- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi mavikalpli
haklısın canım. yani aşık oldun anladım da ya içine göm, ya bir tercih yap ve ayrıl eşinden değil mi? ne kadar aşağılık bir suç. duygusal bir yaratık olan kadın, kocasını ne kadar çok üzeceğini, yaralayacağını düşünüp hareket etmeli, yakışık olan budur. bir an önce ya bu ilişkiyi bitirmeli ya da kocasından ayrılmalı. aşk dediğin üç günlük iş sonuçta.
honderiko..canım büyük konuşmuyorum ama evladı olan kadınları anlamıyorum.Aşk evet anlarım eşinle mutsuzsundur ilgiyide anlarım..amaaAldatmak bir insanın evladı varken aman allahım ben bir daha çocuğumu kucağıma alıp sevemezdimm.. her yazına katılıyorum canımyani aşık oldun anladım da ya içine göm büyük ve yasak aşını, ya bir tercih yap ve ayrıl eşinden değil mi? ne kadar aşağılık bir suçtur aldatmak! duygusal bir yaratık olan kadın, kocasını, çocuğunu ne kadar çok üzeceğini, yaralayacağını düşünüp hareket etmeli değil mi, yakışık olan da budur. bir an önce ya bu ilişkiyi bitirmeli ya da kocandan ayrılmalısın.
Bakin yazdiklarinizi elestirmek amaci ile soylemiyorum, yazdiklariniz hos ancak duygusal metinler iceriyor.Aslında bu toplumsal normları içeriyor. Tatil bölgelerine baktığımız zaman barın içinde bangır bangır müzik aile içiyor, çocuk üstünde sadece bez bebek arabasında uyumuş kalmış. Bizim Türk kadınları açısından bakarsak 50 tane kıyafet alınır, belli bir saatte uyku için eve gidilir,milyon tane uyku prosedüründen sonra yatılır hatta o yaştaki bir bebekle tatile bile gidilmez. Ya da çok sahne gördüm 3 yaşında çocuklar kolluklarıyla büyük havuzlarında ama biz çocuk havuzunda bile gölgeleri gibiyiz. Yani bir çoğumuz önce anneyiz. Ben de asla kızımı bırakıp bir gece bir yerde kalamam. Belki çalışma psikolojisinden kaynaklı ama hayatımın merkezinde o var, bir çok anne gibi.
Eşimi aldatırsam bu kızım olsa da olmasa da aynı derecede çirkin olur ama kızım varken nedense önce ona ihanet etmiş olurum. Çünkü o kadar masumlar ki. Ne paranın ne işe yaradığını, ne nasıl kazanıldığını biliyorlar, ne dedikodu, ne adam öldürme. Bir tek sevgi istiyorlar. Gece uyanınca yanıma gelip de elime sarılıp uykuya dalıyorsa ona vereceğim en güzel hediye samimi bir yuva ve sevgidir.
sonra mesajlaşmalara başladık yazdıkları hissettirdikleri aşık oldum oda bana eminim onun aşkındanda
düşünüyorum boşanmayı oda düşünüyor ama çocuklar var diye kendi mutlulugumuz için çocuklarımızı mutsuz etmekten korkuyoruz
ben genelde bu aldatma işinin altında sevgisizlik ve boşluk yattığını ve çooook pişman olunacağını tahmin ediyorum, lütfen evliliğinizi bitirmeden kalkışmayın böyle şeylere, kim ne yaparsa kendine yapar