-
- Konu Sahibi mavikalpli
bu alıntım size özel degil, oncelikle onu belirteyim.
anlayamadıgım icin soruyorum.
neden pişman olsun? aldatıyorsanız karsınızdaki kisiye sevginiz saygınız bitmemis midir zaten? tam olarak aranızdakiler tukenmese ve yeniden yeşerme ihtimali olsa dahi o an hissedip yasadıgınız seyden neden pisman olasınız?
açıkcası boyle birşey yaşasam pismanlık hissetmem.
o yuzden erkeklerin pismanlıgının da kendi kaybedecekleri rahat yasamlarıyla ilgili olduguna inanırım.
Evet kimse sevginin bitmesini umursamıyor sanki. Tamam biter tabi, biz bayılıyor muyuz sanki kocalarımıza ama aldatmıyoruz yazılacak neredeyse.
Aldatan aldanır..Siz şimdi sadece heyecan ve tutku ıcındesınız..bunu ask sanıyorsunuz,siz bosandınız dıyelım..O adam bosanacak mı ?Artı hangı sehırde yasayacaksınız,o adam kendı cocuguna babalık yapmayı becerememıs bırı olarak senın cocuguna bakacak mı vs vs vs...Çook zor çok..
Ben yaşasam pişmanlık duyarım, değer yargımı kaybettiğimin göstergesidir çünkü. Doğrumu ezmişimdir. Beni ben yapan değerlerime ihanet ettiğim için pişmanlık duyarım.bu alıntım size özel degil, oncelikle onu belirteyim.
neden pişman olsun? aldatıyorsanız karsınızdaki kisiye sevginiz saygınız bitmemis midir zaten? tam olarak aranızdakiler tukenmese ve yeniden yeşerme ihtimali olsa dahi o an hissedip yasadıgınız seyden neden pisman olasınız?
o yuzden erkeklerin pismanlıgının da kendi kaybedecekleri rahat yasamlarıyla ilgili olduguna inanırım.
Ben yaşasam pişmanlık duyarım, değer yargımı kaybettiğimin göstergesidir çünkü. Doğrumu ezmişimdir. Beni ben yapan değerlerime ihanet ettiğim için pişmanlık duyarım.
Benim için aldatmak ya da aldatmamak karşımdaki ile ilintili değil çünkü. Kendi doğrumla alakalı birşey o yüzden de kişiye göre değişkenlik gösterirse hayatımın pişmanlığını yaşarım.
Sadece böyle bir bakış açısının olduğunu söylemek istedim.
baştaki belirtiniz için önce teşekkür ederim.bu alıntım size özel degil, oncelikle onu belirteyim.
ee buda doğruHa buraya boyle bir konu acmissin ha harakiri yapmissin.
Kk seni yer be kizim.tobe tobeee.....