Çaresizim.... :(((

bu alıntım size özel degil, oncelikle onu belirteyim.
anlayamadıgım icin soruyorum.
neden pişman olsun? aldatıyorsanız karsınızdaki kisiye sevginiz saygınız bitmemis midir zaten? tam olarak aranızdakiler tukenmese ve yeniden yeşerme ihtimali olsa dahi o an hissedip yasadıgınız seyden neden pisman olasınız?
açıkcası boyle birşey yaşasam pismanlık hissetmem.
o yuzden erkeklerin pismanlıgının da kendi kaybedecekleri rahat yasamlarıyla ilgili olduguna inanırım.

Evet kimse sevginin bitmesini umursamıyor sanki. Tamam biter tabi, biz bayılıyor muyuz sanki kocalarımıza ama aldatmıyoruz yazılacak neredeyse.

Yani sevgi bitmesi/azalması normalleştirmeye çalışılıyor sanki. Evlenmek bu demekse kimse evlenmesin o halde.

Konu sahibi boşanın tabi ki, çocuğunuzla boşanmamanızın ne alakası olabilir? Annesiyle babasının birbirini sevmediği bir evde büyümesinin hangi tarafı iyi?

Evet kimse sevginin bitmesini umursamıyor sanki. Tamam biter tabi, biz bayılıyor muyuz sanki kocalarımıza ama aldatmıyoruz yazılacak neredeyse.

okudugum cogu yorumda alttan alta verilen mesajın bu oldugunu dusunuyorum.
fedakar, cefakar ana guzellemesi ile dolu.
cocukları icin guzel seyler yapsınlar tabii, o konuda kimseye lafım yok, eyvallah,
ancak kadın eşini artık sevmiyorsa neyin sadakati?
bence bosanmak icin gec kalmıs konu sahibi.
daha fazla gecikmemesini oneririm.

Bence boşanmalısınız. Hem sizin eşinize, hem sevdiğiniz adamın eşine yaptıklarınız çok çirkin. Ayrıca bu ortaya çıkarsa, bir başka arkadaşın dediği gibi, mahkeme esnasında bebeğinizi kaybedebilirsiniz.

Hep söylüyorum: Evli insanlar bir başkasına aşık olabilirler. Ama evli oldukları hâlde bir başkasıyla sevgili olamazlar. Hem kadınlık onurunuza hakaret olur böyle bir yalanı sürdürmek; hem de eşinize karşı çok büyük saygısızlık.

Aldatan aldanır..Siz şimdi sadece heyecan ve tutku ıcındesınız..bunu ask sanıyorsunuz,siz bosandınız dıyelım..O adam bosanacak mı ?Artı hangı sehırde yasayacaksınız,o adam kendı cocuguna babalık yapmayı becerememıs bırı olarak senın cocuguna bakacak mı vs vs vs...Çook zor çok..

Su Kocaman evli barkli Kadinlar Ask yok deyince sasiyorummm.
Ask olmayi versin
Cocuklarinin yüzüne Rahat vicdanla bakmaktan önemli mi ?
Veya Esinle anlasiyorsun iyisin, yillar boyunca asik kalamazsin ki,,,,hangimiz Asigiz ?
Kocami sever sayarim,ama asik degilim,gecti ,gecici bir his...Her aski gecen aldatsinmi ?
O masum yavrularin yüzüne söyle temiz bir yüzle bakmak varya,devlerin askini döver, katlar !!!!
Hicbir his onu gecmemeli, su yazdiklarinizi okuyunca ben utandim!
Allah islah etsin
O adam seni kullanip yer bezi gibi aticak
Yok öyle degil, biz asigiz diyorsaniz bosanin be.
Bu kadar mi acele yani ?
Yok vazgectik de cocugum var dedim de,...gecin bunlari...adam ne cesaretle size yazdi ? Numaralarini zi neden degistrirdiniz ? Bal gibi beraber olacaginizi biliyordunuz, ask degil baska bir arayisa girmissiniz malum...
Kocanin nikahi altinda, baska adamla yatmak nedir ?
Ban yedirceksin bana aksam aksam yaaa sinirlendim cok pardon ya.
Kendi evladini düsünmedin,koynuna yattigin nikahli helalini düsünmedin... o adamin esini cocuklarini da düsünmedin öylemi ?
Yerin dibine gecsin aski da sevgiside,ar namus olsun birazda,adi ask altinda ne ahlaksizliklar dönüyor.
Simdi Banlanabilirim iyi geceler

Ya biz gece gunduz bir bebegimiz olsun diye dua edip gozyasi dokuyoruz sen şaka misin ya Rabbim sana vermis ama senin asiligine bak sizin gibiler icin yasasin cehennem Rabbim senin gibilerden korusun esimizi yuvamizi bide piskin piskin bu platformda bunu yazmissin sen burdakilerin derdine bak senin derdine bak Allah seni islah etsin

