Çaresizim.... :(((

bir de akademisyenmiş kendileri demekki okumak gerçekten cehaleti alıyormuş ki onu bile almamış

Bu konu bana hiç inandırıcı gelmedi. Konu sahibi ilk mesajında görüşebilmek için eşlerimize bahaneler uydurduk diyor, diğer yorumunda iş gereği olan zorunlu seminerlerde buluştuk diyor.

Bu konu bana hiç inandırıcı gelmedi. Konu sahibi ilk mesajında görüşebilmek için eşlerimize bahaneler uydurduk diyor, diğer yorumunda iş gereği olan zorunlu seminerlerde buluştuk diyor.
ya fake ise desonuçta bu insan bunu yapmamış olsa bile aklından geçen düşünceler bunlar o bile çok korkunç ve iğrenç:63:

:KK14: ibrahim tatlıses te burda değil burda olsaydı topunuza kurşun sıkardı

Vallah ne dicemi sasirdim.. yazik gercekten yazik. Hep erkekler aldatiyo ediyo deniyoda kadinlarda az suclu degilki. Korkacaksin bu dünyada.. gözünü acip kapattiginda bakmissin esinede goz atmis olur boyle kadinlar. Hadi kendi ailenizi dusunmuyosunuz, karsi tarafida yikiyosunuz haberiniz yok. Bi baska cocugun babasini elinden almak uzeresiniz. Allah islah eylesin nediyim.. umarim akliniz basiniza gelir. Bi dusunun kocaniz bunu size yapsa napardiniz? siz evde otururken cocugunuzla baskasiyla bi yatagi paylassaydi??

Bir kişi ile yetinmeyip başkasına kayan insanlar midemi bulandırıyor.
Bunu yapan erkek olsa demediğinizi bırakmazdınız ama şuan madur durumdaymışsınız gibi yazıyorsunuz.
Hayret bir şey, Allah akıl fikir versin.

ya fake ise desonuçta bu insan bunu yapmamış olsa bile aklından geçen düşünceler bunlar o bile çok korkunç ve iğrenç:63:

O konuda sana katılıyorum, bunu aklından geçirmesi bile iğrenç bir durum. Ama sabahta buna benzer bir konu okudum çocuklarım var birisiyle arkadaşlık kurdum hoşlanıyorum gibi bir şeyler söylemişti. Aynı gün içinde bu tür bir konuya ikinci kez rastlayınca ergenlerin bugün yine canı sıkılıyor herhalde diye de düşünmeden edemedim.

Cocugunu o kadar dusunuyorsan niye gidip gunlerce sevgilinle takiliyorsun?
Ayrica cocuk var diye bosanilmaz mi? Millet 5 cocukla bosaniyor, cok asiksaniz bosanin evlenin. Ama yok sadece arada bulusup seks yapacaksaniz ona sevgili degil fuckbuddy diyoruz, caresizlik neresinde anlamadim :KK14:

Ne denir ki
Boşanmak bile paklamaz seni şu an
Yasak tatlı geliyor, aşık falan değilsin
Senin gibiler adrenalin seviyor, aşkı da dilinize dolayıp batırmayın
Kocanı, çocuğunu geçtim; haysiyetin yok ki senin, ne tavsiye verelim şimdi

Kadınlar atağamı geçti acaba çevremde de çok görüp duyuyorum

Bile bile girmişsin bu işe.
Nasıl olacağını, neyle karşılaşacağını pek tabi ki de biliyordun.
O yüzden bunun adı çaresizlik değil iki yüzlülüktür.

X