Çaresizim.... :(((

yani aşık oldun anladım da ya içine göm büyük ve yasak aşını, ya bir tercih yap ve ayrıl eşinden değil mi? ne kadar aşağılık bir suçtur aldatmak! duygusal bir yaratık olan kadın, kocasını, çocuğunu ne kadar çok üzeceğini, yaralayacağını düşünüp hareket etmeli değil mi, yakışık olan da budur. bir an önce ya bu ilişkiyi bitirmeli ya da kocandan ayrılmalısın.

Kocasından ziyade çocuğu ve ondan ziyade kendine saygısından

Olmuyordur çabalarsın yine olmuyordur ayrılır yoluna bakarsın bekara karı boşamak kolay doğrudur ama bu yol daha zor iğrenç

Hiçbir şey gizli kalmaz. Eninde sonunda bir yerden patlak verecek. Ya duygularını gömecek ve evliliğine devam edeceksin, ya da boşanacaksın. Ortaya çıkınca her şey daha zor olacak.

honderiko..canım büyük konuşmuyorum ama evladı olan kadınları anlamıyorum.Aşk evet anlarım eşinle mutsuzsundur ilgiyide anlarım..amaaAldatmak bir insanın evladı varken aman allahım ben bir daha çocuğumu kucağıma alıp sevemezdimm.. her yazına katılıyorum canım

bak benzerlerini tanıdığım biri de yaptı defalarca uyarmama rağmen devam etti , dayak yedi düştüm dedi eşine, neler neler bence pişman olursun ki bunun olmayacağını bile bile yapma. Vicdanını durduramazsın kovalar seni ,he sonuç benim tanıdığım boşandı ama pişman değil yaptıklarından ,çünkü hamurunda vardı belkide ,sende kendine yakıştırıyorsan ve çocuklarının yüzüne pişman olmadan bakabiliyorsan devam et çünkü herkes ne söylerse boş,sen kendi beyninde bitirmelisin.

Öncelikle konuya yaptıgnız girizgahtan sizin aşka açlığınız anlaşılıyor, madem bu kadar aşkı önemsiyordunuz aşık olana kadar mantık evliliği pardon modern görücü usulü evlenmesydnz..Kendinize gelin o aşkta bırgun biter..geride yalnız pişmanlık kalır..Yazık çocuğunuza,eşinize.. Bence gidin kendi özgüvenınızı arttrcak, hayattan zevk almanızı sağlayacak başka yöntemler bulun..Umarım sizin için bi evli erkeğın ilgısınden daha tatmin edici olur..

Bakin yazdiklarinizi elestirmek amaci ile soylemiyorum, yazdiklariniz hos ancak duygusal metinler iceriyor.

Ben ise annenin cocuga bu sekilde ihanet ettigi iddiasinin mantiksiz oldugunu iddia ediyorum. Zaten sizin yazdiklarinizi baskasina asik bir kadin da yapabilir, bunu engelleyen bir sey yazmamissiniz.

Yabancilarin cocuklarina olan tutumunu ise ancak takdir ettigimi soyleyebilirim. Elbette barda, gurultude cocugun buyumesinin yanlis oldugunu dusunuyorum ancak cocuk pesinde kosup durmak da iyi ebeveynlik degil bana gore.

Zaten toplumuzun yetiskinleri de kendi sorunlariyla asla bu nedenle yuzlesemiyor bana gore. Hepsi hala annesinin birtanecigi, babasinin prensesi. Neredeyse hicbiri birey olamamis.

Havuz orneginiz de cok dogru bir gozlem iceriyor ve toplumumuzun annelerinin yanlisini kanitliyor.

Iyi anne olmayi sadece anne olmak saniyoruz.

düşünüyorum boşanmayı oda düşünüyor ama çocuklar var diye kendi mutlulugumuz için çocuklarımızı mutsuz etmekten korkuyoruz

O adam boşanirsa gel benim alnımı karışla.
Ha zaten boşanırsa şüphe et bence
Pabuç dener gibi hanım değiştiriyor demek
Yani senden fonksiyonel başka bir hatun bulduğunda "pabucun dama"atilacak.

Yuva yıkanın yuvası olmaz
sizin de olmayacak
iki yakınız bir araya gelmeyecek aldığınız
ahlardan

genel kanının aksine hissetiklerinizde cocugunuza degil, eşinize/partnerinize karsı sorumlulugunuz oldugunu dusunuyorum.
yeni tanıdıgınız insanla aranızda bir beraberlik olur mu olmaz mı bilemem,
ancak mevcut iliskinizin miladinin doldugunun kanıtı bence bu hisleriniz.
eşinizden ayrılın,

genel olarak hayatınızda cocugunuza iyi bir anne olun,
duygusal ilisklerinizde de onun kafasını karıstırmayacak sekilde dikkat etseniz yeterli bence.

ben genelde bu aldatma işinin altında sevgisizlik ve boşluk yattığını ve çooook pişman olunacağını tahmin ediyorum, lütfen evliliğinizi bitirmeden kalkışmayın böyle şeylere, kim ne yaparsa kendine yapar

Bi bitmediniz arkadaş ya,ne geniş mezhepli insanlarsinız...Acırım Acırım yavrulariniza Acırım....Allah ıslah eylesin...

bu alıntım size özel degil, oncelikle onu belirteyim.
anlayamadıgım icin soruyorum.
neden pişman olsun? aldatıyorsanız karsınızdaki kisiye sevginiz saygınız bitmemis midir zaten? tam olarak aranızdakiler tukenmese ve yeniden yeşerme ihtimali olsa dahi o an hissedip yasadıgınız seyden neden pisman olasınız?
açıkcası boyle birşey yaşasam pismanlık hissetmem.
o yuzden erkeklerin pismanlıgının da kendi kaybedecekleri rahat yasamlarıyla ilgili olduguna inanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…