Aldatan aldanır..Siz şimdi sadece heyecan ve tutku ıcındesınız..bunu ask sanıyorsunuz,siz bosandınız dıyelım..O adam bosanacak mı ?Artı hangı sehırde yasayacaksınız,o adam kendı cocuguna babalık yapmayı becerememıs bırı olarak senın cocuguna bakacak mı vs vs vs...Çook zor çok..

heyecan ve tutku icinde olmakla aşkın arasında bir ucurum yok ki zaten.

ha şahsi gorusum aldatan insana guvenilmez, size katılıyorum. o ayrı konu.

ah be gülüm kendine acımıyorsan çocuğuna acı ve de onun çocuğuna ve eşine kadıncağız kim bilir ne kadar üzülür.:KK14:

neden pişman olsun? aldatıyorsanız karsınızdaki kisiye sevginiz saygınız bitmemis midir zaten? tam olarak aranızdakiler tukenmese ve yeniden yeşerme ihtimali olsa dahi o an hissedip yasadıgınız seyden neden pisman olasınız?
o yuzden erkeklerin pismanlıgının da kendi kaybedecekleri rahat yasamlarıyla ilgili olduguna inanırım.
Ben yaşasam pişmanlık duyarım, değer yargımı kaybettiğimin göstergesidir çünkü. Doğrumu ezmişimdir. Beni ben yapan değerlerime ihanet ettiğim için pişmanlık duyarım.
Benim için aldatmak ya da aldatmamak karşımdaki ile ilintili değil çünkü. Kendi doğrumla alakalı birşey o yüzden de kişiye göre değişkenlik gösterirse hayatımın pişmanlığını yaşarım.
Sadece böyle bir bakış açısının olduğunu söylemek istedim.

Kızlar ağır konuşacam kusura bakmayın

• Allah senin gibileri islah etsin etmiyosa kahretsin kim bilir sizler yuzunden ne temiz kadınlar acı cekiyo biz buna kuranda fuhşiyat diyoruz fuhşiyatin türkçe karşılığı fahişe dir (Özür diliyorum konu sahibi ve buna destek verenler disindaki herkesten) sen çirkin bir iş işlemişsin şeytana uymuşsun saniyo musunuz ki hanımını aldatan o adam seni aldatmayacak böyle insanlarin aklina şaşiyorum bu düşüncenden vazgeç ve ailene eşine dön yoksa sende helak olanlardan olacaksın

Ben yaşasam pişmanlık duyarım, değer yargımı kaybettiğimin göstergesidir çünkü. Doğrumu ezmişimdir. Beni ben yapan değerlerime ihanet ettiğim için pişmanlık duyarım.
Benim için aldatmak ya da aldatmamak karşımdaki ile ilintili değil çünkü. Kendi doğrumla alakalı birşey o yüzden de kişiye göre değişkenlik gösterirse hayatımın pişmanlığını yaşarım.
Sadece böyle bir bakış açısının olduğunu söylemek istedim.

insanların düsünceleri zamanla degisebilir,
eger bu konudaki deger yargılarınızı terkettiyseniz yine saydıgınız gerekcelerle pisman olmanız beklenmez, bunu anlatmaya calısmıstım esasen.
ancak yasadıgınızı bir "hata" olarak adlandırırsanız evet, aldattıgınızda boyle hissetmeniz karşısında bence de gayet tutarlı bir dusunce olur.

bu arada aldatmayı normalesttirdigim dusunulmesin, bugun aynısını yaşasam "şu anki" deger yargımla ben de sizin gibi hissederim.

baştaki belirtiniz için önce teşekkür ederim.
herkesin fikri kendine ben şahsen pişman olsam eşimle alakalı değil çocuklarım böyle bi durumu haketmediği için pişman olurum. bende en başta belirttim zaten okumuşsunuz sevgisizlik ve boşluk diyorum, bişeyler bitmiş o kesin.
demek istediğin çocuklarımızın gözünde olabileceğimiz durum beni üzer kim ne düşünmüş, sevmeyen koca ne düşünmüş, elalem ne demiş hiç umra olmaz, sadece ve sadece çocuklarıma karşı içim sızlar ki inşallah Allah ım evliliği bitmeden kimseye böyle bişey yaşatmasın, ha isteyerek pişman olmayacak olan kendi bilir, zaten vicdanen rahat olsa gelip burda konu açmaz, eşi açısından değil eminim çocukları açısından üzgün

Gitti galiba konu sahibi.
Pisman oldu yazdigina.
Hayir yani ne bekliyodu? destekmi?

2.5 yapşında ki oğlumu, temizlik yapacağım diye babaannesine gönderdim sabahtan akşam aldık.Buna rağmen vicdan azabı duydum o yanımdayken yapabilirdim neden gönderdim?diye.Sana haram zıkkım olsun aldığın nefes

Konu sahibesi yaşadıklarında haklı veya masum değil, yaptığı baştan ayağa yanlış fakat konu sahibesine hakaret etme hakkını nerden buluyorsunuz acaba?
Eleştirirsiniz, hatasını söylersiniz, gerekirse tavsiye de verirsiniz ama hakaret, küfür etme egonuzu insanlar üstünde tatmin edemezsiniz, küfür edecekseniz kahveye gidin...

X