra o gece sadece baş başa konuştuk ve ben olmayacağını eşime ve çocuğuma yapamayacağımı söyledim öyle kaldı farklı illerdeyizz sonra mesajlaşmalara başladık yazdıkları hissettirdikleri aşık oldum oda bana eminim onun aşkındanda sonra eşlerimize bahaneler ile iki kez daha buluştuk toplam 4 gün ve gece geçirdik birlikte rüya gibiydi yan yana herşeyi unuttuk ama tabi ikimizinde gerçeklikleri yani çocuklarımız var bu sebeble eşlerimizden ayrılamıyoruz ama ayrıda yapamıyoruz bir taraftan eşime karşı vicdan azabı bir taraftan onun aşkı berbat bir haldeyim
Kızlar merhaba yazdıklarımı okuyunca eminim bir çoğunuz beni eleştirecek eleştirseniz de cevap yazın lütfen.
düşünüyorum boşanmayı oda düşünüyor ama çocuklar var diye kendi mutlulugumuz için çocuklarımızı mutsuz etmekten korkuyoruz
Apla yanlış sitedesin burası kadınlar kulübü Burda kadınlar var.Kızlar merhaba yazdıklarımı okuyunca eminim bir çoğunuz beni eleştirecek eleştirseniz de cevap yazın lütfen.
Evet sanki namus sadece kadınlar için var. Öyle düşünenleri boğazlamak istiyorum. Erkekler birbirlerini teşvik ediyor öyle şeylere. Ama bana göre yanlış olan onların yaptıkları. Sinir olduğum nokta namusun sadece kadınlar için olduğunun düşünülmesiOooo bir sürü namus bekçisi varmış süper yaa.
Bu yaşananları kimse haklı görmüyor ya da savunmuyor bilmem farkında mısınız?
Arkadaşın eşi karısını aldatsa ve Erkekler Kulübüne bunu yazsa eminim diğer erkekler "yürü beee koçummm" derlerdi hatırlatayım. Tabi söz konusu kadın olunca işin içine namus giriyor. Eleştirilerinizi biraz daha dozunda yapabilirsiniz bence.
Arkadaşım ben sana dinen ya da örfen hiç bir söyleyemem. Sana tek diyeceğim en başta kendi psikolojin için bu durumdan kurtul. İnsanın duygularıyla mantıgı arasında kalması hele hele işin içine vijdan azabının girmesi dünyanın en zor işidir. Çocugunu sevgisiz bir ailede büyütmektense boşanman daha mantıklı bence. Bunu kendi ruh sağlıgın ve her iki ailenin iyiliği için yap.
düşünüyorum boşanmayı oda düşünüyor ama çocuklar var diye kendi mutlulugumuz için çocuklarımızı mutsuz etmekten korkuyoruz